Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hadi en son güldüğünüz şeyleri yazın buraya. Bi anda geldi öyle. Şuan werewolf isimli arkadaş eğlendiriyor beni tşk. çok rezil ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 su saati topikine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 killer ve consun her mesajına gülüyorum. neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 gökmen özdenak ile turgay şerene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hayata.. ( Abanın replere ehu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 arkadaşla sokağın ortasında şakalaşırken (dövüşürken) birbirimizin ayağına takılıp yere düşmemize =) hatta az önce oldu sddfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yatağımda otururken gördüğü herşeye "uva, uagu" diye ses çıkartıp elini uzatan 11 aylık kızkardeşime güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mekanizmacımız ve bölüm başkanımızın hareketlerini konuşurken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şuna güldüm "4 kız(bengisu cansın müge nazlı)4 italyan(fernando,feridaz,fernandez,fero)..mambo italiano...yılbaşı...herkese iyi yıllar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 orta okul arkadaşlarımla orta okulda yaptıklarımızı bi andık ona çok güldüm bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Dev said: killer ve consun her mesajına gülüyorum. neden bilmiyorum. kons benim feysim o yüzden olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bizim bi amerikalı arkadaşla ortak arkdşımz var çocuğun soyadı karakıvrak. bizim bu amerikalı msnden hayvan gbi dalga geçio sesli klip gönderio karakivrak die bie söyleyemio ona güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Dev said: killer ve consun her mesajına gülüyorum. neden bilmiyorum. şimdi nefretimi kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bugün kız arkadaşımla anket yaptım kadıköy bahariyede bi proje için 3 tane 40 lı yaşlarda bayana sormaz olaydım. sorular bittikten sonra tepkisi şu oldu bi tanesinin ' ikinizin de gözleri çok güzel inşallah evlenirsiniz' gel de gülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Zuaha arkadaşlar heroic crypts atıyolar. ilk bossun önünde çıkan gözlerden biri bi çaktı. eleman aşşa uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 annem içeri girmiş yüz felci geçirmiş insanların kahkahasını gösterdi. gözlerini de yukarıya doğru domuz gibi kaldırdı ve kopmaya başladı, ben de halıya attım kendimi gülmekten. amacı da kırışıklık oluşmasın diye arkadaşının yaptığı taktiği göstermekmiş sonradan söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bir kaç saat önce dersaneden büyük bi grupla parkta beklerken arkadaşın kaydırağa sıkışması -iri bir arkadaş- ardından onla tşşk geçerken, Köpeklerin bize saldırması. Sonra orda onu unutup hepimiz kaçtıktan sonra kaydırağın tepesinden bizi arayıp, " Beni kurtarın lan burda kaldım " demesi. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 "Senden çocuğum olsun istiyorum!" esprisini kızlar yaptığı vakit hep gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 i dont need subtitles diye bir video vardı ona en son gülmek isteyip izleyecek link bulamayıp bu topice girip yazdığına güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Redeagle said: "Senden çocuğum olsun istiyorum!" esprisini kızlar yaptığı vakit hep gülüyorum :D buna güldüm sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 oyuncak uçağa güldüm. 6 yaşımdan beri gülmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Koskoca Garbage bölümüne girip de Garbage grubuyla uzaktan yakından alakası olmadığını sezemeyip Garbage gurubu için özel bir bölüm yapmışsınız woouv diyerekten Garbage'in tarihini yazan arkadaşa güldüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 canların elektrikleri her zamanki gibi saat 2.30da kesildi, attığı mesajdaki küfre yarıldım auheue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 said: Account Details Username : CONS Password : annemisikin Other Stats 73% success rate (15 votes) orÇun un sifre aldı beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Demin Kermit'in topiğine gülüyodum. Ondan önce de Osman'la konuşurken en son Orçun'un maceralarına katıldım, ona katıldım ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar