Mirage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1) Batman: Arkham City 2) Assassin's Creed Revelations 3) Left 4 Dead 2 4) Portal 2 5) CoD: MW3 6) Deus Ex: Human Revolution 7) Witcher 2 8) Trine 2 9) Anno 2070 10) JA - Back in Action Şu sıralar oyunları pek bilmediğim için fiyatı tek takmadan popüler olan oyunları ekledim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 asylum olmasın o city yok sanırım steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Holy said: batman arkham asylum mu? arkham city seçseydin ya? olaydı da seçeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ha türkiye'ye açık değilmiş sadece. Ben Tor browser ile ekledim listeye şimdi ama verirlerse sorun çıkar mı bilemem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Dungeon Deffender Full Pack almayan çok üzülür. Defence tower türündeki bence en keyifli oyunlardan biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aldım ben bekliyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aldım dd ı.oha süpermiş bu oyun agatörelliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dd full pack göremiyorum ben. tek tek alalım bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 valla ben de kapızladım dd'yi son saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 DD yi aldım. Niye aldım bilmiyorum ama aldım. Durup dururken 4 dolar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bu cekilisi kazanani goren var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yani bugunun talilhileri sunlar diye liste cikartiyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 forumdan kazanan oldu. Ayrıca mail gelir zaten kazandıysan. Ama ümit besleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 niye canım? 30m steam kullanıcısı var, ortalama 4m'i online. işte o kadar kişinin 10 tanesinden 1 olacak altı üstü. Aşağı yukarı milli piyango ile aynı ihtimal. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ooo beni anmışınız, en sevdiğim jpegi bu yıl çakmadım herhalde buraya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bi Mayhem bi sen zati:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 wish list muabbeti ne ? steam i sildim yüklicem,oyun mu dagıtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 10 people each day. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mayhem telefon, ps3, araba, daire falan kazanıyo abi. ben anca oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bugün oyunlan başlarsın, yarın işi büyütür kat-yat kazanırsın yegen sende potansiyel var asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 10 kişiye sadece 10 oyun mu,koskoca steam lan,puh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 niye herkes 10 tane oyun secmiş,ben 11 tane ekledim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 170 tane seçen de var. piyango sana vurursa listendeki ilk 10 oyunu hediye edicekler ama, ona göre sırala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 heee,ulan cok zor yav,koskoca steam 10 kişi ne ki,dagıt 100 er kişiye her gun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 silphatosa çıksın gene sırf şanslı patiye yaptığı katılımlarla haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar