sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 http://www.milliyet.com.tr/2008/01/10/son/soneko22.asp RTE, Merkez Bankası'nı İstanbul'a taşımaya karar vermiş. Neden olarak da daha iyi çalışacağını ileri sürmüş. Yav, İstanbul'da iyi çalışan, verimli çalışan ne var, insanları İstanbul'dan uzaklaştırıp diğer illere yatırıma yönlendireceğine, bu bilişim ve online işlemler çağında RTE Amca Merkez Bankası'nı İstanbul'a taşıyor. Aslında amaç başka. Ankara'yı yavaş yavaş İstanbul'a taşıyacaklar herhalde. Ne de olsa hilafetin başkenti İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet şeriat geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ahshdashah giovanni sandalyeden düştüm of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eheuehusef sdkjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İstanbula taşımak saçma bence yani şeriatla falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sg-1 said: http://www.milliyet.com.tr/2008/01/10/son/soneko22.asp RTE, Merkez Bankası'nı İstanbul'a taşımaya karar vermiş. Neden olarak da daha iyi çalışacağını ileri sürmüş. Yav, İstanbul'da iyi çalışan, verimli çalışan ne var, insanları İstanbul'dan uzaklaştırıp diğer illere yatırıma yönlendireceğine, bu bilişim ve online işlemler çağında RTE Amca Merkez Bankası'nı İstanbul'a taşıyor. Aslında amaç başka. Ankara'yı yavaş yavaş İstanbul'a taşıyacaklar herhalde. Ne de olsa hilafetin başkenti İstanbul. Hayatımda bu kadar saçma bir gerekçe duymamıştım gerçekten. Boku çıktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 öeh be bu kadar da basmakalıp düşünmeyin harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 zuhauhahua ben de istanbulda yaşiorum şeriatı mı destekliorum acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abartmayın siz de sadece basit bi gönderme yapmış. demek istediği hangi akla hizmet İstanbul'a taşıyor ki Merkez Bankası'nı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bu konuda ben rte'nin her zamanki tavrına takıldım said: "(Merkez Bankası, Ziraat, Halkbankası, Vakıfbank) hepsi de İstanbul’a taşınacak. Bu konuda kararımızı verdik. Hatta yerleri de belirlenmiştir. Bunu hiç kimseye de soracak değiliz" dedi. Başbakan Erdoğan, "Merkez Bankası bağımsız bir kurum. Banka İstanbul’a gitmek istemiyor. Bunun sizin için bir anlamı var mı" şeklindeki soruya karşılık şunları söyledi: "Merkez Bankası, alacağı kararlarda özerktir. Bulunacağı yere ise kanunla hükümet olarak karar verebiliriz. Merkez Bankasının İstanbul’da olması hem bankanın işlevini artıracak hem de oradaki gücü farklı bir konuma gelecektir. Kanunsa kanun çıkartırız. Bunun kararını verdik." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 "Kanunsa kanun çıkartırız." selam ben 4. reich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Resmen faşizm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 adam resmen "nası olsa ne yasa istersek çıkarırız yormayın boşuna kendinizi" demiş. bu kadar da şımarıklık hayrı alamet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 1.tayyoş buyurmuş valla diyecek söz yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burdaki çalışanlarıda düşünmüştür umarım rte cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ardeth said: Bu konuda ben rte'nin her zamanki tavrına takıldım said: "(Merkez Bankası, Ziraat, Halkbankası, Vakıfbank) hepsi de İstanbul’a taşınacak. Bu konuda kararımızı verdik. Hatta yerleri de belirlenmiştir. Bunu hiç kimseye de soracak değiliz" dedi. Başbakan Erdoğan, "Merkez Bankası bağımsız bir kurum. Banka İstanbul’a gitmek istemiyor. Bunun sizin için bir anlamı var mı" şeklindeki soruya karşılık şunları söyledi: "Merkez Bankası, alacağı kararlarda özerktir. Bulunacağı yere ise kanunla hükümet olarak karar verebiliriz. Merkez Bankasının İstanbul’da olması hem bankanın işlevini artıracak hem de oradaki gücü farklı bir konuma gelecektir. Kanunsa kanun çıkartırız. Bunun kararını verdik." super demokrasi diyenelre kapak olsun ama bunuda cevirirler sonra tek parti diktasi geliyor diyince dalga gecerler benle su cumleleri demorkatik bir ulkede bir basbakan etse (amerika haric) halk kelle ister hukuemt dusurur biz ne istersek O! demokrasi degil bu cogunlugun saltanati yarin oburgun ayni sekilde "budnan boyle butun siyasi partielr yasaktir, bosuna kasmayin kendi kendileirni fesetmezlerse yasa ciakririz" demiyecekelrini nerden garanti ediceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 İstanbul'da olunca ne oluyormuş Ankara'da olunca ne oluyormuş ben anlamadım. İnternet diye bişey var artık şehir farkı böyle bir kurum için o kadar da önemli olmamalı. Hem bu yüzden hemde Banka karşı çıkmasına rağmen zorla taşınması beni kıllandırdı. Tamam şeriat falan abartı olabilir ama gizli bir amaç yoksa niye böyle saçma bir zorlamaya giriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hic trafik yokmus gibi bi de onlarin trafigi eklenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 onu geçtim en basidinden orda çalışan onca insanın hali ne olacak.. hepsi istanbula mı taşınacak yahu.. neyse rte kendi akrabalarını diker artık oraya. Ayrıca türkiye genelinde düzeltilmesi gereken tonla sorun için neden "kanunsa kanun" açıklamasını göremiyoruz onu da merak etmiyor değilim. madem açıklama yapmadan önce "eye of the tiger" falan dinleyip gaza geliyorlar böyle bari diğer sorunlar için de adam gibi kanunlar çıkarıp uygulasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ankara gibi şehirden istanbul gibi bir kaos un ortasına geliyorlar.allah yardımcıları olsunü zannedersem tek eksiğimiz merkez bankasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 TBMM de gelicek yakinda pardon meclis-i mebusan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sparkcaster said: zannedersem tek eksiğimiz merkez bankasıydı sdfadgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Tez haşmetbahaplarına karşı çıkan zındıkların kelleleri vurula... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar