Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beast with in .. ?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The Beast Within

When your pet is under the effects of Bestial Wrath, you also go into a rage causing 10% additional damage and reducing mana costs of all spells by 20% for 18 sec. While enraged, you do not feel pity or remorse or fear and you cannot be stopped unless killed.
Mesaj tarihi:
Hunterla lock'un lvl 80 end talentleri aynı olacakmış.

"I win button"
-Pew pew!

Beast within öyle bir şey hehe. Shadowpriyle pvp yaparken anladım acısını, adam bir basıyor hiç bir şansım kalmıyor. O 18 sn 18 yıl gibi geliyor :(
Mesaj tarihi:
ad3m said:
İyide yeni birşey değilki :S

hayır fear'a immune oluyordu ama d.coil attıgımda flm sağa sola kosturuyordu denedim sadece heal geliyor kımıldamıyor artıkın
Mesaj tarihi:
Az bi skill kullan. Void sacrifice et, meleeye kos. Ordan drain spamle. 18 saniye goz acip kapayincaya kadar gecer. Ha evet deathcoil atmak gibi super zor ve yetenek isteyen bir seyin 18 saniye boyunca hunterlara atilmamasi cok buyuk haksizlik warlocklara ama olsun.
Mesaj tarihi:
Warlocklarda kucaklarına oturtamadıkları bi hunter kaldı , bırakında 18 sn oturmasın oda .

not : 18 sn combatta öle hemencik bitmez. 2 warlock alırım 18 sn de sana .
Mesaj tarihi:
Cuce said:
18 snde iki warlock senı almasın yahu

lafın gelisi diyorum yahu

kimin haddine yüceruh warlockları almak. Demek istedigim 18 sn gercekten uzun bir zaman combatta . Yanlışsam düzeltin pls.
Mesaj tarihi:
arkadaslar 18 sn immune olmasi sizi huntera karsi zayif kiliyorsa siz bu oyunu oynamayin derim ben.Ben sahsen druid oynuyorum ve ne hunterda nede warlockta gram zorlaniyorum.Deathcoil atmamakla bir adami kesememek arasinda nasil bir bag olur? Deathcoil kac defa hayat kurtara bilir.Arkadaslar yapmayin, her classin 3 talent agaci ve 100ün üstünde skilli var, 1 skill sizi bu kadar kitleyip konu actirtiyorsa birak oynamayin yada korktugunuz sey olun.
  • Yeni Oluştur...