LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Okul ve İş hayatı derken artık kendime vakit ayıramaz hale geldim nerdeyse.Bunalımın eşiğinde asosyalliğimin sınırındayım.Artık insanların demek istediğini bile anlıyamaz hale geldim. Ambele oldum kafam ya.Hem eve bak hem okula git bi de hergün 2.500 çeşit insana laf anlat derken ömrüm çürüdü be.Eskiden en zor zamanlarda bile gülerdim neşemi kaybetmezdim ama şimdi en rahat anımda bile gülmek verine hesap kitap yapıyorum artık bu kadar kanıma işlemiş ne yapacağımı bilmez duruma geldim. Kız arkadışım da yok derdimi anlatsam omzuna yaslansam diyorum ama olmadığı için yapamıyorum.Asosyalliğim beni bunalıma itiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İki seçeneğin var: [hr] Kız arkadaşım yok rahatım, işi de bırakırım!! http://www.youtube.com/watch?v=NOCWsLb6gB4 [hr] Boşver abi dalgana bak! Çak o zaman Çak Çak Çak!! http://www.youtube.com/watch?v=lSAaHKWYONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Önce bi derdini tam anlat. Ne iş yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Isyanin yanlis yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 LucifeL said: artık ne yapacağımı bilmiyorum.:( "I Want Die!!" gibi bişey mi yani, ikinci kez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 AthleT said: Önce bi derdini tam anlat. Ne iş yapıyorsun?İşim vizecilik bütün gün shengen ülkeleri ayrıca isviçre ve asya ülkelerinin konsolosluklarına gidiyorum fazla mesaiyi de saymıyor gece 2lere kadar çalısıp 2 saat uyuyup sabah 4de yunan konsolosluğunun önünde sıraya girmek falan. Cumartesi pazar da okul var açıktan devam yaş 22 ama hala açık lisedeyim gibi bi sorun da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Saeros said: LucifeL said: artık ne yapacağımı bilmiyorum.:( "I Want Die!!" gibi bişey mi yani, ikinci kez?yok sae öle birşey değil bu sefer o i want die mevzusu saçmalamamın en üst noktası idi bu sefer ki ise bir çıkış yolu bulup hayattan zevk alma olayı olmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İş boktanmış ama okul durumu daha boktanmış. Azmette okulu bitir bari. En azından hafta sonların sana kalır sosyalleşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Okul durumu ailemin ekonomik ve annem ile babamın ayrılması sonucu boksa sardı çok büyük sorunlar yaşadım yaklaşık 7 senedir bi fiil çalısıyorum. Annem ile Babam şuan birlikteler tekrar ama o zaman ki durumun faturasını okul hayatımla ödedim açık liseye devam ediyorum bu sene bitecek ve üniye hazırlanıyorum işimi yapıyorum sevmiyorum diyemem ama bazen çok zorluyor. Vakitsizlik beni çok yordu fiziksel olarak değil ama mental olarak çok yorgunum buda insanı zaten bayağı bir kötü hale sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 la bak intihar ediyim falan deme heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben de sosyallikten yakınıyorum. her gece nedjima barkod keyif derken annemin yüzünü unuttum lan. rutine bağladım anasını satiim. uyan, sigara iç(x9-12), üşenmessen evde yemek ye, kızılaya git, nedjimaya ilerle, 2 bira iç, kalk, canın isterse - hatun da isterse barkoda git, 2 bira iç, kalk, keyife git, 4-5 bira iç, kalk, eve git, evde rakı yoksa bi ufak al, evde ufağı takıl. uyu, uyan, sigar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 alkososyal olmuşun aga sen direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 durumun harbi çok boktanmış teselli veremedim kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 zamanla geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Laraken said: ben de sosyallikten yakınıyorum. her gece nedjima barkod keyif derken annemin yüzünü unuttum lan. rutine bağladım anasını satiim. uyan, sigara iç(x9-12), üşenmessen evde yemek ye, kızılaya git, nedjimaya ilerle, 2 bira iç, kalk, canın isterse - hatun da isterse barkoda git, 2 bira iç, kalk, keyife git, 4-5 bira iç, kalk, eve git, evde rakı yoksa bi ufak al, evde ufağı takıl. uyu, uyan, sigar.....abi seninki sosyalik değil ki ayyaşlık be :D:D @adamınbiri yok be ne intihar edecem bu ülkede intihar etmek bile zor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 parası iyiyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bilfiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yok olm intihar çok kolay bişi bak bi adet Fenerbahçe forması giyiyosun beşiktaş çarşısına gidiyosun gitmeden haber veriyosun biz senin mezar yerini falan ayarlıyoruz ordan çıkamıyosun zaten bizde o ayarladığımız yere seni yatıyoruz nasıl tanırdınız diyenlerede iyiydi iyi diyecez :D 100 milyon'una iddaya girmiştim geçen sene ama şampiyon olunca biraz tırstım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 böyle kötü esprilere beşiktaşımız alet edilmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 adamınbiri said: yok olm intihar çok kolay bişi bak bi adet Fenerbahçe forması giyiyosun beşiktaş çarşısına gidiyosun gitmeden haber veriyosun biz senin mezar yerini falan ayarlıyoruz ordan çıkamıyosun zaten bizde o ayarladığımız yere seni yatıyoruz nasıl tanırdınız diyenlerede iyiydi iyi diyecez :D 100 milyon'una iddaya girmiştim geçen sene ama şampiyon olunca biraz tırstım:Dolum ben fenerbahçe'liyim bunalımdayım ama salak değilim yani :D:D intiharın güzel çeşitleri var kendini alkole vermek mesela alkol komasına girmek daha iyi yani :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar