Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi bu ne bu ne en son ne zaman yeşil bar gördüğümü hatırlamıyorum artık, bugün iyice coşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Insanlık dışı bi lag var 2-3 gündür 60-70 ms var böle her 15 snyd 20 sny de bir 1-2 snylik spike giriyor anlamadım gitti dc felan bile ettiği oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aynen son 2-3 gündür çıldırtacak bu bağlantı, 60-70ms valla yine iyimiş, ben 350den aşağı görmüyorum iyi zamanında bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Son 2 gündür benden başka lag sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hergün 17-23 arası sorun yaşıyorum bağlantı hızı şaka gibi çeyrek hıza geriliyor. aynı sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Aynen akşam saatleri 2-3 saniye delayle oynuyorum. Gece yarısından sonra düzeliyor. Ama dediğin gibi internet hızım çeyrek hıza düşmüyor, downloadlarda bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1 haftadır sabahtan akşama kadar lag spike var. Fiberoptiğe geçtiğim için olabilir mi acaba? Superonline fiberoptikle sorun yaşayan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @Osirix, gündüzleri problem yokta, bazı akşamlar çekilmez oluyor. Server frostmane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Nasıl boktan bir alt yapıysa başkaları sorun yaşarken ben yaşamıyorum ama şuanda tam tersi. Herkes sağlam ve ben de sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 baska 2-3 saniyelik donmalar yasayan varmı? 1 saat kadar once basladı artarak devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pitlaw Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 10 gündür latency yüksek baya. gece yarısından sonra düzeliyor öğleden sonra gene yükseliyor. blizarddan mı uydunetten mi bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Blizzard'dan niye olsun :p http://www.wowwiki.com/EU_English_realms_info Buradan serverının ipsini bul ve tracert at. Muhtemelen yurt içinde bir sorun vardır latency sonuçlarından bunu tespit edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şu anda bildiğin giremiyorum oyuna, başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ankara gg şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ankaradan wtfastla 125ms.. tavsiye ederım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ulan güya başkent ya allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tcpackfrequency ayarıyla 130 falan. yer ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Var bende oda wtfast ile girdim yoksa 2k ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Antalya WTFast 85 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Normalde WTFast kullanıyorum 80-150 ms arası pingim var. Dün akşam 25man'e girdim ilk defa ve deliriyordum. Normalde gayet güzel giderken combat'a girince bir anda deliriyor oyun 5k'ya varan lag spikelar oluyor haliyle oynaması imkansız hal alıyor. Bu sadece dün akşama özel birşeymiydi yoksa WTFast kullanarak 25 man raid yapmak imkansız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 voip problemi vardı 2-3 gündür. Sorun araştırılıyor yazıyordu netone da. Bugün problem silinmiş görünüyor (düzeltilmiş oluyor bu yamulmuyosam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İki gündür raid yapamıoruz ne oluyor anlamadım yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bütün guild az önce düştük. Var mı aynı durum sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 var fecii hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar