Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tlf duvardaki hat yerine modeme bağlı, kullandıkça şeyoluyor işte sabit ücret vb yok ttnetteki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 goldbären said: o değil de telefonunu kullanan var mı? bizimkilerin sabit hattını taşırsak güzel olur buna. tabi güzel verimli çalışıyorsa. eve gelen fiberden mi paylaşıyor? kablosu nasıl vs vs Bende telefonda var. Sorunsuz, ses kalitesi iyi, ucuz ozelliklede yurtdisini aarayacaklar icin ama almani tavsiye etmiyorum. İki sebebi var, birincisi telefon numaran 0850 ile basladigi icin aradigin kimse telefonu acmiyor yada donus yapmiyor, bankadan herhalde diye. İkincisi eger sanssizsan ve benim gibi telefon numaran musteri hizmetleri numarasina yakinsa(benim numara ile hepsiburadanin numaralari arasinda tek rakam var) hergun birileri ariyor, artik hanimda bende cildirdik, adamin biri gecenin ikisinde telefonu iade edecegi adresi soruyordu gecen, dayanamayip salladim adresi, artik nereye gitti bilmiyorjm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hahaha sonuncu süpermiş. bizim ofise de habire döner falan siparişi geliyodu, tamam çocuğu yolladım diyip kapatıyoduk artık o değil de şimdi numara taşınıyor falan diyor da. atıyorum telekomda 5555555 ise SOLda 850-5555555 mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bak SOL yazmış, alt mesaja bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sübliminal mesaj, saçıma da yazdım çaktırmadan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 850 li numarayi sanirim kafalarina gore veriyorlar, kimse secim sansi tanimadi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 20Mb'lik tarifenin upload hızı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 5Mbit Saniyede 550KB'yi görüyorum temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 850 Superonline'ın "prefix'i" Nasıl Telekom'un 212-216 vs. ise Superonline'a tahsis edilen "prefix" 0850 seçme şansı maalesef yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Absolut said: 20Mb'lik tarifenin upload hızı kaç? 20mbit dl / 5mbit ul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde. 2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor. Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Garip ya, ben hiç problem yaşamadım fiberle, 20mbit var İstanbul'daki evde, takır takır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dark_Soul said: 4.5 yıllık fiberi küfrederek kapattırıyorum.En son müşteri hizmetlerindeki gerizekalıya çıkıştım.Bidahaki hafta cuma da kapattırmış olurum herhalde. 2 aydır her akşam fix 8-12 arası net feci yavaşlıyor,360p stream bile izlenmeyecek derecede.Göya 10mbit fiber bağlantı , çoğu zaman dl 500-600kb/s larda geziyor.Arıyorum müşteri hizmetlerini hala bana dns değiştirtip mynete girebilirmisin diyorlar.Bugünde saat 10 dan beri net bariz ölü.Google bile 1 dakkaya açılıyor yada hata veriyor. Yandaki elemanda ttnet adsl var.Bende sorun olunca onun modeme bağlanıyorum akşamları bazen,hiçbir problem yok.Allah belanı versin superonline fiber,ttnet adsl den bile kötü olacağını tahmin etmemiştim. ilk sende duydum fiber problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aynen ben de fiberi kapatmak büyük hata, ttnet uydunet feci kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu başlıkta sorunlarımızı paylaşalım arkadaşlar. benim facebook da sorun var nedense.bazen açmıyor, yavaş açıyor, fotoğrafları filan yüklemiyor.sizde de var mı aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sanırsam bir facebookta öyle. bide bayadır öle, günde 1- 2 seferden fazla girmedigim için rahatsız etmediydi, arada youtubeda sıcızlıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Zamunda'ya giremiorum 1 aydır. Daha önce modem resleyip 212 ile fln başlayan ip leri denk getirdiğimde girebiliyordum. Artık ne kadar reset atsam da hep aynı sayı ile başlıyor ip, değişmiyor ilk 3 hane. Zamunda kilit. Onun dışında bi problem yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 217 ip deyim uzun süredir giriyorum zamunda'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 82. giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hep gittiği bi gezi için 100 tane foto yükleyenler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 7-8 aydır aboneyim bu günki kadar kötüsünü görmemiştim. imdb youtube facebook arada google bile gidiyor komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dun 2 eleman geldi superonlinedan. Eski aboneler dahil(10mbit sinirsiz kullanan-adil kullanim zimbirtisina takilmayan) herkesin baglanti hizi min 20 mbite yukseltilecek dediler yakin zamanda.Eski aboneler icin de kota siniri olmayacak,ayni fiyattan devam ediceksiniz dediler.Altyapi calismalari bitmek uzereymis ankarada. Pek inandirici gelmedi tabi :) , musteri hizmetlerini aradim, yok oyle bisey, siz istemeden hizinizda degisiklik olmaz dedi eleman.Sozlesmeniz bitmis isterseniz sozlesme yenileyelim ayaklarina yatti, yoh kalsin dedim. Bu ara yeni sozlesme yapicak olanlar biraz beklesin bence.TTnet fiber baya korkuttu superonline i sanirsam,hizmet bolgeleri de superonlinedan daha kapsamli.Hizlara bir ayar gelicek gibi yakin zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bu adil kullanım limitini (aka hız alanı) hiç uyguluyorlar mı? 3 sene olacak yakında, bir kere daha adil kullanımdan hızım düşmedi. Son 9 aydır 250 GB üzeri download'um var, bu sınırın altına 3 senede 2-3 ay hariç hiç düşmemişimdir. En yüksek 820 GB olmuş hatta. Şimdi bana kıyak mı geçiliyor :P, yoksa normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Sana kıyak geçilmiş seigen, 50,01 gb olduğu gibi bende yavaşlatıyorlar direk. Uyandırma kimseyi. Gerçi ben de 50yi fazla geçmiyorum sezon sezon dizi indirmiyorsam, iki oyun 2 dizi 30gb anca yapıyor. 10gb pr0n olsa tamam işte ay bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar