aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 oha aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Cok güzel olmuş ama sesi görüntüsüne göre fazla pes keske biraz daha ince olsaymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 god bless mother nature... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu kız bence seks yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 mahmut tuncer said: bu kız bence seks yapmıştır Şimdi aklıma zilyon tane küfür geliyor ama değmez dimi? Yok yok değmez... Ayrıca kızın çoğu videosunu mp4 e çevirip ipoda attım dinliyorum. Deli miyim neyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 şaka şaka yapmamıştır hehe (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yaptık evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 namusuna laf etmeyin oğluuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bi de böyle bi kızcağız var ben aşık oldum kendisine. bu vidyoların amacı nedir kız neyin peşindedir bilmiyorum ama gözleri dudakları felan oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 nası no longer aviliable ya allah allah izliyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi yalniz yuz kiza ait degil, bi tur edit cekilmiş, ilk sayfa ilk video'ya dikkatli bakin bazen aci degişiyor, saç kisminda belli ediyor kendini monte edildigi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ekmek said: bi de böyle bi kızcağız var ben aşık oldum kendisine. bu vidyoların amacı nedir kız neyin peşindedir bilmiyorum ama gözleri dudakları felan oyş. 12 yasında bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kepçe kulaklı bu! sdgfghasd kedi ciğer hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Julia kazanmış bushman contesti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abartmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 evet hoş, tatlı bir kız ama biraz abartı var. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 god only knows'u güzel sölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bi 10 kilo vermesi lazım ama gene de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ya anca yorum yazabildim >.> kız arkadaşım varken açtım videoları. sonra birden boş bulunup "off nası tatlı bişisin sen ölürüm...." dedim. sonra kafama bişiy yedim, hatırlamıorum.. bi kaç gün bu topiğe elimi süremedim. giti şimdi yorum yazıyorum ben de. ÜFFF ZÜPER KIZ GÜZEL ŞARKILAR VS asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 güzel kızmış maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eueaeaueau abicim bu arad akilo vermeli diyen arkadaslara manken deil seker diyoruz lafi hatirlatilmali evet bu arada kaznamis ukelele kontesti eueuheauh abarti diyennerede sittirin diyorum eauhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ne kilo vermesi, şu anki hâli ile mükemmel. Bariz bir şekilde, tüm derdimi tasamı unuttum, salak bi gülümsemeyle kızın videolarını izliyorum. Böyle küçük çocukken, sonu hep iyi biten masalları dinlerkenki o salak mutluluk, güvendelik ve huzur duygusunu buluyorum. Acayip bir şey... Kesinlikle en ufak bir cinsellik barındırmıyor. Bakıp da "nasıl yalarım, nası yutarım" diye düşünmüyorum. Sadece aptal bir gülümseme ile ekrana kilitli kalıyorum. Çok garip bir duygu... Kendisine ne kadar teşekkür etsem az herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bonepart yazacağın yazıya osuriim kazanmış mı kazanmamış mı şimdi :) Bi de herkese katılıyorum ultra sevimli kız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar