ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 10mbit quiknet kullanıp da hızı alakasız 5.x lere düşen üstüne bir de youtube a falan ne yaparsa yapsın giremeyenleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 @ucunbiri, host dosyasında başlangıçtaki 208.blabla olan 2 tanesini 74.125.127.100 youtube.com 74.125.67.100 www.youtube.com şeklinde değiştirirsen girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Karag8z said: 20 Mbps 1848,69TL ahauaha bunu görünce 99 tl vermek cazip hale geldi bana. kablo internet'in 20mbit'iyle fiberoptik internet'in 20mbit'ini kıyaslamak... yıllardır fiberoptik'i beklememizin nedeni 128k, 512k, 1mbit, 2mbit gibi bağlantılardan kurtulup 20mbit, 50mbit, 100mbit gibi çok daha yüksek bağlantı hızlarına kavuşmaktı. o yüzden geriye dönüp "aa kablo internet'te 20mbit interneti 2000'e satıyorlarmış, ne komik lan sdf" gibi bir yorum yapmak çok abes. fiber optik'in tek olayı "hızlı internet sunmak" değil, "hızlı internet"i adsl ile de, kablo internet ile de elde edebilirsin. ama o teknolojilerde yüksek hızlı internet "çok masraflı" oluyor o yüzden böyle yüksek fiyatlara alabiliyorsun. fiber optik'in en büyük avantajı da zaten bu, yüksek hızlı interneti çok daha düşük fiyata sunabilmesi. quiknet adı geçmeden önce fiber'i bu yüzden bekledik. quiknet çıktığı zaman da insanlar bu yüzden heyecanlandı. ha şu var, fiber'in 4GB kotalı 10mbit internetine denk http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx ADSL'nin 4GB kotalı 8mbit interneti http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/ikili-paket.aspx ve kablo internet'in 5GB kotalı 10mbit interneti var http://uydunet.net/ tutup da 20mbit kablo internet almak istersen 2milyarı ödersin http://uydunet.net/icerik/tarifeler.php biz niye kablonet'te uzun süre 128k, 256k gibi hızlarda süründük mesela düşün. ttnet'in 1mbit, 4mbit gibi hızları sunamamasından dolayı mı? hayır, vardı zaten o hızlar da. ama o kadar pahalıydı ki (1 milyar, 2 milyar gibi mesela) sadece şirketlere, plazalara veya benzeri yerlere verilmek için kullanılıyordu bu bağlantılar. 20mbit o zaman da vardır belki hatırlamıyorum. gittikçe ucuzluyor işte adsl ve kablo internet, ne güzel, ama 100mbit'i fiber internet kadar ucuz (sınırsız 200 idi mesela) sunmasını beklemek mümkün değil. ha bi de şu var, 8mbit ile 10mbit arasında 2 katından fazla fiyat farkı var, kablo internet'e bunu e-mail atıp sormuştum, neden internet hızı arasında 2 katı fark yokken bu kadar yüksek bir fiyat farkı bulunuyor diye, cevap olarak mevcut teknik imkanlardan kaynaklandığını ve bu uçurumu kaldırıp yüksek hızlı internet paketlerini daha makul fiyatlardan sunmak için uğraştıklarını söylemişlerdi. lol, iki cümle yazmak için gelmiştim, tldr oldu, neyse idare ediver artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 propaket zımbırtısı nedir ya, sitede cıklamasını göremedim? dl/up oranı aynı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yok onlar şu anki tarifeler gibi. Sınır falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben 20mb sınırsız kullanıom da. propaketi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Tamam işte şu an kullandığın gibi limitsiz, aynı download ve upload hızları vs. sadece fiyatı daha kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ucunbiri said: 10mbit quiknet kullanıp da hızı alakasız 5.x lere düşen üstüne bir de youtube a falan ne yaparsa yapsın giremeyenleriniz var mı? BEN BEN BEN. 8.8.8.8 8.8.4.4kullan hiç olmazsa youtube mutube girebilirsin. ama hız çözümü işin çok zor süperonline tellcomm ile birleştiğinden beri fiber boktanlaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 zamanında gelmedi diye üzülüyodum, alanlara da geçirdiler şimdi:( demekki bu ülkede bir şeyin iyi ve ucuzunu alamıyosun. tasarruf kasmaktansa daha çok para kazanamya kasıp her şeyin lüksünü falan almak lazım çalışır olsun diye. atıyorum ayda 500tl verceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 adamlar dürüst hiç olmazsa. Herşeyin maliyeti arttı ben ucuz kaldım diyerek geçirdi. Başbakan gibi türkiye süper hede hödö ben anayasa değiştircem enflasyon neki ehede höhdö demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ceday said: ben 20mb sınırsız kullanıom da. propaketi anlamadım. 15 Nisan'da "gerçek sınırsız" 20 MBit paket 200 TL olacak, adı da ProPaket olacak. Buna geçmek gibi bir talebin olmazsa da sana 100 GB kota gelecek. Mevcut çözümler: 15 Nisan'a kadar taahhüt altında kalmadan iptal edip başka bir internet çözümü bulabilirsin, SOL'de kalıp 100 TL'ye 10 MBit ProPaket'e geçebilirsin, ya da yine 100 TL'ye 50 MBit 250 GB kotalıya geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Superonline fiberden memnunmusunuz yani şirketi ttnetten superonlinea dondurmeye degermi yoksa sorunlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abso yapma ttde kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hız olarak 10 mbit te 6-10 arasında gidip gelir speedtestte. ama torrent download ederken 10bit hızı hissediyorsun. bazen sapıtsada 10 mbit dehşet. ama 50 gb kota racona ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hızlı internet rüyası buraya kadarmış. Kürkçü dükkanı TTnet'e dönme zamanı. Bugün Superonline çağrı merkezini aradığımda sordum "iptal eden eden çok mu?" diye, cevap "yetişemiyoruz" oldu. Karamehmet'ime çok koymaz ama... Not: Absolut sakın yapma derim. Hizmet kalitesi fln iyi fakat güvenilir değil. Şark kurnazı, "ben yaptım oldu" mantığında bir yönetimi var. Yarın öbür gün "en adil kullanım" fln diye birşey daha çıkarır, belli mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Neymiş o adil kullanım nanesi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Apis said: Hızlı internet rüyası buraya kadarmış. Kürkçü dükkanı TTnet'e dönme zamanı. Bugün Superonline çağrı merkezini aradığımda sordum "iptal eden eden çok mu?" diye, cevap "yetişemiyoruz" oldu. Karamehmet'ime çok koymaz ama... Not: Absolut sakın yapma derim. Hizmet kalitesi fln iyi fakat güvenilir değil. Şark kurnazı, "ben yaptım oldu" mantığında bir yönetimi var. Yarın öbür gün "en adil kullanım" fln diye birşey daha çıkarır, belli mi olur? Baştan söylemediği bir şey daha çıkarırsa yine bir ay tazminatsız fesih hakkımız olur, yine TT'ye geçeriz. TT abone alımını kapatıyor falan değil sonuçta. Ben sırf Dragonmax -pek detay açıklamasa da- çok kötülediği, kaçın dediği için kapattırıcam, yoksa saçma geliyor aynı paraya 10 MBit (ya da kotalı 50 MBit) alabilecekken daha az verimle TT'den 8 MBit almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 valla ben hiç uğraşimicam ttnet git gel, yeniden adsl açtırt falan. Böle güzel. superonline a devam. Zırt pırt download eden biri değilim ayda 50 gb yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aylık kullanımıma baktım genelde 75gb civarı down oranım var ama 100-120gblık upload yapmışım, azda olsa hak verdim adamlara. ttye geçmeyide istemiyorum bu saatten sonra, tekrardan odama hat döşeticem falan. verdikleri modemden de çok memnunum ama benm şuanki hızım 5mb, 25gb kota yetemiyecek bundan da eminim. kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Apis said: Bugün Superonline çağrı merkezini aradığımda sordum "iptal eden eden çok mu?" diye, cevap "yetişemiyoruz" oldu. bu bariz yalan olmuş... çağrı merkezinde öyle bir cevap verecek G.T yok. öle bi müşteri temsilcisi de yok. öle birşey söyleyen admı da kovarlar zaten.. o yüzden bu lafı edecek kadar gamsız adam da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hacı seni otomatik 10 mbs'ye yükseltmeleri lazım 5 mbs diye bir tarife kalmadı artık? telefon edip onu bildir çünkü bildirmediğin halde sana 5mbs'yi kakalayıp 10mbps fiyatı alacak kadar şerefsiz bir firma superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 wuuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 nerde yazıo bu baggio? yanlısın olmasın?? propaket tamamen ayrı birsey gibi duruyor. o kadar kullanıcıya sizin baglatınıza kota koyduk diyemezler zaten. Baggio said: Ceday said: ben 20mb sınırsız kullanıom da. propaketi anlamadım. 15 Nisan'da "gerçek sınırsız" 20 MBit paket 200 TL olacak, adı da ProPaket olacak. Buna geçmek gibi bir talebin olmazsa da sana 100 GB kota gelecek. Mevcut çözümler: 15 Nisan'a kadar taahhüt altında kalmadan iptal edip başka bir internet çözümü bulabilirsin, SOL'de kalıp 100 TL'ye 10 MBit ProPaket'e geçebilirsin, ya da yine 100 TL'ye 50 MBit 250 GB kotalıya geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Dragonmax said: wuuu :) ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 fiberin olayı zaten bağımsız upload ve download olmasıydı şimdi adsl den kötü olmuş fiyat/performans oranıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar