Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bu film'i izleyeniz varmı? İzleyenler Çok güzel bir film olduğunu söylüyorlar Bir genç ve kendinden hamile kalan kız arkaşını anlatıyor .Superbad deki Michael Cera oynuyor. Film birçok ödül'de aldı ve Oscar'a aday. Belki sinemada izlerim diyordum ama türkiye'de gösterileceği hakkında bir yazı bulamadım .Bileniniz varmı çıkıcakmı Türkiye'de ?imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hmm evet imdb göstermiyo türkiyede çıkış tarihini. ben izledim bugün, baya hoşuma gitti :) ellen page de tek kelimeyle harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Süper ya. imdb'de 8,2 almış, sonuna kadar hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben pek beğenmedim. başroldeki kızın oyunculuğu takdire değer. ufacık spo kız güzel ama oynadığı rol ve hareketleri kendinden resmen soğutuyor o derece uyuz bi kız karakteri. senaryo ödülü aldı ama ben bu ödülü alacak kadar başarılı bi senaryo göremedim ortalıkta. ne yönden aldı. film etkileyici mi şaşırtıcı mı akıl oyunu mu var hiç biri yok neyi aldı acaba. neyse çıtırlık bi film aynı başroldeki çıtır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sozlukte yazmistim bir iki ay once, yine yazayim... asd film eglenceli, guzel cekilmis ve oyunculuk olarak batan birsey yok, ammavelakin, -- spoiler -- bana konusu acisindan batan tek olay kizin bu kadar hareketlerinden emin olmasidir, ne ailenin destegidir ne baska birsey. dogrudur, ozellikle bati ulkelerinde aileler anlayisli olabliyor... ama filmdeki ailenin bunu cok rahat kabul etme sebebi junonun cok olgun bir kiz olmasindan kaynaklanmaktadir. kiz hamile kalmis o yasinda ve ailesi onu "merak etme canim dunyanin sonu degil" diye ikna edecegine o ailesini ikna ediyor resmen, ailesi de "juno diyorsa dogrudur" tavriyla hemen kabul ediyor. bilmiyorum bana batan kisim bu, 16 yasinda bir genc kizin hamile kaldiktan sonra bu kadar emin ve kararli davranmasi filme uyusmami engelledi resmen. her filmde asiri gercekcilik arayan bir insan degilim, hatta severim gercekcilikten kopan filmleri ama buna nedense ayak uyduramadim, garip geldi bana, gilmore girlsden sonra ortaya cikan kendinden son derece emin, kararli ve dogru kiz modeline bir ornek daha olmus, olabilir tabi ama hamilelik gibi bir olay bu kadar hafife alinacak bir sey degil. -- spoiler -- ne bileyim iste benim dusuncem de boyle. yani oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim çok hoşuma gitti film ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 azmodai şey gibi bi durum vardı dediğin gibi hanı mesela buffyde buffye överler överler bütün karakterler şöle güclü böle şaane böle muhteşem, bıraksan dağları delicek bi karaterdir, ama aslında yazar ve yönetmen buffy'e delicek dağ bulamamıştır ana karakteri övmek için böle bir metod kullanır. Aha işte bence aynı durum var filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bu filmin senaryosu özgün senaryoyu alıyorsa,bizim ayşeciklere sezerciklere de versinler =]. Oyunculuk açısından ve hikayenin anlatımı olarak ise 10 numara film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 "unusally intelligible" felan diyor ama şahsen beni çeken bir film değil. biraz izliyim dedim ama dayanamadım. öyle abarttıkları gibi "oha über komik olmuş" bir film göremedim. klasik "kız hamile kalır ve yetişkinliği keşfeder" geyiği koymuşlar bir dram filmi olmuş. dram filmi açısından güzel bir film midir, güzeldir. gerçi dram filmleri beni açmıyor. ama "bir komedi filmi" midir, bence değildir. Hani romantik/komedi tanımı neyse de, bir filmin komedi/dram olmasını da anlam veremem. Ya komedidir ya dramdır. 1 oscar 37 ödül kazanmış. imdb'den de çakmış 8.2'yi. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Eylencelik film idi. Konu kilişe doluydu ama anlatım ve oyunculuk cidden epey iyiydi. Güzel bir iki saat geçirdim zaten daha fazlasını da beklemiyordum. Kafa dinlemek için ideal. ek: Azmodai'nin dediği gibi Gilmour Girls tadındaydı, ki zaten onu da severim ben - izlediğim iki-üç eğlencelik diziden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben çok sevdim, her şeyine rağmen yani. şirin bir film, bana da kendimi iyi hissettirdi, yeterli bu kadarı da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 biraz sıkıyo falan ama eğülenceli hakkaten. müzikleri çok güzel özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben bilmiyodum ödül aldığını pek gündem olmaz heralde demiştim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmlerdendi,başka bir konuda da yazdığım gibi efsane cidden bu film :) 7 milyon dolara çekilmiş fakat Dünya'da 150 milyon dolara yakın para kazanmış,ek bilgi olarakta verelim :) Dvd'sini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben beğenmedim. türkiyede de girdi gösterime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Pek eğlenceli, pek cici bir film olmuş. Ilk haberini aldığımda çocuk filmi diye izlememiştim, pişman oldum. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 cok cok muthiş bişi bekleyerek izlediğimden hayal kırıklığı yaratmadı değil.ama yine de eglenceliydi...(oyle cocuga da asık olunmaz yalan o hıh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Eğlenceli bi film en iyi senaryo ödülünü haketmedi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R@mses Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Onu bunu bilmem kız çok tatlı belliki 3-5 sene sonra ortamları sallayacak ciğer gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bende epey eglendim acikcasi, tavsiye edilir. Ramses 7 sene olmustur herhalde paticik e takilali halen degismedin walla ne diyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Film çooook güzeldi. Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissettiren bir film izlememiştim. Gerçekten çok iyi işlemişler o konuyu ve duyguları. Ayrıca soundtrack muhteşem. Çok değişik, tatlı ve duygu dolu. Onu da direk indirdim dinliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 çok güzel bi film. daha kompleks bişey bekliodum ama bu da gayet yerinde ve keyifli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 nileppezdel said: Film çooook güzeldi. Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissettiren bir film izlememiştim. Gerçekten çok iyi işlemişler o konuyu ve duyguları. Ayrıca soundtrack muhteşem. Çok değişik, tatlı ve duygu dolu. Onu da direk indirdim dinliyorum :)evt kesinlikle soundtracklerin hepsi cok guzel,uzun suredir donuor mp3 calarımda.anyone else but you !ya sözleri sebebiyle ayrı bir sempatim var o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar