Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online'ın 2.si çıkarmı?

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

uo yu uo yapan en büyük özelliklerden biri..
öncelikle kişisel yetenek diyim..
yani öyle benim level'im 120
senin 90 ben seni alırım.. yok öle bişey zaten genelde herkes bi süre sonra 7x'e ulaşır daha sonrası PVP'de el hızlılığı taktikler sonra takım oyunu..

...

... yani
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:
uo yu uo yapan en büyük özelliklerden biri..
öncelikle kişisel yetenek diyim..

+1.

uo2 çıksa yapılacak oyunda getirilen yeni bi tarz oyunun havasını bozacağından bence çıkarmazlar. grafiklerle oynuyorlar en fazla. 3d denediler, şimdi de başka bişi yapıyolar ama oyun değişeceğini sanmam.. belki yeni 2-3 skill ile bi kaç ufak tefek yenilikler gelir de bundan sonra o bile olmaz gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

aslında yeni sistemden faydalanılarak güzelleştirilebilir.

Örneğin : Eski aynı sistemi tutup yeni bir harita içinde party sistemini geliştirebilirler. Pvp yanında yaratık kesme olayıda arttırılırsa. Wowdaki gibi özel dungeonlar eklenirse (ama eski özgürlüğüne hiç bir şekilde dokunulmadan), lonca sistemi daha aktif ve güzel bir şekle getirilirse. Oyun tadından yenmez.

Zaten party vs. olayları bence bir eksiğiydi uo nun. Ama o kadar güzellik yanında çok küçük kalıyordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben dalgınlıkla sistem yokmuş gibi algılamışım mesajı pardon.

benim kanattimce uoda parti sistemi gelişmez neden dersen zaten xp diye bişey olmadıgı için party dedğimiz şey sadece haberleşmek için kullanılan bişey sonuçta.Bence uoyu öldüren şey invul şehir ve dark father gbi farm yapılaca birşey koymalarıydı oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:
aslında yeni sistemden faydalanılarak güzelleştirilebilir.

Örneğin : Eski aynı sistemi tutup yeni bir harita içinde party sistemini geliştirebilirler. Pvp yanında yaratık kesme olayıda arttırılırsa. Wowdaki gibi özel dungeonlar eklenirse (ama eski özgürlüğüne hiç bir şekilde dokunulmadan), lonca sistemi daha aktif ve güzel bir şekle getirilirse. Oyun tadından yenmez.

Zaten party vs. olayları bence bir eksiğiydi uo nun. Ama o kadar güzellik yanında çok küçük kalıyordu :)

zaten birazcık değiştirdiler o havayı. wow'daki gibi önce ufaklarla uğraşıp sonra boss kesme olayını da yaptılar farklı dungeonlarda. her dungeon'a özel itemlar düşme şansı vs. yaptılar. daha fazla da değişiklik olmaz bence o konuda
Sosyal ağlarda paylaş

uo daki en güzel olay player loot du bence. eğer üstünde dehşet setin, altında çok kıymetli atın varsa, ya GZ den çıkmicaksın, ya da harbi pro oyuncu olucaksın bi tarafına güveniceksin. veya orduyla geziceksin eheh.

bi kere uo da olay insan insana ilişkiydi. yani bi pk seni kesicekken, koşarken adama yazdıın 2-3 şey sebebiyle adam durum ha tmm o zman peki hadi güle güle de diyebiliyodu veya biriyle kanka olup biyere götürüp orda da adamı harcayabiliodun. (ufak geyikler işte) ayrıca, oyunun en tatlı yanı bişiyleri kesmek için (yaratıkları kastediorum), 10 kişiye ihtiyacın olmaması, tek başına da kjesebiliosun, uo sana bu rahatlığı sağlıyo, sadece işi bilmen gerekliş.

ama AOS sonrası saçmaladılar. tamer olmadan bişey olamıyosun vs. çok kötü oldu (bana göre tabi). ah ah eski uo :( elektronik artz almasaydı keşke ya off.
Sosyal ağlarda paylaş

UO2 yapcaklarına KR yaptı adamlar zaten 3D tadında milleti biraz daha sömürmek için yoksa AOS dan sonra UO UO değil artık ( EA saolsun )..

Anca kimse kalmayacak OSI de EA zarar etmeye başlayacak o zaman yeni bir oyun düşünecektir EA ha UO olur yada olmaz zaman gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni nesil mmo türü uo bildiğimiz uo zevkini vermez bence de.. Zamanında (yanılmıyosam) uo x odyssey online adında başlanmıştı böyle bir projeye (gameplay videoları flm youtube de hala mevcut) ama ea games amcamız oyunu alıp durdurdu¿
Zaten Lord British abimiz General British olmuş diye duydum bi yerden (tabula rasa), uo'yu bıraktığından beri uonun yönü farklı yerlere gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...