Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

önerilesi download managerlar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet flashget ten istediğimiz verimi alamıyoruz. durmadan rapidshare dosyalarım patlıyo cart oluyo curt oluyo canım sıkılıyo boşu boşuna premıum almıs gibi oluyoruz. 15 partlık bi dosyayı ındıremıyoruz bı bırakmada durmadna makına basında kalmamız gerekıyo daralıyorum. eet varmı böyle sorunsuz saatlerce download yapabileceimiz programlar ?
Mesaj tarihi:
dap indirdim şimdide bakalım. rapidshare patladı şimdide. Allahım duy sesımızıde indir beynine şu telekomdakilerin bi kaya yada bi göktaşı rabbim. rapidshare niye patladı şimdi ya? girebiliyomusunuz?
Mesaj tarihi:
idm de arka arkaya teker teker indirme dalgasını nası yapıcaz ? mesela flashgette teker teker indirtiyodum. bunda öyle bi sıralama sistemi gibi bişey yokmu?
Mesaj tarihi:
yani linkleri ekledikten sonra schedule da simultaneous download ı 1 yapıp baslatınca sırayla indiriyo biri bitince digeri baslıyor...
Mesaj tarihi:
Uzun zamandır flashget kullanıyorum özellikle son sürümlere torrent desteğide ( her ne kadar randıman alınmasada ) gelince gayet iyi oldu. Tek sevmedigim yanı herhangi bi durumda flashget i yeniden kurmanız gerektiğinde linkleri felan aynen girseniz de yarım kalmış flashget dosyalarına devam edemiyor.( yada ben bulamadım :) )
Mesaj tarihi:
FlashGet te bende problem yaşamıyorum.Bi kere %99.9 da durdu.Pause/Resume yaptım düzeldi.

Bide sitelerde Flash'ların üstüne gelince Down diye bişi cıkartıp, uyuz ediyodu.Onuda optionstan kapatabiliyoruz.Kapattım problemsiz yani
  • Yeni Oluştur...