KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Arkadaşlar cır cır oldum.. elimde fazla bişey yok. yani kolay yoldan nasıl geçirebilirim bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 elimde fazla bişey yok demek aspirin yok mesela kolayla karıştırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kola iç muz ye patates varsa onu da ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 agatha christie romanı var mı evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kola içince daha beter oluo.. belki light tır diye. muz yok patates hiç yok :) fiziksel hareketlerle geçmez mi bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 romanda yok.. hiç bişe yok nerdeyse.. kuru üzüm var deodarant su fındık ezmesi sigara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fastfood restorana gidebilyosan ya da sipariş verebilyosan patates kızartması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Madem imkanın yok, tuvaletin taşlı yolları gözüktü. Mümkünse Bol Tuvalet Kağıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yaw sıça sıça bi hal oldum.. o deilde patetes buldum haşlıcam daha doorusu mikro dalgaya atacam da kaç dk kaç derece bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Çay çiğne. Bildiğin demlemelik tane çaylardan. Şöyle bir yemek kaşığı kadar falan çiğnemen lazım uzun uzun, yutmamaya çalış. Tadı baya acıdır ama hızla keser ishali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hemen su kaynat bi su bardağına koy içinede bir tatlı kaşıgı sumak koy. (su soğanın üstüne kooydugumuz mor olan şey bilmiosan =)) karıştır ılıyınca tek yudumda iç çünkü tadı o kadar kötü ki başka türlü içemezsin :D geçiricektir ama emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bol bol su iç yoksa kötü olur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 asidi kacmis kola icmen lzm iciceksen :D cay ye .. bol su ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Patates Muz Tuvalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bi çorba kaşıgı kuru çay ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bir tatlı kaşığı sumağı suyla içmelisin. annem bana her seferinde bunu uygulardı hemen kesiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 KillJoy said: o deilde patetes buldum haşlıcam daha doorusu mikro dalgaya atacam da kaç dk kaç derece bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 mısır haşla 3 tane hepsini ye sonra 2 litre süt iç 1 litre de su iç geçer ishal sdfajkhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eczanede lopermid al 2 tanesi 2 saat içinde kesiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 muz ve kahve bide peynir ekmekle kola bunları fazla tüketirsen kabız bile olursun dikkat et kahve türk kahvesi bi kaşığa koy üstüne limon sık hemen at ağızına bi bardak su iç sonrasında bi muz ye sonra yap peynir ekmeğini al kolanı geç pc başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 :) şu patetesi haşlasam yetecek te..saat 5 ten sonra 4. kere wcye gittim. resmen işiyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim dediğimi yap geçmezse adamdeğilimbiri diye değiştircem nick'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 olsa... yok! sadece patates ve kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bir çay kaşığına kahve koy, üzerine birkaç damla limon damlat ve (başarabilirsen) onu ye. Kesin çözüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bol su iç sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar