Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 NOLOYOR LON Bi anda düştüm, tekrar bağlanayım dedim şimdi Connected'da kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Kaede said: Lan Axedice gene mi başladı WoWa ? Bi anlık cinnet sonrası sanal kart yaptım hesabı açtım cdleri aldım falan ve Palidin açtım heh. Gel sen de boostlarız :P Arıca arkadaşım SERVER DOWN. KİM SEÇTİ BU SERVERI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 LOCUS AÇILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet ben arcane'i dinliyorum görev adamıyım diyorum. keza warrior instancelarda cok lazım olacak size farkındayım o yüzden level 50 warriorı subat tatilinden hemen sonra, suba 5 gibi yani migrate ettiricem. tabi full servera migrate etmeme kızmazsa blizz eheh. su anda Zuugh adlı imba level 2 troll hunterımla nabız yokluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 axedice said: Kaede said: Lan Axedice gene mi başladı WoWa ? Bi anlık cinnet sonrası sanal kart yaptım hesabı açtım cdleri aldım falan ve Palidin açtım heh. Gel sen de boostlarız :P Arıca arkadaşım SERVER DOWN. KİM SEÇTİ BU SERVERI? Valla sporeggar'dan sonra latency acayip yüksek geldi bana, gündüz vakti 400 msti, korkmadım desem yalan olur. Sporeggar'a giriyorum, 150. <3 Axedice, sae falan olmasa gelmezdim, geyik unsuru cezbetti. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 MOAR HEELZ PLIZ çünkü ben retrebution dps olucam. Retardin l0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Storm of Vengeance varmıs Axe. Druid falan olsan gene sen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Axedice gidip retardin olacaksan önce jingle my ballz kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 /gkick Karivar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Aslında her paladine 1 adet dps class beleşten vermek lazım. Böylece retradin diye tutturmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arcane said: sam sunucuda değil, mülakatta sam ile ilgili bir fun fact anlatmanız lazım yoksa almıyoruz lol. ooo komisyon isterim, adım üzerinden çıkar sağlanıyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 paladinler cok gucsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok sana komisyon, git warhammer oyna eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paladin'in CC'si yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Repentance sayilmaz. Ayrica HoJ aslinda stunlamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 paladin en beter 5v5 heaları, 1 rogue sal sabaha kadar interrupt eder :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bubble bile artık dispel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 e olsun bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ben oynamıyorum 1 yıldır falan, hunter var 58, geçireyim geleyim bari penth geldi şimdi çeldi aklımı. Yarın öbürgün uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Sam bi sen eksiksin valla euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 wc +2 go go :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 patilerin cok oldugu server diye açtı adam tüm patiler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bi dk ya paladinin bubble nasıl dispel oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 mass dispel (priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 priest dispellese nolur ya, purge e istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar