Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Phlox said:
akşam 6-12 arası

12den sonra

işte bu kadar dengesiz bağlantımız. teşekkürler telekom!

aynı ip adresine ping atarmısın bide öyle görelim.

TTnet in kullandığı sistem pppoe olaraktan geçiyor. pppoa kullanamazsın zaten bu sistemde internet vermez.

pppoe

pppoa

kısaca birisi Ethernet bazlı diğeri ATM bazlı bağlantı bi süre pppoa kullanıldı telekom da santraller yeterli düzeye gelince pppoe ye geçildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Benim bağlantı iyi görünüyor 120-150 civarı kabul edilebilir ölçülerde bir latency var tek sorun 2-3 gündür çeşitli saatlerde yaşadığım 10-15 snlik spike. Buna benzer birşey yaşayan var mı ?

Ayrıca ufak bir sorum daha var.. Modem ayarlarında pppoa ve pppoe var bunlardan hangisini kullanıyorsunuz ? Bunların teknik detayları nedir ?

Julifton said:

TTnet in kullandığı sistem pppoe olaraktan geçiyor. pppoa kullanamazsın zaten bu sistemde internet vermez.

pppoe

pppoa

kısaca birisi Ethernet bazlı diğeri ATM bazlı bağlantı bi süre pppoa kullanıldı telekom da santraller yeterli düzeye gelince pppoe ye geçildi.

Çok tuhaf bende ikiside çalışıyor ^^ İkisiylede bağlanabiliyorum aralarında birkaç ms fark oluyor. Şuanda pppoe kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin ne sorunları varmış, yüzsüzlük yapmak istemiyorum ama sormam gerek;

Pyro said:
Lag sorunum yokta bana spike giriyor bildiğin baya hatta bg deysem bu genellikle dc ile sonuclanıyor son 2-3 gündür.

Bu durum hala devam ediyor. Bildiğin 120-150 msde gerek raid gerek org gerek alakasız bir yerde şak diye spike giriyor. Eskisine göre daha iyi, bu aralar yine 40-45 dk da bir oluyor ama hala düzelmedi. Sadece register olayını kullandım, başka hiçbir program da kullanmıyorum. Bu sorunu yaşayanlar var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro ben yaşadım yaklaşık bir hafta önce 4-5 gün boyunca yaşadım bu sorunu latency harika olduğu halde sürekli lag spike yaşıyordum. Bu sorunla ilgili olarak TTnet ile yaşadığım telefon diyaloğunu duymak isteyeceğini sanmıyorum :P

YF kullanmaya başladım bu sebepten ötürü, şimdi gayet mutluyum hiçbir bağlantı sorunum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...