Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

o değil de telefonunu kullanan var mı? bizimkilerin sabit hattını taşırsak güzel olur buna. tabi güzel verimli çalışıyorsa. eve gelen fiberden mi paylaşıyor? kablosu nasıl vs vs

Bende telefonda var. Sorunsuz, ses kalitesi iyi, ucuz ozelliklede yurtdisini aarayacaklar icin ama almani tavsiye etmiyorum. İki sebebi var, birincisi telefon numaran 0850 ile basladigi icin aradigin kimse telefonu acmiyor yada donus yapmiyor, bankadan herhalde diye. İkincisi eger sanssizsan ve benim gibi telefon numaran musteri hizmetleri numarasina yakinsa(benim numara ile hepsiburadanin numaralari arasinda tek rakam var) hergun birileri ariyor, artik hanimda bende cildirdik, adamin biri gecenin ikisinde telefonu iade edecegi adresi soruyordu gecen, dayanamayip salladim adresi, artik nereye gitti bilmiyorjm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde.

2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor.

Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde.

2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor.

Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim.

ilk sende duydum fiber problemi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Dun 2 eleman geldi superonlinedan.
Eski aboneler dahil(10mbit sinirsiz kullanan-adil kullanim zimbirtisina takilmayan) herkesin baglanti hizi min 20 mbite yukseltilecek dediler yakin zamanda.Eski aboneler icin de kota siniri olmayacak,ayni fiyattan devam ediceksiniz dediler.Altyapi calismalari bitmek uzereymis ankarada.

Pek inandirici gelmedi tabi :) , musteri hizmetlerini aradim, yok oyle bisey, siz istemeden hizinizda degisiklik olmaz dedi eleman.Sozlesmeniz bitmis isterseniz sozlesme yenileyelim ayaklarina yatti, yoh kalsin dedim.

Bu ara yeni sozlesme yapicak olanlar biraz beklesin bence.TTnet fiber baya korkuttu superonline i sanirsam,hizmet bolgeleri de superonlinedan daha kapsamli.Hizlara bir ayar gelicek gibi yakin zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adil kullanım limitini (aka hız alanı) hiç uyguluyorlar mı? 3 sene olacak yakında, bir kere daha adil kullanımdan hızım düşmedi. Son 9 aydır 250 GB üzeri download'um var, bu sınırın altına 3 senede 2-3 ay hariç hiç düşmemişimdir. En yüksek 820 GB olmuş hatta.

Şimdi bana kıyak mı geçiliyor :P, yoksa normal mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...