kitana Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ya onu bırakında EOTS a ölü girin kalkandan geçip ressurect now çakabiliyorsunuz. Tüm premade AB de ölüp EOTS a girdik MT , DR zerg yapıp 5 dk da oyun bitirdik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 nedense butun kolpalıkları hordelar dusunuyor neden anlamadım allyın yaptıklarına dikkat etmemiş olmamda olabilir ama bu yapılanın iyi bir sey gibi anlatılması insanın canını sıkıyor allahtan bizim hordeları eos da eziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bassist said: Warrioru bufflıcaklarına resilienceyi kaldırsınlar clothlar böylece plate giyenden daha çok dayanamaz pvp de lol.Shadow primde tam 430 resilience var geçen gün full mercil elde two hand arena sword dwarf warrior resmen 30sn gibi uzun bi zaman üstümde tepindi ve hala ölmemiştim resto druide saydırmakla meşguldüm büyüleri.O warrior aynı süre diğer bir plate wearerın üstünde tepinse çoktan öldürmüştü.Aynı şekilde frost mage ve warlockun üstündede tepiniyor adamlar snler boyunca ama 400+resil cloth plate ten daha uzun süre dayanabiliyor ne yazikki... resilience'dan şikayet eden warriorlar varsa pom + pyro ile heallenemeden aşağıya indikleri zamanları unutmuşlar belli ki. kaldı ki dediğin olay resilience ile alakasız, sezon 2'den başlayarak cloth'un leather seviyesine çekilen zırh değerinden ötürü. şu anda pvp'de 'clothie' denen kavram kalkmış durumda eğer sırf honor ödülleri ya da pve drop kullanmıyorsanız. dolayısıyla inner fire açmış bir priest esasen rogue'lardan filan çok daha yüksek armora sahip. ayrıca resilience crit'ten itemlvl olarak iki katı filan daha fazla değer istiyor. en basitinden gemlere bakacak olursanız bir crit rare gem = 2 mystic dawnstone etki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sam said: Sezon 2'den başlayarak cloth'un leather seviyesine çekilen zırh değerinden ötürü. Süper tespit. illidiandan düşen level 151 leather kafalık 385 armor, sezon 3 level 146 mage kafalığı 409 armor başka söze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hepsi o şekilde değil ancak. Exceptional Armor, çok fazla whine olmasından dolayı eklendi clothlara, yoksa orda bulunan 100 - 200 ekstra armor zaten Executioner gibi, Ignore Opponents Armor gibi bonuslar ile etkisiz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Arkadaşlar devamlı pvp yapıodum PVE bi guilddeydim dün itibariyle charımı sattım burda da postlamışitım.Üzerimde 4 vange parçadı Stormherald silah ve bu yeni patchden sonra bufflanan ve bütün aranda sadece karşımıza çıkan mage rogue combosuna 10 kere yenildik 4 5 kere yendik ama bence artık blizzard saçmalamanın dibine vurdu oyunun ilk çıktığı günden beri oynuodum bu nerflemeler artık her guildin BT MH e girebilmesi ( Kael nerf ki ben BT MH de statusünde olan bi guilddeydim) her bi kişini S1 eşyalarıyla kendini bişi zannederek 3 vuruşta aşağı inmesi ( :D ) arena daki dengesizlik druidlerin saçma kaçmaları cycloneları daha sayabileceim bi sürü şey dolayısıyla, ki tabi buna en büyük sebep YF kullansamda 300 400 lerdeki saçma ping, charı sattığım için çok mutluyum allah alana sabır versin ben lvl 60 taki world pvp sini özlüorum tarren milldeki 100 lerce kişinin birbirine girişini özlüorum oyunu ilk pvp rank saçmalığıyla farm oyunu haline getiren ki getirdikten sonra herkesin almasını sağlayan sonra arena diye bi saçmalığı koyan ki onuın itemlarını da herkesin sadece bot yaparak almasını sağlayan zihniyetini kınıyorum resilience vs saçmalığını hala tartışılıp gidicek lvl 80 dede başka bi saçmalık bulurlar herşeyde olduğu gibi bu da bitip gidicek çünkü SWG nin düştüğü farm olayına düştüler neyse şu an itibariyle görmediğim yer kalmadı ondan mutlluyum senelerdir oynamanın bi mantığı kalmamış neyse sağlık olsun sadece kendimizi kandırmışız. iyi günler PS: Ben bunu artık bu patchdeki o mage buff saçmalığını gördükten sonra bu başlığın altına yazdım yanlış anlaşılmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 FreEmoon said: Süper tespit. illidiandan düşen level 151 leather kafalık 385 armor, sezon 3 level 146 mage kafalığı 409 armor başka söze gerek yok. Cursed vision of sergeras = 424 armor mantık aramak gibi saçma bi işe girişiyorsan.. Deri göz bandında nasıl Kalın sekte kumaşdan kukuletadan fazla armor oluyor? Cloth diyince ipek şafdan demek değildir o.. Eski savaş zırhlarını biraz incelemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cursed Vision of Sargeras Bir yanlışın olmasın, aynı itemden bahsediyoruz ve o item burda 385 armor ve bu itemin levelı 151, kendisinden daha düşük item levellı bir cloth kafalıktan az armor veriyor. Dahası emin ol mantık hiç umrumda değil. Şeklide beni bağlamıyor. Sonuçta oynadığımız oyun rakamlar üzerine dönüyor. Şekli 1 tane iptende oluşsa üstünde plate 10000 armor yazıyorsa o öyledir :D Gangren said: Hepsi o şekilde değil ancak. Exceptional Armor, çok fazla whine olmasından dolayı eklendi clothlara, yoksa orda bulunan 100 - 200 ekstra armor zaten Executioner gibi, Ignore Opponents Armor gibi bonuslar ile etkisiz hale geliyor. Valla hemen hepsi o şekilde Arci drop leather chest 474 armor ve level 151, S3 mage chest 454 armor level 146. Yani biri cloth biri leather Ama kesinlikle haklısın sebep Executionerda, koyma kardeşim o zaman böyle bir Ench, eğer bu şekilde bir düzenlemeye gideceksen hiç koymada bu tarz komik durumlar oluşmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Gangren said: Hepsi o şekilde değil ancak. Exceptional Armor, çok fazla whine olmasından dolayı eklendi clothlara, yoksa orda bulunan 100 - 200 ekstra armor zaten Executioner gibi, Ignore Opponents Armor gibi bonuslar ile etkisiz hale geliyor. cloth sınıfı açan insan yakın dövüşte çabuk öleceğini bilerek açar. whine ile mantığa oturuyorsa o hesaba göre plate'e de all resists eklesinler ne de olsa paldır paldır yiyoruz spelleri hp'nin üzerine. ignore armor eşyalar sezon 3'te geldi ve yanlış hatırlamıyorsam hepsi toplanırsa bile bu armor farklarını kaldırmıyor. dahası sorun bu değil, sorun cloth giyenlerin aslında cloth giymemesi. sonuçta armor ignore daha az armorlu olan o rogue'a da işlemedi mi? benim plate'e işlemedi mi? naxx'tan düşen mail armor değerinde chest vardı mesela, pvp'ci ne kadar cloth giyen varsa birbirini yiyordu almak için. çünkü ciddi fark yaratıyordu. armor sınıfı gibi sınıf dengelerini kökten belirleyen ana kriterlerden biriyle bu kadar umarsızca oynanırsa elbette denge kalmaz, sonra da insanlar sorunu yanlış yerde ararlar resilience şikayetleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 FreEmoon said: Cursed Vision of Sargeras Bir yanlışın olmasın, aynı itemden bahsediyoruz ve o item burda 385 armor 39 agility.. FreEmoon said: Arci drop leather chest 474 armor ve level 151, S3 mage chest 454 armor level 146. Yani biri cloth biri leather Itemin üstündeki statlar ve rairitysi item lvlini belirler. 1.84 hit 2.08 crit 64 stam 106 attack power vs 1.49 crit 0.66 crd 39 spelldmg 61 stam 15 int iki itemde 3 soket. Umarım farki anlayabilmişsindir. Ki iki itemde farkli amaclara hizmet etmesi için dizayn edilmiş karşılaştirmamalısın. Örneğin, Orta çağda kullanılan Malt köselesi ayni kalınlıkdaki demir zirhdan çok daha iyi korurken 6 kat daha hafifdir. Kevlar kaplamali sert pilastik migfer metal miğferden daha efektifdir vs vs. Pvp cübbesi savaş için dizayn edilmişdir dolayisiyla statları ona göre düzenlenmiştir pek tabii çok daha efektif olacakdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 regalya yalnız gameplay olarak konuşuyoruz, yoksa wow gerçekçilik aranacak en son oyunlardan biri. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 işi sidik yarışına dökceksek t6 helmlerin felan demirden yapıldığını sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sam said: regalya yalnız gameplay olarak konuşuyoruz, yoksa wow gerçekçilik aranacak en son oyunlardan biri. (:P) Sam yukarıda da söyledim zaten "mantık aramak gibi saçma bi işe girişiyorsan.." diye. Yani kumaşın az olmasi gerekiyor denirse bende derim aha kevlar ulam nasıl oluyoda sümüklü aliminyum set daha çok koruyor! diye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 GenjuroXXX said: Bişi sorucam , dün 2 kez 1 mage in elinde frostbolt tam cıktıgı anda spell reflection bastım buff bar da bile göründğ icon gel görki ne frostbolt u ne arkasından gelen icelance i reflect edebildim ne alaka =/? yrica gönül isterdiki warrior a Beast within gibi bisi gelsin ama kabul edelim hakikaten cok imba olurdu ben bi warrior olarak Enrage/SS nerfden beri bu kadar imbaliğa alışık deilim ne demişler alışmamiş dötde donb durmaz :D bende sp heroicteki spell reflect shieldi olan defenderlara catır catır frostboltla kiteledim bi bug gibi bişi olmasın? resmen reflectte frost bolt yedi mob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bazen lag yüzünden bazen bug yüzünden öle reflect edemediğin büyüler oluyo sinir edici bi durum ama kulnılmadığı için skill pek adamlar ilgilenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bildiğim kadarıyla spell reflecti frostbolt magein elinden çıkmadan açman gerekiyor, yoksa afiyetle yiyorsun. Clos ta da aynı durum söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 öyle dengesizki dün 1 pom pyro 1 fireblast reflect etti =) Wispy haklısın elden cıkmış büyü sanırım sistemde otomatik hesaplandıgı için ne kadar reflect acarsan ac farketmiyo aynı nedenden dolayı sana büyü cast edildigi anda eger üstünde spell reflect varsa yani 5 kişi frostbolt atsa aynı anda 5 i de reflect oluyo 'galiba' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 evet atılmadan önce açılması gerekiyor spell reflect'in. bglerde baya eğlenceli oluyo ortaya dalıp spell reflect açmak mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 elden cıkmıs buyu sitemde otaomatik hesağlanmıyor, elden pyro cıktıktan sorna adamın sen iceblock bass divine bas hala immune'un UO değilki bu edit: ben cok pyro reflect ettim bu şekilde üstüme gelen, bazen calışıyo bazen calışmıyo bu kadar basit, ama bugı şu and askill bazen iki büyü falan sektiriyo bazen hiç sektirmiyo ilginc durumlar oluyo. kalabalığa spell reflectle dalınca anca bi fireblast sektirsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Öyle olması gerekiyordu zaten yoksa shamanlara büyük haksızlık olurdu o grounding nerfi :P Adamlar bir zamanlar 2x pyro absorb ediyordu ;) (Cast olanı/instant olanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Gief new trinketz. Üstüne bi de SpellReflect, zaten 3 kuruşluk hpleri var, ooh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oyyy zamanında mc için farmlamıştım sonra ne can almıştım pvpde bunlarca cifter cifter cd de paylaşmıyolardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 elden çıkınca hesaplanmaz direkt, spell size varınca hesaplanır. buna rağmen server desync durumları nedeniyle instant lay on hands attığım halde ölen çok kişi oldu. reflect'teki tutarsızlıklar bunun gibi desync durumları nedeniyle yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 En son birkaç değişiklik oldu o konuda mesela mp5 için. Spell'i cast ettiğiniz anda başlıyor. Gerçi offensive spellerde durum nasıl tam olarak bilemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Elden çıkınca hesaplanan büyünün vereceği hasar, diğer özellikler hedefe varınca hesaplanıyor. Bu sebeple pyro havada iken ice block açınca genelde yemeniz gereken damage'i görüyorsunuz ama yemiyorsunuz. Yada donmuş hedefe frostbolt havada iken ice lance atarsanız ikisi içinde %50 crit bonusu alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar