Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Kayseri-Fenerbahçe

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Passanger said:
Bonjo said:
şanlıurfa ve alanya maçları kaldı , ikisinide alıp turlarız , gs çıkar ezeriz geçeriz..

sonrada biz sizi eleriz kupadan.Gene biz alırız kupayı. Sonra seneye kupaya bayan basket takımıyla katılacaz diye ağlarsınız.

ahahahhaha şu dertli günümde güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
Fenerbahçe'den 'U' dönüşü
hurriyet.com.tr 6 Ocak 2008
Fenerbahçe'den 'U' dönüşüAppiah, Alex, Deniz sakatlandı, Fenerbahçe sözünü unuttu. Fortis Türkiye Kupası'nı rezerv lig olarak gören Fenerbahçe'nin, Kayserispor karşısında as kadroyla mücadele etmesi bekleniyor.

İşte o açıklamalar:

Tarih 28 Nisan 2007.. Beşiktaş ile yaptıkları olaylı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Şekip Mosturoğlu, kupaya artık genç futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından rezerv bir organizasyon olarak bakacaklarını ifade ederek, "Aynı tarihlerde (A) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız” dedi.

Tarih 19 Kasım 2007... Fortis Türkiye Kupası kura çekimine Fenerbahçe'yi temsilen katılan Şekip Mosturoğlu, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanma hedeflerinden bahsetmezken, "Yönetim olarak farklı bir açıklamamız olmadığına göre, geçen sezonki kararımızın arkasındayız. Türkiye Kupası'nı biz artık alternatif bir lig olarak görüyoruz. Hedefimiz ve bakış açımız, Fortis Türkiye Kupası bir rezerv lig olacaktır" şeklinde konuştu.

Luinir said:
hehe sözlerini çok güzel yemişler

Eğer futbol anlıyorsanız ben hiç bir şey bilmiyorum ya.

15 gün devre arasında Fenerbahçe karşılasabileceği en iyi takımla karşılaşıp eksiklerini görme ve 2.yarı hazır olup olmadığını anlıyacağı maça neden yedek kadro ile çıksın ki?

Hazırlık maçı yapsa as takım eften püften takımlarla oynayıp göz boyayacaktı yani.Bugün as takımın çıkması daha iyi oldu Fenerbahçe daha tatil havasından çıkamamış izlenimi verdi herkes de bunu gördü artık ona göre hazırlanır Fener.

Ama bazı arkadaşlar sırf yorum olsun diye ve Fenerbahçe düşmanlığı olsun diye salyalar şaçarak saldırmışlar yazık bide objektiflik bekliyorsunuz böle adamlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Burax said:
Fenerbahçe'den 'U' dönüşü
hurriyet.com.tr 6 Ocak 2008
Fenerbahçe'den 'U' dönüşüAppiah, Alex, Deniz sakatlandı, Fenerbahçe sözünü unuttu. Fortis Türkiye Kupası'nı rezerv lig olarak gören Fenerbahçe'nin, Kayserispor karşısında as kadroyla mücadele etmesi bekleniyor.

İşte o açıklamalar:

Tarih 28 Nisan 2007.. Beşiktaş ile yaptıkları olaylı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Şekip Mosturoğlu, kupaya artık genç futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından rezerv bir organizasyon olarak bakacaklarını ifade ederek, "Aynı tarihlerde (A) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız” dedi.

Tarih 19 Kasım 2007... Fortis Türkiye Kupası kura çekimine Fenerbahçe'yi temsilen katılan Şekip Mosturoğlu, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanma hedeflerinden bahsetmezken, "Yönetim olarak farklı bir açıklamamız olmadığına göre, geçen sezonki kararımızın arkasındayız. Türkiye Kupası'nı biz artık alternatif bir lig olarak görüyoruz. Hedefimiz ve bakış açımız, Fortis Türkiye Kupası bir rezerv lig olacaktır" şeklinde konuştu.

Luinir said:
hehe sözlerini çok güzel yemişler

Eğer futbol anlıyorsanız ben hiç bir şey bilmiyorum ya.

15 gün devre arasında Fenerbahçe karşılasabileceği en iyi takımla karşılaşıp eksiklerini görme ve 2.yarı hazır olup olmadığını anlıyacağı maça neden yedek kadro ile çıksın ki?

Hazırlık maçı yapsa as takım eften püften takımlarla oynayıp göz boyayacaktı yani.Bugün as takımın çıkması daha iyi oldu Fenerbahçe daha tatil havasından çıkamamış izlenimi verdi herkes de bunu gördü artık ona göre hazırlanır Fener.

Ama bazı arkadaşlar sırf yorum olsun diye ve Fenerbahçe düşmanlığı olsun diye salyalar şaçarak saldırmışlar yazık bide objektiflik bekliyorsunuz böle adamlardan.

Abi iyi öyle diyorsun da demeyecek o zaman adam. Demeyecek ya bu kadar basit. Yöneticiler Türkiye'de biraz ağızlarını kapatsa bu kadar atışma olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Değil mi?Misal Yıldırım Demirören Türkiye Kupasını Saffet Ulusoy'a götürüp aradan geçen 1 seneden sonra ise Saffet Ulusoy'un oğluna tutup 1000 türlü açıklama yapmayacak.

Paf takımı ile çıkarım diyip sonra yönetim kurulu karar verecek diyip kıvırmayacak daha da uzar böle.

Bunu her yönetici yapıyor o yüzden çok kulak asmamak gerek.Sonuçta kadroyu hoca kuruyor ve o düşünüyor sahada takım nasıl başarılı olur diye.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Değil mi?Misal Yıldırım Demirören ürkiye Kupasını Saffet Ulusoy götürüp aradn geçen 1 seneden sonra ise Saffet Ulusoy'un oğluna tutup 1türlü açıklama yapmıyacak.

Paf takımı ile çıkarıp diyip sonra yönetim kurulu karar verecek diyip kıvırmayacak daha da uzar böle.

Bunu her yönetici yapıyor o yüzden çok klak asmamak gerek.Sonuçta kadroyu hoca kuruyor ve o düşünüyor sahada takım nasıl başarılı olur diye.

Evet işte her yönetici yapıyor. Ama bu Fenerbahçe'nin sözünü yemediği anlamına gelmez. Keşke böyle gereksiz yöneticiler futboldun elini çekse. Bunu Fener için değil genel olarak söylüyorum.

Sinan Engin, Fatih Gökşen ( sanırım buydu türkiyeyi terkediriz diyen adını tam bilmiyorum ) şekip mosturoğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlama Demirören örneği yakın zamanda olan birşey olduğu için söyeldim.

Ben fanatik Fenerbahçeliyim(fanatik derken holiganlık değil)ama geçen Ali Koç'un şerefsizler hakkımızı çaldı açıklaması Şekip Mosturoğlu'nun ülkeyi terkederiz açıklaması benim hiç hoşuma gitmedi ama yapıyorlar ve önlem alamıyorsun.

Çünkü bu açıklamalar sayesinde taraftarın gözünde pirim yapıyorlar bir yerde eğer taraftar tutumunu değiştirmesse yönetici medya yapmaya devam edecekler.

Taraftara verdin mi gazı devamı geliyor çünkü.Misal verdiler Çarşı gurubuna gazı Serdar Bilgili gitti.

Verdiler gazı Süleyman Seba gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...