Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

elf kankası?

oha elflerden hiç hoşlanmıyolar wildhammerlar aksine, ve Ironforge'an hoşlamıyolar lakin bronzebeardlaral feci kankadırlar kendileri, MAgniyle adamların kralı kardeş gibi, threamore'un girişindeki iki heykelden biri wildhammerların kıralına diğeri bronzebeardların kralına ait.

adamların sorunu yer altıyla, grim batol lanetlenince adamlar yer altıan inmeye töbe ediyolar bi daha, o yüzden Ironforge'u sevmiyoalr
Sosyal ağlarda paylaş

warcraft 2 oyun kitapcigindan yaziyorum

From the ominous and foreboding peaks of Northeron come the Dwarven Gryphon Riders. Mounted upon their legendary beasts and wielding the mystic Stormhammers forged deep within the secret chambers of their Aviaries; these feral dwarves fear no enemy and rely upon no friend. They have allied themselves only with the Elves of Quelthalas; distrusting both their Dwarven cousins and the humans alike. When the call of battle is sounded however they can be counted upon to fight alongside any who oppose the Horde.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu biliorum onu yahu oynadım wc2 yi ama sonra değiştirdiler o kısmını işin, hatta o zaman iyice shaman falandı wildhammerlar şimdi shamanları yok

edit: gryphonlar Bronzebeardların değil o kbulumdur ama gyrocopter yapıp ucan b millet sonucta bu adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
E Warlocklari anlatirken felguard'la intercept atiyor, sonra UA atiyor bla bla diye anlatiyor ya Sam Bey?

nerde demişim? buyur alıntıla nerde yazdıysam. oyundaki bütün treeleri kabaca bile olsa biliyorum, farkındayım hangi build ne atabilir. lockların aksine karşımdakinin ne yapabileceğini önceden bilmezsem zaten tekrar tekrar dayak yerdim önüme kim çıksa şu aralar. orada değişik build bile olsa hepsinin kitleyecek bir olayı olduğunu anlatmışım.

BonePART said:
abicim sam ne zaman stun atsa orca atiyo
abicim gidip undeade atsaa
trolle atsana
yok efenim orc resistliyomus

ulan allahsiz ben reput kascam diye guilde molten core dropu yalvaririken sende %10 reput gain aliyosun human olmaktan

(bu arada abicim cidden alyans oynamak ne aptal bi istir ya dwarf stone formun poison bozmasi disinda bi site yarar bi racialiniz yok be eauhheah orc warlock her bonustan mi yararlarnir racialin axe kullanamiyo diye aglamak laizm)

güzel abicim orc diyorum, stun & repentance üstüste resistliyor bu diyorum. mesela düşünsene yani howl of terror ve death coil üstüste atıp ikisinin de resistlendiğini. var mı böyle bir olay?

yoksa diğer ırklar da deli gibi resistliyor tbc geldiğinden beri. resist oranının çetelesini tutan addon bulursanız söyleyin, sabahtan akşama bg yapıp yazacam şuraya. %40 filan çıkarsa şaşmam cidden.

valla rep bonus & spirit bonus & perception şimdi gözümü kırpmadan veririm orc hardiness için. o kadar feci bir fark var.

ha bir de paladin demişken bu kadar, bir ara hdd boşalırsa bg'den birkaç oyun frapslayıp sonra tek başına bir rogue'un ya da bir druid'in nasıl bütün heallerimi kitleyebildiğini kesip koyacam youtube'a filan. izlersiniz paladin ne şahane bir sınıf.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sam mesajlari okumadan bonecrusher gibi sayfa dolusu mesaj yazisoyun ya
eaheauhea
abicim bende diyorum orc bonus sacma bi bonus diye
enfes abi orc bonuslari
direk warlock icin yapmislar

bu arada
resist olayi icin dps meter mi ne bi addon war ya
o butun buyuleri tek tek ayri ayri yaziyo abi
ordan mesela bakabilirsin
100 tane repentance attim 20 si resiwstledi 10 u cirtledi
felan yaziyo
Sosyal ağlarda paylaş

anladım da yani konu mankeni üzerinden siyaset yapıyorum abicim. ne güzel "PALADİNDE İKİ SITAN VAR ÖYLE DEMEĞİN" diyen insan modeli tiplemesi modellemişsin. (:P)

bakayım valla, inandıramıyorum çünkü kimseyi. adam diyor "ben resistlemiyorum ama", ben başka oyun mu oynuyorum yani ehe, birileri resistliyor işte deli gibi. tauren warrior, çat resistliyor adam. priestler zaten orc gibi, neyse ki orc priest yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
stackliyo stackliyo, bence cc resistleri %15 ten sonra curve'e oturmalı, ama arcane resisit tir shadow resisttir onları dokunmamak lazım

Eminmisin?Ben söylediklerime sahip orc warrior ile oynadım öyle off her stunı resistliyorum abi dediğim bişi görmedim hatta misal rogue fightlarında (hardiness nerfinden sonra) neredeyse hiç resist görmüyordum?!
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç oynmadım orc warrior ama hepsi aldığına göre Iron will stakcliyo dur herhalde, o konuda bi curve duymadım hiç o yüzden yoktur diye farz ediyorum,

ben karşşımdkai insanlarda warrior olan orcların daha cok resistdiğini söliyebilirim aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına paladinde 100 tane stun olsa ne olur, sanki stundan sonra tek shot fln yapıyor öyle bir yazmışki bazı arkadaşlar :D Class zaten cc manyağı oluyor her arena bracket'ında, başından lock peti alınmayan, los yapmasını bilmeyen, su içemeyen paladin = sinir stres, başka birşey değil.

P.S: 1 paladin 2 warrior 3v3te çok zevkli ama tavsiye ederim :D
Sosyal ağlarda paylaş

cidden arena bazen cok dengesiz oluyor.. hani oynadıgınız arena ya gore kazanıp kaybediyorsunuz...

biz nagrand arenada kazandıgımız shaman hunter setup ını blade egde arenada alamıyoruz aynı şekilde onlarda nagrand da alamyor arena garip bi yer :) an oluyor 15 maçı kazanıyorsun gün geliyor 20 kere kaybediosun neyse bu tartışmalar yıllarca bitmez gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

warriorda da purge yok heal yok
rogda stun var mage de yok.
mage d sheep var warlockta yok
warlockta fear var druidde yok
druidde cycolone var priestte yok
prieste shield var druidde yok
druidde dot heal var paladinde yok
paladinde sheild var shamadna yok
warriorda charge var rogue da yok
rogueda invis var warrirda yok
endless story..