Julifton Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Phlox said: akşam 6-12 arası 12den sonra işte bu kadar dengesiz bağlantımız. teşekkürler telekom! aynı ip adresine ping atarmısın bide öyle görelim. TTnet in kullandığı sistem pppoe olaraktan geçiyor. pppoa kullanamazsın zaten bu sistemde internet vermez. pppoepppoa kısaca birisi Ethernet bazlı diğeri ATM bazlı bağlantı bi süre pppoa kullanıldı telekom da santraller yeterli düzeye gelince pppoe ye geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yukardaki ems07 serverı. 06 ile aynı sonuçları veriyorlardı zaten. oyuna girmeden ikisini de deneyip girerim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Nessarien said: Benim bağlantı iyi görünüyor 120-150 civarı kabul edilebilir ölçülerde bir latency var tek sorun 2-3 gündür çeşitli saatlerde yaşadığım 10-15 snlik spike. Buna benzer birşey yaşayan var mı ? Ayrıca ufak bir sorum daha var.. Modem ayarlarında pppoa ve pppoe var bunlardan hangisini kullanıyorsunuz ? Bunların teknik detayları nedir ? Julifton said: TTnet in kullandığı sistem pppoe olaraktan geçiyor. pppoa kullanamazsın zaten bu sistemde internet vermez. pppoe pppoa kısaca birisi Ethernet bazlı diğeri ATM bazlı bağlantı bi süre pppoa kullanıldı telekom da santraller yeterli düzeye gelince pppoe ye geçildi. Çok tuhaf bende ikiside çalışıyor ^^ İkisiylede bağlanabiliyorum aralarında birkaç ms fark oluyor. Şuanda pppoe kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Tuhaf değil senin santralin pppoa destekliyordur bağlanıyorsundur. Ama bu atm sistemini telekom kaldıralı nerdeyse 3 sene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Sapıttı benim bağlantı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şu vakitlerde telekom gene patlattı sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Maşallah pazar öğlen vakti 1500 ping =p akşama hiç giremeyeceğiz anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Milletin ne sorunları varmış, yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama sormam gerek; Pyro said: Lag sorunum yokta bana spike giriyor bildiğin baya hatta bg deysem bu genellikle dc ile sonuclanıyor son 2-3 gündür. Bu durum hala devam ediyor. Bildiğin 120-150 msde gerek raid gerek org gerek alakasız bir yerde şak diye spike giriyor. Eskisine göre daha iyi, bu aralar yine 40-45 dk da bir oluyor ama hala düzelmedi. Sadece register olayını kullandım, başka hiçbir program da kullanmıyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Pyro ben yaşadım yaklaşık bir hafta önce 4-5 gün boyunca yaşadım bu sorunu latency harika olduğu halde sürekli lag spike yaşıyordum. Bu sorunla ilgili olarak TTnet ile yaşadığım telefon diyaloğunu duymak isteyeceğini sanmıyorum :P YF kullanmaya başladım bu sebepten ötürü, şimdi gayet mutluyum hiçbir bağlantı sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 YF kurdum, uyelik aldim 80 ms oynuyorum cokta super oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hangi sunucuyu kullanıyorsunuz YF'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ems27. fransiz olanlar, 6 sinda kapanicaklar dediler ama hala baglanabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya bu yf yüzünden mi paypal mı anlamadım ama hesabı tekrar paralıya çevirmek istedik benim ve arkadaşın(payro) paypalı kabul etmedi. hatta arkadaşım kendi hesabını da açtıramadı limit yok fln gibi bişey diyo ama var. anlam veremedik. ne olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Dün hafif kar yağdı, en azından ankarada, mart ayında beklenmeyen kar ttnetin altyapısını yine bozmuş olmalı, hmmmz hmzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 girilmiyo oyuna lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 1 aydan fazla süredir haftada 5 saat filan giriyordum wow'a en fazla şu son 2 gündür filan warlock'umu 80'leme isteği gelmişti ve şu an efsane lag spikelar var, kırıp geçiriyorlar resmen nerdrage'e girip modemi kırıyordum az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Şuan anlatılmaz yaşanır derecede bir lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 evet evet lag yine rezil 1-2 haftadır çok iyiydi hatta cumartesi-pazar 2mbit internet ile 200+ hızla DL yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 2500 ping var bende, ne harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tam da bugün bnde mi bu sıkıntı dicektim,nedir bu lagggg :S bide gelip gidiyor spikelı delaylı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kesin su forumuyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ya iş telekomu aşmış olabilir, guildde herkes whats wrong tonight diyor, orgrimmarda millet 2,5k latency diye bağrıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Seperate said: tam da bugün bnde mi bu sıkıntı dicektim,nedir bu lagggg :S bide gelip gidiyor spikelı delaylı bişi 500ms ama köpek gibi delay var, spike nispeten az. İsveçli arkadaşım bile lag var dedi bugün. Totalde bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Wispy said: Kesin su forumuyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 90 ms ve aşşağısını görebileceğim bir çözüm varmıdır,varsa mesajları bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar