Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

o değil de telefonunu kullanan var mı? bizimkilerin sabit hattını taşırsak güzel olur buna. tabi güzel verimli çalışıyorsa. eve gelen fiberden mi paylaşıyor? kablosu nasıl vs vs

Bende telefonda var. Sorunsuz, ses kalitesi iyi, ucuz ozelliklede yurtdisini aarayacaklar icin ama almani tavsiye etmiyorum. İki sebebi var, birincisi telefon numaran 0850 ile basladigi icin aradigin kimse telefonu acmiyor yada donus yapmiyor, bankadan herhalde diye. İkincisi eger sanssizsan ve benim gibi telefon numaran musteri hizmetleri numarasina yakinsa(benim numara ile hepsiburadanin numaralari arasinda tek rakam var) hergun birileri ariyor, artik hanimda bende cildirdik, adamin biri gecenin ikisinde telefonu iade edecegi adresi soruyordu gecen, dayanamayip salladim adresi, artik nereye gitti bilmiyorjm.
Mesaj tarihi:
hahaha sonuncu süpermiş. bizim ofise de habire döner falan siparişi geliyodu, tamam çocuğu yolladım diyip kapatıyoduk artık

o değil de şimdi numara taşınıyor falan diyor da. atıyorum telekomda 5555555 ise SOLda 850-5555555 mi oluyor?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde.

2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor.

Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde.

2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor.

Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim.

ilk sende duydum fiber problemi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu başlıkta sorunlarımızı paylaşalım arkadaşlar.

benim facebook da sorun var nedense.bazen açmıyor, yavaş açıyor, fotoğrafları filan yüklemiyor.sizde de var mı aynı sorun.
Mesaj tarihi:
Zamunda'ya giremiorum 1 aydır. Daha önce modem resleyip 212 ile fln başlayan ip leri denk getirdiğimde girebiliyordum. Artık ne kadar reset atsam da hep aynı sayı ile başlıyor ip, değişmiyor ilk 3 hane.

Zamunda kilit.

Onun dışında bi problem yok bende.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dun 2 eleman geldi superonlinedan.
Eski aboneler dahil(10mbit sinirsiz kullanan-adil kullanim zimbirtisina takilmayan) herkesin baglanti hizi min 20 mbite yukseltilecek dediler yakin zamanda.Eski aboneler icin de kota siniri olmayacak,ayni fiyattan devam ediceksiniz dediler.Altyapi calismalari bitmek uzereymis ankarada.

Pek inandirici gelmedi tabi :) , musteri hizmetlerini aradim, yok oyle bisey, siz istemeden hizinizda degisiklik olmaz dedi eleman.Sozlesmeniz bitmis isterseniz sozlesme yenileyelim ayaklarina yatti, yoh kalsin dedim.

Bu ara yeni sozlesme yapicak olanlar biraz beklesin bence.TTnet fiber baya korkuttu superonline i sanirsam,hizmet bolgeleri de superonlinedan daha kapsamli.Hizlara bir ayar gelicek gibi yakin zamanda.
Mesaj tarihi:
Bu adil kullanım limitini (aka hız alanı) hiç uyguluyorlar mı? 3 sene olacak yakında, bir kere daha adil kullanımdan hızım düşmedi. Son 9 aydır 250 GB üzeri download'um var, bu sınırın altına 3 senede 2-3 ay hariç hiç düşmemişimdir. En yüksek 820 GB olmuş hatta.

Şimdi bana kıyak mı geçiliyor :P, yoksa normal mi?
Mesaj tarihi:
Sana kıyak geçilmiş seigen, 50,01 gb olduğu gibi bende yavaşlatıyorlar direk. Uyandırma kimseyi.

Gerçi ben de 50yi fazla geçmiyorum sezon sezon dizi indirmiyorsam, iki oyun 2 dizi 30gb anca yapıyor. 10gb pr0n olsa tamam işte ay bitti.
  • Yeni Oluştur...