dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 off steam inanılmazmış şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 lol @ part'sız bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ahha monkey island gelsin diye bekliyordum oh =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Masquerade said: Abi ne zaman oynuyacan bunları :D yazın uzun zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 BONE IS BUYING FOR OUR SINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 95 de bilgisayarı aldım.hiç bone kadar oyunum olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Red said: 95 de bilgisayarı aldım.hiç bone kadar oyunum olmadı :) aynen ha asdfsdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 89'dan beri pc'im var da son birkaç yıldır orjinal oyun depoluyorum. ayrıca o kadar abartılacak bir şey değil, adamlar 1 dolara oyun satıyor, siz de alın, sizin de olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Oo Tales of Monkey Island Complete Pack indirimde, yaşasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oddworld packi aldım, odysseyi oynadım yarım saat, ayar oldum kapadım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 anca bakabildim steame beklediğim monkey island indirimi gelmiş sonunda aldım onu ayrıca europa universalis falan tavsiye edermisiniz hiç oynamadım gerçi daha önce ya da dogfighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 lol bone sen kaçlısın yaw? ben 89'da 15 yaşındaydım, tamam Amiga 500üm vardı ama PC denebilecek bişe yoktu pek piyasada, Acer falan vardı o da ancak muhasebe yazı editörü olarak falan kullanılıyodu :p ne yapıyodun oyun moyun oynanmayan bilgisayarla merak ettim ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 2010 yasinda, he is paying for our sins, with his mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nasi yoktu ya gayet bende de 386 vardi 89 senesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 senko said: nasi yoktu ya gayet bende de 386 vardi 89 senesinde. bak ne demişim zaten said: PC denebilecek bişe yoktu pek piyasada, Acer falan vardı o da ancak muhasebe yazı editörü olarak falan kullanılıyodu tamam da ne yapıyodunuz onla diyorum lol biz üniversitedeyken bile şu oyunlar pc'ye çıksa da oynasak diye hayıflanıyoduk, 386 vardı da neye yarıyodu 89'da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 89'da anca prens oynarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 merak ettim baktım da şimdi street rod, dragons lair, populous falan varmış 89da nası yok oyun :p http://www.mobygames.com/browse/games/1989/dos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 BlackRose said: lol bone sen kaçlısın yaw? ben 89'da 15 yaşındaydım, tamam Amiga 500üm vardı ama PC denebilecek bişe yoktu pek piyasada, Acer falan vardı o da ancak muhasebe yazı editörü olarak falan kullanılıyodu :p ne yapıyodun oyun moyun oynanmayan bilgisayarla merak ettim ^_- 89'dan beri pc'm var diyo da 89'da 4-5 yaşında olduğunu söylemiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben 90 da 91 de c64 le oyun oynuyodum. okuma yazmam yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 PRINCE MEGAHİTS yazardım hile hep gg olurdu benim bi de volfied ve elf diye 2 oyun daha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 2 saat sonra yeni indirim partisi geliyo. Bakalım bu sefer nerelere yedircez paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Revangelis said: merak ettim baktım da şimdi street rod, dragons lair, populous falan varmış 89da nası yok oyun :p http://www.mobygames.com/browse/games/1989/dos/ hadi ya iyiymiş valla ben onları amigada oynuyodum o tarihler, pirates falan da vardı hatta :D neyse konunun içine ettim, tamam varmış oyun da pc de, bone übermiş özür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 amiga grafiklerini 5 yıl sonra filan ancak yakaladı pc, hatta 89-90 yılının filan amiga oyununun pc portu böyle çamur grafikli filan olurdu da yıllar sonraki nostalji çabalarım hüsrana uğramıştır defalarca öyle. pc'nin oyun için optimum hale gelmesi ancak pentium ile falan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 eee? 90larda da Amiga çuvalladı. Ayrıca babanızın iş için aldığı PC ile oyun oynamaya çalışmanız PC deneyimi olarak sayılmaz. Seni konsola mod yapmak lazımmış. Disket değiştirir gibi dvdleri tak çıkar da aklın başına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar