Buyse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tw1 den iyi oyun çıkmadı bence. o oyun da yok bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Civ 5 eklenmiş steam'e =P sadece 6 ay 3 hafta 5 gün sonra çıkıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 shattered horizon haftasonu oynaması beleşmiş ayrıca haftasonu bitene kadar da 9.99 dolar (%50 indirimli) indirdim simdi bakalım begenirsem alırım dx10 vista/win 7 istiyomus oyun bi de :D (moriq saolsun tabi o söyledi ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yeni Steam süper olmuş (tu) Özellikle IE kullanmaması ve oyuna girdiğinde sahip olan arkadaşlarını göstermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 benimki degismedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Optionsda beta participation var oradan açıyorsun. Beta UI yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Darksun said: Civ 5 eklenmiş steam'e =P sadece 6 ay 3 hafta 5 gün sonra çıkıyor! şimdiden indirebiliyomuyuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Steam'de Avrupa Birliği vatandaşları için dolarlık fiyatları euro cinsinden sunuyorlar. ABD'den birisinin 40 dolara aldığı oyuna, AB'den birisi 40 euro ödemek zorunda kalıyor. Aslında pound cinsinden verselermiş daha keyifli olurmuş. Türkiye AB'den sayılmadığı için dolar cinsinden ödüyoruz biz. Ama Kıbrıs'ta şöyle tuhaf bir durum yaşıyorum ben. Burada hem Türkiye'nin internetini kullanıyoruz, hem de Kıbrıs Rum Kesimi sınırları içinde sayılıyoruz. Bu yüzden internet kopup bağlandığında veya bilgisayara restart atınca aldığım IP'e göre Steam bazen bana euro cinsinden fiyat veriyor, bazen dolar cinsinden. Bugünkü Steam indiriminde 10 dolarlık bir paket var mesela, euroyla ödemeye kalkınca 21 ytl, dolarla 15 ytl'ye denk geliyor. hadi 6 ytl neyse de, 100 dolarlık paket olunca 60 ytl'ye çıkıyor aradaki fiyat farkı :) satın alcağım her defasında modem restart atıp steam'i kapatıp açmaktan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 senin durumun da gerçekten ilginçmiş şöyle ki; biz TL ödüyoruz senden hala YTL alıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 anafikir kıbrıs sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Silphatos said: anafikir kıbrıs sux lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Batman: Arkham Asylum + Just Cause 22.09 $ sadece batmani almak istedim ama öyle 24.99'a geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Weekend deal yazmıyor henüz, odamı gelecek acaba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 final fantasy nasil ? 10 dolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mmo XI ayrıca sadece pazartesi nete bakmadım o günde deus ex indirimi olmuş, kaçırdım onu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 BlackRose said: Batman: Arkham Asylum + Just Cause 22.09 $ Fiyat iyi galiba. Oyun nasıl değer mi sizce 22 dolara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 just cause eglence oyunu direk böyle hopla zıpla filan gerçi 1 i oynamadım da 2nin demosu ve 1in videoları direk öyle batman de zaten malum baya saglam oyun http://www.gamespot.com/pc/action/batmanarkhamasylum/index.html?tag=result;title;1 9.0 almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Steam Beta süper ya, bi sorun göremedim şimdilik. Normal kullanım gerçi de. Bi de son zamanlarda aşırı derecede hızlı açılıyo Steam ya. Eskiden bekletirdi 1dk falan nerdeyse. Şimdi çat diye açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 batman muazzam da, microsoft store da gecen hafta 12 dolardi insan uzuluyor oyle indirimler kacipda boyle seyler gelince onune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Microsoft öyle güzellikler yapıyor mu Türkiye'ye? Bioshock achilere bakarken görmüştüm PC oyunu da sattıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BENİ AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arcane said: Microsoft öyle güzellikler yapıyor mu Türkiye'ye? Bioshock achilere bakarken görmüştüm PC oyunu da sattıklarını. evet genelde her hafta bisey var. 1 haftadir bakmayi unutuyorum bi feed falan koyamadilar bi turlu. bildigim kadariyla bi 5-6 haftadir var biseyler. hepsini ya unuttum ya da zaten bende vardi. alisverise mani bisey varmi bilmiyorum. alan arkadaslarim vardi ama bildigim kadariyla dirt2 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence batman kesinlikle değer 22 dolara, zaten just cause'u da sırf 2 dolar daha ucuza geliyor diye aldım yoksa bildiğimden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 batman baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aliens vs predator 33$'a indirilmiş haftasonuna özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar