Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eet flashget ten istediğimiz verimi alamıyoruz. durmadan rapidshare dosyalarım patlıyo cart oluyo curt oluyo canım sıkılıyo boşu boşuna premıum almıs gibi oluyoruz. 15 partlık bi dosyayı ındıremıyoruz bı bırakmada durmadna makına basında kalmamız gerekıyo daralıyorum. eet varmı böyle sorunsuz saatlerce download yapabileceimiz programlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 internet download manager... daha iyisi yok =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dap indirdim şimdide bakalım. rapidshare patladı şimdide. Allahım duy sesımızıde indir beynine şu telekomdakilerin bi kaya yada bi göktaşı rabbim. rapidshare niye patladı şimdi ya? girebiliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 rapidshare için rapget vardı mis gibi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 rapid için,sorunsuz,problemsiz hedesiz hödösüz tek program--> internet download manager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 idm nin üstüne yok gerçekten kendi adıma daha hızlısını bulamadım ama malum para veresi gelmiyor insanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 idm de arka arkaya teker teker indirme dalgasını nası yapıcaz ? mesela flashgette teker teker indirtiyodum. bunda öyle bi sıralama sistemi gibi bişey yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yani linkleri ekledikten sonra schedule da simultaneous download ı 1 yapıp baslatınca sırayla indiriyo biri bitince digeri baslıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Downthemall hem çok basit hem çok hızlı Firefox addonu. searchlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 flashget i kullanmayı beceremedin sanırım oysaki rapidshare destekli. şifreni falan giriyosun sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 orbit kullanıyorum ben, şifreni falan da girmene gerek yok onda. diğerleri cookieleri falan alamazken o alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 flashgette sorun çekmeyen tek kişi ben miyim? sıfır sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 idm dap 5.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Flashget bende de sorunsuz ama IDM daha hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 açık kaynak kodlu, bedava ve çok başarılı bir download manager; http://www.freedownloadmanager.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 flashget le dosyanın %99,9 'unda genelde patlıyordu. idm de böyle bişey olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yıllardır flashget kullanıyorum, sorun yaşamadım şuana kadar, bende rapid üyeliği var flashget'le çatır çatır çekiyorum. Ama son zamanlarda herkes IDM'yi öneriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 flashget gayet Sorunsuz çalışıo ama ara sıra rapid Linkleri patlıo o konuda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ractamainus said: açık kaynak kodlu, bedava ve çok başarılı bir download manager; http://www.freedownloadmanager.org/ aynısını yazacaktım..tavsiye ederim ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Uzun zamandır flashget kullanıyorum özellikle son sürümlere torrent desteğide ( her ne kadar randıman alınmasada ) gelince gayet iyi oldu. Tek sevmedigim yanı herhangi bi durumda flashget i yeniden kurmanız gerektiğinde linkleri felan aynen girseniz de yarım kalmış flashget dosyalarına devam edemiyor.( yada ben bulamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Flashget'te ben de hiç sorun yaşamıyorum. Internetin berbat olduğu günlerde bile rapidden tam sürat dosya iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 orbit indirin. pisman olmazssiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 idm çok iyi bir program.. flashget son zamanlarda sapıtmaya başladı. gördüğü her flashı download etmeye fln çalşması gereksiz bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 FlashGet te bende problem yaşamıyorum.Bi kere %99.9 da durdu.Pause/Resume yaptım düzeldi. Bide sitelerde Flash'ların üstüne gelince Down diye bişi cıkartıp, uyuz ediyodu.Onuda optionstan kapatabiliyoruz.Kapattım problemsiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Firefox kullanıyorsan addons.mozilla.org dan DownThemAll addonunu şiddetle tavsiye ederim oldukça memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar