aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kristiyan olmayanlara yok m iye duzetiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 l4d2 için bir ara toplanalim ya. pug hem oyun bulmak zor hem de başarisiz olyo genelde. şeyi sorcam quick match'e basınca normal zorlukta oyuna sokuyor onu ayarlamanın bir yöntemi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?40,4389451,page=20#msg-5232214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu topicten etkilenerek durup dururken orange box'ı çektim. hani TF2 oynayasım da yok. Çok zengin de değilim niye aldım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bende HL2'ler var, sırf TF2 için Orange Box alırsam paket içinde gelen HL2'leri başkasına GIFT olarak yollayabiliyor muyuz yoksa account da 2 tane HL2 mi olmuş olacak ( o da nasıl olacaksa ) varmı böyle birşey yapan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656#how Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Orange box şey gibi zaten, böyle evde mutalaka olması gereken dekorasyon vazo. Almazsanız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla almadım ben, o kadar para veremem, ilerde beleşe düşünce alırım, hl2'm var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 m&b warbandde sorun var. cdkey, cdkeyi yazacağımız kutucuğa sığmıyor lol. bi oyunda da sorun yaşatma be steam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 e yaratmıyor ki zaten. gayet güzel oynayıp bitiriyorum oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok aşırı kullandığım bişi değil steam ama bi 40 oyunum falan var toplamda (30unu son 3 günde aldım zaten :P) henüz sorun yaşatmadı bana hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 World of Goo'yu cok sevmistim ben korsan korsan oynayip. Simdi guzellesmis fiyati, aliverdim adamlara para gitsin diye. Bu aralar culsuzum diye almadim pek bir sey. Yarin guzel bir seyler koyarlar umarim, onlardan tirtiklarim bir iki bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yarın bisi koymayabilirler yalnız. thanksgiving hatrına 24-29 kasım yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahanda sorun bu http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1617986 oyun single çalışıyor ama multisi için aldığımdan sorun çıkıyor işte. bu arada bu olay sadece indirime girdikten sonra oyunu alanlarda. yoksa bir problem yok. adamlar yanlış cdkey yolladılar herkeşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bu thanksgiving eventi miydi? Öyleyse yılbaşında da yaparlar bi tane, yolumuzu buluruz sdfkjsdf Ama ben sanki yılbaşı diye gördüm bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 E yaziyodu yarin da olacak diye biri. Gece yarisindan sonra yazdigini farketmeyip bugunu kastetti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 tatil donemi diye herturlu bu siralar indirimler devam eder, olsa olsa en cok ara verirler. onun disinda bu aralar birde dagitimcilarin eventleri olur, yok ea week, yok thq special falan gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya zaten steam her zaman indirim yapıyor. ozel gun olmasına gerek yok. bu baslıgı takip edin yeter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 en bomba indirim yılbaşı oluyor ya geçen yıl nasıldı 500 küsür oyun indirime girmişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 paradox haftası olsun, pack yapıp topunu birden satsınlar. total war pack kaçırdım ama onu kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LLOOLOLOLOLOL SW: KOTOR 2.5$ Alien vs. Predator 6.8$ Metro 2033 10$ Mafia II 37.45$ Trine 8-pack 20$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu krismıs indirimi ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 baslar 1-2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yeni indirimler var gencler. Yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 metro 2033 de multiplayer desteği olsa gideri ağir var. 10 dolar. avp de multiplayer nasil beyler? iyi mi serverın durum nedir bir de şey patch falan çikyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar