Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 horror efekte immune mu oldu ? 4-5 kere denedim d.coil resist olmadı yerinden kımıldamadı adamlar öeh yani öyle seymi olur ffs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 The Beast Within When your pet is under the effects of Bestial Wrath, you also go into a rage causing 10% additional damage and reducing mana costs of all spells by 20% for 18 sec. While enraged, you do not feel pity or remorse or fear and you cannot be stopped unless killed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hunterla lock'un lvl 80 end talentleri aynı olacakmış. "I win button" -Pew pew! Beast within öyle bir şey hehe. Shadowpriyle pvp yaparken anladım acısını, adam bir basıyor hiç bir şansım kalmıyor. O 18 sn 18 yıl gibi geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 oov cinnet olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İyide yeni birşey değilki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 post kasmak da yeni birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ben de 4-5 kere warlocka daldım. Böyle yeşil birşeyler attı öldüm=((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hangi yeşil bişi skillcoil ? lolcoil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Nerfleyecekler hunterı demedi demeyin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Luinir said: hangi yeşil bişi skillcoil ? lolcoil ? n00bcoil koyduk onun adını biz arklarla >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 pardon bi sorun oldu 2 kere gitti mesajımı düzeltmek isterken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ad3m said: İyide yeni birşey değilki :S Yeni değil de benim priestim yeni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arcane said: post kasmak da yeni birşey değil Yarım saat sonra hatırlat gülmek için bir post daha atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yine post kastın (yarım saat geçti ondan yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Lol warlockun her skill'i OP iken hunterın bir beast master skill i kalmıştı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ad3m said: İyide yeni birşey değilki :S hayır fear'a immune oluyordu ama d.coil attıgımda flm sağa sola kosturuyordu denedim sadece heal geliyor kımıldamıyor artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Patchi hatırlamıyorum ama cyclone ve dc için aynı patchde fix gelmişti hunter için baya oldu gelelide eski derken bunu söylemek istemiştim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Az bi skill kullan. Void sacrifice et, meleeye kos. Ordan drain spamle. 18 saniye goz acip kapayincaya kadar gecer. Ha evet deathcoil atmak gibi super zor ve yetenek isteyen bir seyin 18 saniye boyunca hunterlara atilmamasi cok buyuk haksizlik warlocklara ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Warlocklarda kucaklarına oturtamadıkları bi hunter kaldı , bırakında 18 sn oturmasın oda . not : 18 sn combatta öle hemencik bitmez. 2 warlock alırım 18 sn de sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 18 snde iki warlock senı almasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Cuce said: 18 snde iki warlock senı almasın yahu lafın gelisi diyorum yahu kimin haddine yüceruh warlockları almak. Demek istedigim 18 sn gercekten uzun bir zaman combatta . Yanlışsam düzeltin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 valla katılmmak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 teketekte ölürse ticket atsın locklar, ne de olsa kalgan "lock'un en iyi 1vs1 sınıfı olması normal bişi" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Calgon da makinanızı kireçter korur diyorlar ama şebekeye bakıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Unintended- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arkadaslar 18 sn immune olmasi sizi huntera karsi zayif kiliyorsa siz bu oyunu oynamayin derim ben.Ben sahsen druid oynuyorum ve ne hunterda nede warlockta gram zorlaniyorum.Deathcoil atmamakla bir adami kesememek arasinda nasil bir bag olur? Deathcoil kac defa hayat kurtara bilir.Arkadaslar yapmayin, her classin 3 talent agaci ve 100ün üstünde skilli var, 1 skill sizi bu kadar kitleyip konu actirtiyorsa birak oynamayin yada korktugunuz sey olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar