Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:
bir olayı yok işte herkes [eğlence mod]una giriyor
başka bir günde gece yarısı geri sayım yapsan, sokakta çoşsan ne yapıyor derler
31 aralık te bunları herkes yaptığı için normal oluyor
ne şekilde eğlenmeyi seçmekte sana kalmış bişey, yani bırak yılbaşını normal bir günde bile herkesin zevk aldığı veya aldığı göründüğü şeylerden sen hoşlanmıyabilirsin
bu sanırım asosyal katsayıyla bir şekilde orantılı(kendimden biliyorum)
insanın eğlendiği şey hoşuna giden şeydir, üstüne yılbaşı katsayısıyla çarparsın daha çok eğlenirsin, önemli günler olayın mantığı bu

ha viktorya secret izleyip yeni yıla 31 malzemesi çıkartarak girmek hiçbir türlü iyi fikir deildir
zaten insan kendi elini neden s. ye çalışır hala anlam veremiyorum swh

mutlu yıllar

O yaynldıklarını ben 3 ay önce torrentten çekmiştim. Bayat bayat mazemeleri sunuyorlar adamlara eskiden böyle miydi (değil miydi lan!?)...

Bunun dışında Voys +2008
Mesaj tarihi:
Bone said:

tek farklı yayın yapan cnbc-e gözüküyor.
ama o da klişe victoria's secret programı koycakmış.
aman ne güzel.
zayıf kızların üstüne abidik giysi giydirdikleri, "bakın ben çok zengin ve çok popüler birisiyim" diyen bir şov izleyeceğiz. her sene yeni bir tane satın almalarına gerek yok, hep aynısını koysalar da olur, kadro, gösteriler pek değişmiyor zaten.

çok yanlış
Mesaj tarihi:
o kadar yazmışsın ama sora fikrini savunmamışsın bile.yazıp kaçmış gibi :)

yılbaşları herkesin dediği gibi eglenmek için bahane

toplanamadıgın arkadaşlarla toplanmak içni bi bahane.kızları kandırmak için bi bahane.deli içip hoplamak zıplamak için bahane

bunları normal zamandada yapabiir her insan.ama bu gunler daha bi heycanlı olur.kmse 2008 e giriyoruz oley die eglenmeye gitmio

doum günleri ise tamamen formalite icabı yapılan eglenmeye bahane günlerdiir.hediye alırsın-verirsin.ama amaç yine eglenmek dışarı cıkmak alkol almak vs bu tarz şeyler işte anlicağin.kişilerin eglenme tarzına göre tabi.herkes alkol alıp eglencek dyie bişi yok ama genelde böyle

bu yazdıklarının sebebi ise sanırım herhangi bir partiye davet edilememiş olman yada dışarı cıkıcak kimselerin olmaması.

eğer yılbaşında alkol alıp kızlarla gezebilseydin bu seferde yılbaşına veya dogumgünlerine karşı cıkan insanlar hakkında topic açıcaktın eminim

seni,senin buraya yazdıkların kadarıyla tanıyorum.eğer ben bile seninhakkında bu düşüncelere sahipsem gerçekten büyük bi problem bu senin için

victoria's secret a laf ettiysen gay olmaya aday olmuşsun yani :)

bunun sebebide kızlarlan aranın iyi olmamasıdır bence.
Mesaj tarihi:
Red said:
o kadar yazmışsın ama sora fikrini savunmamışsın bile.yazıp kaçmış gibi :)

fikrimin nesini savunacağım yav,
düşündüklerimi yazdım işte.

"geyelirit" felan yazılmış mesela,
gisele felan gibi mankenleri sevmiyorum mesela, zorla mı?
ama bunun dışında, o manken şovunun, o mankenlerin fanatikleri dışında pek de eğlenceli bir tarafı yok.
tamam gisele'i felan çok seversin bayılırsın, "tv'ye çıksa da izleyeyim" diye bahane ararsın, o zaman "10 üzerinden 10 veriyorum" diye bağırırsın felan da,
mankenlerin podyumda yürümeleri hiç zevkli değil be.
hani zevkli bulan varsa zaten fashion tv izler hep,
ama fashion tv gibi podyumda yürüyen mankenleri izlemekten sıkılanlara da "geyelirit" gibi şeyler denmesi tuhaf.

hani senin dediğine cevap olsun babında,
hani fikrini savunmuyorsun felan diyorsun,
fikrin savunulacak birşeyi olduğunu sanmıyorum ama illa savunmamı istiyorsan, bari ekstra birşeyler yazmış olayım...

küçükken, küçüklük heyecanından mıdır nedir, doğum günleri ve yılbaşıları benim için çok keyifli olurdu. akrabalar toplanırdık (o sıralar büyükbabam, dedem, anannem hala hayattaydılar)
yılbaşının gelmesini beklerken sofra kurulur, hep birlikte tombala oynardık.
büyüdükçe ise ya çocukluk heyecanının bitmesinden, ya da yılbaşı gibi günlerin rutin hale gelmesinden dolayı eski zevk kayboldu.
yılbaşıları, bayramlar, doğum günleri felan hep öyle benim için.
"olur mu, asıl yaşlanınca daha zevkli geliyor" felan denilmiş ama kimse "20-25 yaşından büyük olup da halen bugünler hakkında heyecanla yanıp tutuşma" sırrından felan bahsetmemiş.
dediğim gibi a) küçükkenki çocukluk heyecanı ve dinamizmin büyüdükçe azalmasından b) akrabaların gittikçe azalması ve akrabalık bağlarının da azalmasından c) yaşlandıkça günlerin daha monoton ve rutin hale gelmesinden dolayı özel günler bana eski keyifi vermiyor.
"arkadaş diye birşey vardır, dışarı çıkarsın" diye akıl verilebilinir gayet güzel evet. ama arkadaşlarla dışarı çıkıp eğlenmek, alkol almak felan da rutin bir iş. hani belki arkadaşlarımla hiç konuşmasam, içki içmesem felan bir bahane olur bu tip günler. ama zaten birileriyle buluşup geziyorsan ve bundan da sıkılmaya başladıysan, "aa yılbaşı gelmiş hadi gidip arkadaşlarla bara gidip içki içelim, hiç içmiyorduk ya..." diyesin gelmiyor.
belki de yılbaşı hakkında bu kadar sıkıcı bir yazı yazmamın nedeni, vefat eden akrabaları özlemiş olmam da olabilir.
bir curcuna havası olurdu o zamanlar çünkü.
evet, büyük ihtimalle öyle.

(kendi sorunuma kendim yanıt vermiş de oldum böylece, ne güzel)
Mesaj tarihi:
valla arkadasla ne yapilirsa yil basi olsa olmasa eglenceli. kendini cok kasmissin. seni bozmak degil amac burda, ustune gide gide sorunu sende bilmene ragmen inkar ediyorsun.

arkadaslarla toplanilinca ister 30 saat pes oyna, ister ic sarhos ol, isterse de daga cikmak gibi rutin disi ise yaptigin surece zevklidir. Yilbasini ozel kilan olay ise o gunun tatil olmasi, bir gunlugune bile olsa herseyi geride birakabilecek olmadir. o kadar.

Bidahaki yil ufakta olsa bir grup arkadasinla cik sadece otur tv izle. yine eglenirsin, bi dene :)
Mesaj tarihi:
Bone yazdıklarından sunlari cıkarıyorum.Ya

-Aşırı derecede asosyalsin,yılbaşında anne baba,dede vs . den başkasi yok birlikte dışarı çıkıp bi yerlere gidebileceğin,şu an kıbrıstasın galiba,peki ankaradayken de yılbaşını evdemi geçirodun? belli bi yaştan sonra 20 diyelim mesela,yılbaşı günü anne-baba yada diğer akrabaların yanında yılbaşı geçirmek kadar sıkıcı bişey yok bence,tv. desen zaten sibel can-ibo-tarkan vs. den başka bişe yok.

yada

-Her hafta sonu+hafta içide olabilir arkadaşlarınla her türlü :D mekana gidmişsin yıllar boyu,artık içmekten,gezmekten,çoşmaktan gına gelmiş,ben zaten her gün içiyorum,geziyorum,yılbaşı benim için farketmez ölesine bi gün diyosun.
Mesaj tarihi:
aynen öyle bone un üzerine gitmemek lazım.. ben her yılbaşı bi şekilde parti ortamlarında olurdum ve inanılmaz aptal insanların arasında içerdim.. arkadaşlarımla oldugum zaman değil ama özellikle o "ortam" dediğimiz olay beni çok sıkardı ve her yılbaşı gelecek sene daha farklı bir şey yapacam derdim... hiç biri tutmadı..

ben de bu yıl ne yaptım, kız arkadaşımla ve çift olan arkadaşlarımızla elimizde şarap kadehlerimizle 4 kişi yılbaşına girdik.. sakin ve mutlu olarak... çocukluğumda yaşadıgım bütün yılbaşlarını bir kenara koyarak son 6 yılda geçirdiğim en güzel, mutlu ve huzurlu yeni yıl kutlamasıydı benim için.. bu sakinlik insana huzur veriyormuş onu keşfettim...

inşallah yeni yıl hepimize sağlık, huzur ve mutluluk verir..
Mesaj tarihi:
xaenin said:
Sen sadece mutsuz olmaya çalışıyorsun. Bok var çünkü.

lol.
ama harbiden öyle .

alıcan arkadaşlarını.
ne yapıosan yapıcan ya .

ben öyle yaptım.trt -atv- cart curt gezindik , içtik eğlendik .

sen de farklı bir şeyler yapabilirsin.

yeter ki arkadaşlarınla ol .
her şeye ufaktan anlam yüklesene saçma ya da değil ,mutluluk böyle olur.
nasıl düşünmek istediğin senin elinde , nasıl görmek istersen öyle yaşarsın hayatı .unutma .

kendini de bu kadar kasmanın bi alemi yok ayrıca.
Mesaj tarihi:
1- her gün arkadaşlarınla sabahlayıp eğlenecek vaktin yok

2- olsa bile bunu her gün yaptığn zaman bir anlamı kalmaz

3- böyle eğlenceleri belirli günlere sınırlayarak insanlar bir nevi bu tür eğlencelerden maksimum zevki elde etmeye çalışıyor.

Yukarda yazdıklarımı yılbaşına fazla bir anlam yüklemeyip de yılbaşı özel bir günmüş gibi eğlenen insanlar için geçerli. zira lan partinin de 2 hafta 1 yapıldığı günlerde sonuna doğru ağızda kekremsi bir tat bıraktığını gördük. aynı şekilde yine ayda bir arkadaşlarla sabah kadar içsen muhtemelen bunu senede 2-3 kere yapan biri kadar eğlenmezsin her seferinde. yani yılbaşında eğlenmek için ona illa da bir anlam yüklemek zorunda değilsin sadece senle beraber bir sürü insan da eğlendiği için onun yarattığı psikolojik sinerjiden yararlanabilirsin ama d:
  • 14 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Yılbaşı temalı başlık ararken denk geldim. 15 senelik konuyu hortlatıyorum ?

Biraz geç kalmışlar ama İBB'ni yılbaşı ağacı fikri hoşuma gitti ?

Mesaj tarihi:
4 saat önce, orc_lord dedi ki:

Yılbaşı temalı başlık ararken denk geldim. 15 senelik konuyu hortlatıyorum ?

ne yazdığımı ve o sırada ne hissettiğimi bile hatırlamıyorum sen 15 senelik konuyu hortlatmışsın ya ?

Mesaj tarihi:

Nefretlik bir şey ondan ? bizim oğlan kreşte görmüş başımızın etini yedi çam ağacı diye aldık bir tane mecbur. Kurması süslemesi bir dert bir de toplaması var şimdi düşündükçe sinir basıyor dkdjda

Mesaj tarihi:
4 saat önce, Liebe dedi ki:

Nefretlik bir şey ondan ? bizim oğlan kreşte görmüş başımızın etini yedi çam ağacı diye aldık bir tane mecbur. Kurması süslemesi bir dert bir de toplaması var şimdi düşündükçe sinir basıyor dkdjda

çocukken bi çam ağacımız vardı, kurması süslemesi çok zevkliydi. üründen ürüne değişiklik olur belki...

ama "kurması dert" diyince benim aklıma direk tekerlekli sandalyeler geliyor. işte onlar feci dert.

• Yeni Oluştur...