Miraul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 50 ms var ama paso kopuorum. saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kafede dünden beri düzelme oldu 150-300 arası seyrediyor cok şükür grim batolda sıra başlaı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kötü kötününde kötüsü net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Oynanmicak bi hal aldı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Allah belasını versin artık... 2 dakika vaktimiz var ondada 5k ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warbarian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bugun şahsi rekorumu kırarak 27990ms gördüm, merak edenlere söyleyeyim, superonline fiber kullanıcısıyım. Bir yandan SO, bir yandan blizzard, kan geldi artık. Rezaletten başka birşey değil. Lanet ettim vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 wtfast 2500 den 75 e indirdi latency yi quiknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yahu allah aşkına arayın şu süperonlineı da şikayet edin, tek başıma ben şikayet edince he he diyip geçiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 wtfast 20 dakikada düsürüyor ama anket var onu yaparsaniz 1 hafta beleş veriyor deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2 bağlantım birden var kablo/superonline Adsl, 2side rezalet, daha ne yapmam lazım anlamadım 3 tane dahamı bağlantı alim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yuh cidden 75 ping veriyor. Authenticator olmasa yemezdi gerçi girmek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şu anda ankara gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Öff fiber hala bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu wtfast in olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arkadaşlar selam wtfastın garip bir olayı var ben ana makinamda o anketi yaptım oradan cıkan promo kodu diğer pclerdeki arkaaşlarım ecclerine yazdıklarında onlarda 7 gün kazandı direk. ama aynı serverda girince sorun cıktı. bizde almanyaydı fransaydı değişik serverlarından bağlanarak çözdük olayı. belki birden fazla pc kullanan varsa yardımcı olabilir bu bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Rewendor said: Yahu allah aşkına arayın şu süperonlineı da şikayet edin, tek başıma ben şikayet edince he he diyip geçiştiriyorlar. Aynen abi downloadlar acayip hızlı ama tükeniyorum wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahmedinejad said: bu wtfast in olayı nedir? adamların kendi serverları var seni 19 vilayeti dolandırmadan direk servera aracı oluyorlar. böylece ping yaşamıosun muadili yourfreedom ve lowerping gibi programlar var ama şöyle bir sorun var "sanırım" bu programların üye sayısı arttıkca verimliliği düşüyor. çünki artık lowerping den falan yeterli verimi alamıyorum. son söylediğim konuda emin değilim söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Rewendor said: Yahu allah aşkına arayın şu süperonlineı da şikayet edin, tek başıma ben şikayet edince he he diyip geçiştiriyorlar. servis sağlayıcılarda sorun olduğunu sanmıyorum blizz forumlarında 100 mb bağlantısı olan adam 10k ms oluyor diye şikayet ediyor. sanırım bu serverlarla yada ona giden bi hatta oluyor. kıstası ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 arkadaslar üye olun kullanın inanilmaz 3000msden max suanda 70 40ms arasi oynuorum gayet memnunum 4 aylık aldim ucuzda temiz tavsiye ederim hiç pişman olmassiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yf ile 1000-1500 arası aldım aynısı sanırım wfast tede olucak kullanıcı artıkca sorun cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gerek falan kalmadı sanırım wtfaste falan, eskişehir netlimitsiz 8mbit bağlantıyla 90-140 ms arası görüyorum şu anda. dünkü patch işe yaradı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Gene mi yukseldi bu latency yoksa bana ozgu bir sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bende de bugun 17 itibariyle costu o ana kadar superdı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 WTFast aldım valla 80 ms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bu wtfast trial'dan 75ms aldım ben sürünüp oynayamazken. Almayı düşünüyorum aylık 5.99'da oraya bayılacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar