Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sana hakaret falan edilmedi, ben bilmiyorum. Fikirlerinin çıkıntılığı tartışma konusu oldu, tartışma dediğin hararetli olunca güzeldir, karşı tarafa ithamlarda bulunursun, rencide edersin ama sınırı aşmazsın. Sen çıkıp zıt fikirli olup da hararetli tartışanlardan adres istedin, bunun açıklaması nedir? Kelimelerle savunamıyorsun kendini de çözüm dövmeye kalkmak mı yani? Dedim, buyur gel yani çok istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xaenin said: Sana hakaret falan edilmedi, ben bilmiyorum. Fikirlerinin çıkıntılığı tartışma konusu oldu, tartışma dediğin hararetli olunca güzeldir, karşı tarafa ithamlarda bulunursun, rencide edersin ama sınırı aşmazsın. Sen çıkıp zıt fikirli olup da hararetli tartışanlardan adres istedin, bunun açıklaması nedir? Kelimelerle savunamıyorsun kendini de çözüm dövmeye kalkmak mı yani? Dedim, buyur gel yani çok istiyorsan. tam tersi. adresi bana zıt fikirli olanlardan istemedim. bana takunyacı,hacısın,akplisin, yok söylesin böylesin ,hatta lisede çok mu ezildin diyen ekmekten istedim sadece.kendiside bana fake ad fake şehir kombosu yaptı. ben karşı tarafı renci de etmem.beni rencide edeni ederim. bana hakaret edene de derimki,sıkıysa gel yüzüme et . çünkü hakaret öyle birşeydir ki, yüze edilirse bi anlam belirtir. al yukarda oku bak "Apache" ne demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dagilinuleyn said: benle karşılaşırsanda kibar biriyimdir,fakat bana hakaret etmeye başlayan birine acımam gerçekten. ya bak güzel insan ,kibar insan çek git gece gece gözünü seveyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 olmadı, şimdi kızıl ejderi uyandırdın, cezanı çekeceksin. *MORTAL KOMBAAT* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Aa yine adreslerin verilme aşamasına gelinmiş. ÖM olunca atıyorlardı birde burdan deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hacı mısın değil misin bilmem ama yüzsünsün vede yalancısın. Mesajı editleyip newdonis değilim ayağına yattın, veda mesajı yazıp fake ile geri geldin, kovuldukça geri saldırdın. İnsanların giyimleri ve saçları ile dalga geçtin, milleti tehdir ettin sonrada demokrasi adına adres ver ulen tripleri yaptın. Hala konuşuyorsun az utanır insan. Razien bile bir noktadan sonra pes etti gitti. Bu davranışlarından sonra hangi görüşü savunursan savun artık kimse seni dinlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 oha adam baya bi pislikmiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ampul aydınlarına ÖSS soruları... Türban üniversiteye girmeli mi? "Gene" tartışılan bu. * Kızlarımız sadece "18 yaşını doldurduğu zaman" türban taksaydı, "türban üniversiteye girmeli mi" tartışması, yeterli olabilirdi belki. Halbuki... Kızlarımız sadece "reşit olduktan sonra" türban takmıyor; henüz 10-11 yaşındayken takıyor veya taktırılıyor. Dolayısıyla... Üniversiteye türbanla girecekse... Liseye de türbanla girecek mi? İlkokula? Öğrenci türbanla girecekse, öğretmenin de türbanla girmesinin ne sakıncası var? Veya, öğretim üyesinin? * Türbanı "inancı gereği" takıyorsa... Çarşafı da "inancı gereği" giyiyor. Çarşafla da girecek mi? Türban için "kişisel özgürlüktür" derken, çarşaf için "kişisel özgürlük değildir" diyebilir misin? * Ulemaya mı soracaksın? Yoksa, işine geleni "din"le, işine gelmeyeni "hukuk"la mı tarif edeceksin? * Çarşafla girerse, ki girer... Sarıkla da girecek mi? Mecbur mu cekete, kravata? Cüppeyle niye girmesin? Sen değil misin "sana ne" diyen... "Sana ne?" demezler mi adama? * Veya spor... Yetenektir. İlla "okul" gerekmez. Farz edelim, türbanlı bir kızımızın doğuştan kabiliyeti var, voleybolcu, hentbolcü, halterci... Ve, milli... "Milli takımda türbanla oynamak istiyorum" derse, ne denilecek? * "Spor başka şey, dine-siyasete karıştırmayalım, bu özgürlük sadece üniversite için geçerli" dersen... "Anayasal hak" olarak üniversiteye, spor akademisine türbanla giriyorsa, "milli forma"yı türbanla niye giymesin? * Özetle... "Türban üniversiteye girmeli mi" sorusu, hem eksiktir, hem de yanıltıcıdır. * ÖSS dediğin... Tek soruyla olmaz! "Ampul aydınları"mızın, üniversiteye girmeden önce, kıvırmadan, mertçe, yukarıdaki soruları cevaplaması zorunludur. Yılmaz ÖZDİL, Hürriyet, 17.01.08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben bu adama sakso çekerim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bence öyle bir talebi yoktur. Rahatsız etme adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yaw derse başımıza kapşon bile geçirince hocalar uyarırdı bizi ilk okulda..saygısızlık olur filan die üniye geldim ünide de bi arkadaşımı kapşonunu çıkarması için uyardı hoca.. türban ne şimdi.. türban siyasi filan değil..içinin fesatlığının simgesidir.. türbanında neyini savunursunuz anlamam.. @sg-1 topik için kapak getirmişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ombakkombak said: Hacı mısın değil misin bilmem ama yüzsünsün vede yalancısın. Mesajı editleyip newdonis değilim ayağına yattın, veda mesajı yazıp fake ile geri geldin, kovuldukça geri saldırdın. İnsanların giyimleri ve saçları ile dalga geçtin, milleti tehdir ettin sonrada demokrasi adına adres ver ulen tripleri yaptın. Hala konuşuyorsun az utanır insan. Razien bile bir noktadan sonra pes etti gitti. Bu davranışlarından sonra hangi görüşü savunursan savun artık kimse seni dinlemez. tabiki newdonis im diyemezdim,çünkü evet ad hominem yapılıyordu. newdonisim desem fikirlerime farklı davranışacaktı.bu yüzden bu pembe yalan yalancılık degildir.sonuçta söyledim kim oldugumu. insanların giyimleri ve saçları için dalga geçmedim. sen yalan söylüyorsun böyle dedigin için. giyimleri ve saçları böyle olup da,faşistlik yapanları eleştirdim. milleti tehdit etmedim,hakaret edenlere demokrasi tribi yaptım. nasıl viktor un "mikro fasizm" topicinde millet şiddete bagladıysa,bende öyle yaptım. bana hakaret edene,gel sıkıysa yüzüme söyle dedim. senin gibi bilgisiz adamlar isterse dinlemesin şeyimde degil,benim amacım düzgün tartışmayı bilen adamlara göz kırpmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dagilinuleyn said: ombakkombak said: Hacı mısın değil misin bilmem ama yüzsünsün vede yalancısın. Mesajı editleyip newdonis değilim ayağına yattın, veda mesajı yazıp fake ile geri geldin, kovuldukça geri saldırdın. İnsanların giyimleri ve saçları ile dalga geçtin, milleti tehdir ettin sonrada demokrasi adına adres ver ulen tripleri yaptın. Hala konuşuyorsun az utanır insan. Razien bile bir noktadan sonra pes etti gitti. Bu davranışlarından sonra hangi görüşü savunursan savun artık kimse seni dinlemez. tabiki newdonis im diyemezdim,çünkü evet ad hominem yapılıyordu. newdonisim desem fikirlerime farklı davranışacaktı.bu yüzden bu pembe yalan yalancılık degildir.sonuçta söyledim kim oldugumu. insanların giyimleri ve saçları için dalga geçmedim. sen yalan söylüyorsun böyle dedigin için. giyimleri ve saçları böyle olup da,faşistlik yapanları eleştirdim. milleti tehdit etmedim,hakaret edenlere demokrasi tribi yaptım. nasıl viktor un "mikro fasizm" topicinde millet şiddete bagladıysa,bende öyle yaptım. bana hakaret edene,gel sıkıysa yüzüme söyle dedim. senin gibi bilgisiz adamlar isterse dinlemesin şeyimde degil,benim amacım düzgün tartışmayı bilen adamlara göz kırpmak. Alternatif gençlik pekte bilmemneymiş ben gidiyorum topiğinde gayette dalga geçer bir havan vardı. O sıralar adın v2 idi. Ayrıca sonuçta kim olduğunu söylemedin, kanıtları yok edeyim diye mesajlarını bile editledin ama yakalanınca itiraf etmek durumunda kaldın. Bilgisiz adamlar derken farkında mısın bilmiyorum ama bu olanlardan sonra kimse seni dinlemiyor en ufak mesajında aha newdonis gelmiş diyorlar. Hemen anlaşılıyorsun. Kendine azıcık saygın varsa bu ayakları bırakırsın. Dünyadaki tek tartışma ortamı paticik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 çoğunuz tartışmayı bilmiyorsunuz ntv yi açın ve yorum farkını izleyin adamlar nasıl seviyeli tartışıyorlar hayranım kongar ve barlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kongar hep alıyor ya. Barlas pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bugün programın sonuna doğru barlas dellendirdi kongarı. programın başından beri bi kere sözünü kesmeden konuşmasına izin vermedi emre kongarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pembe yalanmış peeeh. zavallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kongar FTW! Barlas çok saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 savci vermis ayari. yakinda basina bir seyler gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Vakit gazetesine kapak olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 İnternette dolaşırken bana gelen bir fotoğraf. Âdeta güldüm altındaki yoruma; "Ağaç yaşken eğilir.". Töbe Töbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 pff yüzsüzlük diz boyu hala zeytinyağı gibi üste çıkıyor. neyse, "oleic acid" ile bir akrabalıgın varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 zomg şeriatz lolspawn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Hani özgür irade vs. diyorlar ya... bir fotoğraf kaç kelimeye yeter kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Danıştay ayar vermiş. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar