Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende var aug yok işte, norveçten giftti zaten. gamersgateden aldım dlcleri ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 biri bi açıklık getirsin şu işte artık. yok game of the year edition, yok deluxe edition, yok augmented edition. iki pixel fazla ekleyip adını değiştirmekteki mantığı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/0XItL/faerie-solitaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 mw2 aldım dota2 ile trade ettim, bir beta için oyun trade ettiğimden dolayı kendimden utanıyorum ha bu arada [H] dota 2 asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 allah kahretsin mw2 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 alın tabi ya kan gelsin can gelsin mp ye Intervention ile ne çılgın atardım, güzelim g500 mousem heder oldu bu oyun yüzünden. anılaarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Augment de alırken dediklerine göre Deus Ex: Human Revolution™ - Explosive Mission Pack Deus Ex: Human Revolution™ - Tactical Enhancement Pack Lar olması gerek Bende de vaad edilen ilk DLC yok mesela Yaptıkları tam ibnelik afedersin. İyi yine vermiş amazon bana bi tane dlc sini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 steamden augmented ikisi de gelmiyor, amazon promosudur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 olay şu: oyunun yapımcı firması amerikaya packleri augmentedla veriyor, avrupaya vermiyor. amazon amerikan edition satıyor. işte şunu yapan firmanın korsana laf etmeye zerre hakkı yok. Aynı şey MW3'te de geçerli, 20 dolar fazladan veriyordu Türkiye. Göz göre göre sınıf farkı yaratıyorlar, ondan sonra da insanlar almıyor diye şikayet ediyorlar. Bu firmalar yarın öbür gün korsandan şikayet ettiğinde pipinizi göstermek doğru tepki olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 neyse ki gamersgate dibine kadar indirdi de üç kuruş para verip aldık oyunu. ne üzülürmüşüm yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aradım mamafih bulamadım. mafia 2 20 gun önce indirime girmiş. joe's adventures için bir dahaki indirimi bekleyeceğim ama ne zaman gelir acaba diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 steamdeki mafia 1 bozuk baya. bende çok eskiden kalan korsan cdli sürüm vardı. o bile hata falan vermiyordu. steamdekini yükledim daha iyidir diye. sürekli crash yiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Forumlara baktın mı? Kesin senin gibi problem yaşayan başkaları da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ben de steam mafia 1 oynuorm bu ara ama sorun yok. başka bi sorun vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahmedinejad said: steamdeki mafia 1 bozuk baya. bende çok eskiden kalan korsan cdli sürüm vardı. o bile hata falan vermiyordu. steamdekini yükledim daha iyidir diye. sürekli crash yiyor oyun. aynı problemi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 oyunda steam overlay açıksa kapayıp öyle deneyin, belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 overlay dışında bi de steam'i admin olarak çalıştır, vtm bloodlines ve birkaç eski oyun bunu yapmadan çalışmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://store.steampowered.com/app/96400/ geliyormus aww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 playstore'dan aldığım MW2'de iw2sp.exe stopped hatası veriyor. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Şu güzel indirimler Steamworks onun için buraya da yazıyorum indirim başlığına ek olarak. Serious Sam oyunları GG'de indirimde, ve Steamworks şunların hepsi: Serious Sam 3 16$ http://bit.ly/H9GPdn Serious Sam HD Double Pack 12$ http://bit.ly/HDjPRb Serious Sam Random Encounter 2$ http://bit.ly/HOCaeI Serious Sam 2 4$ http://bit.ly/HOCJoF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 x superbox almaya değer mi? freespace havası veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 X-tension çok iyiydi. Geçen X3 yükledim. X-tension oynadığım zamanda aldığım hazzı almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oynarsam x3 serisini oynacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bayadır sağlam indirim olmuyo di mi, yaklaşık christmas/yıl başından beri falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 her gün 2-3 oyun iniyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar