mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bende msn ve pati dısında açılan bişey yok pati de serverı türkiyede diye açılıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Komikliğe bak ccyi bugune bırakmıştık guilde 10 Türk felan var patladık dolayısı ile yarında freeday demişdik eğerk yarına adam bulamazsak haftaya twiler açılmıyıcak gene faction champ olucak sonbos gg telekom heuah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 analgon raidi kuruoduk allahtan baslamadan patladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Regalya said: Komikliğe bak ccyi bugune bırakmıştık guilde 10 Türk felan var patladık dolayısı ile yarında freeday demişdik eğerk yarına adam bulamazsak haftaya twiler açılmıyıcak gene faction champ olucak sonbos gg telekom heuah? Sizin kesmenize bağlı değil yeni boss gelmesi diye biliyorum ben, kessenizde kesmesenizde her hafta yeni bir boss geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kesmezsen acilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yurtdışı gitti :o YF ile giriliyo neyse, ems06 deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kablonet duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kablonet geldide wow pingi 500-600 arası geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 QQnet'le girebiliyorum ben de ama 2k ms ve DC'ler gırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kablonet bi ara k ları gordum.. ama dusmedim sora dustu 700 800 falan takılıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Web siteleri açılmazken 300 ms felandı. Şimdi web çalışıyor ama wow 2600 ms. Yürrü be ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 geri geldi oh bea 160 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yine patladı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yalnız dün naptılarsa 80 ms sabit oynuyorum 150- ilk defa görüyorum alla allaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yine yine yine :( yf bağlantısı bile kesilip duruyor pfff başka sorun yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Şu an düzeldi gibi yine ama devamlı gidip gidip geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 YF 66ms ile bağlıyım diyor ama oyun 250-300 den aşağı inmiyor. Stabil bi bağlantı yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bole internetin, bole internet saglayicisinin, boyle secmenin, boyle zihniyetin taaaaaaaa. saat 12 5k ms be yuh be yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 patladı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gece 00.00 dedi mi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 wow 80 ms vent 20k .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Küfür serbestmiydi bilmiorum acıkcası cok yazmadıgımdan ama bu kadarda olmaz ki. Raid okey saat 11.50 , Algalon denemelerine baslıcaz kapıyı actık. Pullu yaptık herkes düstü , sokarım afedersiniz böyle işe olan bizim 1 saate oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 olm çok komik güç bela 20 kişi felan toparladık girdik intanceye bi bakdık pingler artmaya başkadı bossları bi kesişimiz var resmen yalayıp yuttuk elemanları dondurma gibi fc kestik elemanlar öldü loot dagatırken herkez çıktı 5-6k pinge resmen ttnete karşı oynuyoruz haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 serjuhan said: Küfür serbestmiydi bilmiorum acıkcası cok yazmadıgımdan ama bu kadarda olmaz ki. Raid okey saat 11.50 , Algalon denemelerine baslıcaz kapıyı actık. Pullu yaptık herkes düstü , sokarım afedersiniz böyle işe olan bizim 1 saate oldu. Küfür etsek ne olcak ki ? Kim takıyor bizi ? Satmışlar devletin kurumunu elin Lübnan'lısına , adam CY'a reklam filmi çektirip para toplamaktan başka birşey düşünmüyor. Ne kadar yolarsam kardır mantığı ile götürüyor. Dünya bize boşuna TURKEY dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar