ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abo total war pack 13 dolar hepsi bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 L.A. Noire: The Complete Edition 25 dolar Sniper: Ghost Warrior + Eki 5 dolar Total War Mega Pack 12,5 dolar Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad 20 dolar Bunlar cidden sağlam indirimler, Noire ve Sniperı alacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyi ki kendimi tutmuşum, new vegas'ları kaptım bugün heh. total war pack kaçırılmaz ama hala almayan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Europa Universalis III: Divine Wind 4 dolar Helldorado 2 dolar Bu 2sini bekliyordum bayadır. Shogun 2 ve DLCleri de çok pis düşmüş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 neredeyse herşeye otomatik %50 indirim var da daha da düştüğü kendi gününü beklemek lazım, vereceğinizin iki katını verebilirsiniz aceleyle heh. dün heyecanla new vegas alsaydım 6$ (OMIGOSH) zarar edecektim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Flashpoint nasil ? Gideri var mi ? 14 dolar eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Flashpoint yaramaz, firması desteğini çekmiş zaten. 10 sene önceki eski Flashpoint artık ARMA adıylan çıkıyor. ARMA 2 ve ARMA arrowhead baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 new wegas skyrim türü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fallout 3 türü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Offf ya kart problemi çıkarıyor, banka deny etti diyor, paypala tanıtıpta denedim yine olmadı. Kart İş Bankasının Visa ATM kartı, içinde baya para var ve netten falan sorunsuzca alışveriş yapıyorum hep, cebe kod gönderiyorlar ve öyle alıyordum gerçi, oysa steamde böyle bir kod yollama yok kart için. Yani steam yine yaptı gıcıklığını. Supportuna yazdım umarım indirimler coflamadan dönerler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "Tatar Ramazan" said: L.A. Noire: The Complete Edition 25 dolar Sniper: Ghost Warrior + Eki 5 dolar Total War Mega Pack 12,5 dolar Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad 20 dolar Bunlar cidden sağlam indirimler, Noire ve Sniperı alacam sanırım. daha önce de uyardım bu konuda yine uyariim, sniper 5 dolara bile değecek bir oyun değil arkadaşlar boşuna para vermeyin. son 5 yılda çıkmış, aklıma gelen ilk 20 fps'yi saysam, hepsi açık ara daha iyidir ghost warrior'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 "Tatar Ramazan" said: Offf ya kart problemi çıkarıyor, banka deny etti diyor, paypala tanıtıpta denedim yine olmadı. Kart İş Bankasının Visa ATM kartı, içinde baya para var ve netten falan sorunsuzca alışveriş yapıyorum hep, cebe kod gönderiyorlar ve öyle alıyordum gerçi, oysa steamde böyle bir kod yollama yok kart için. Yani steam yine yaptı gıcıklığını. Supportuna yazdım umarım indirimler coflamadan dönerler bana. Madem is bankasi musterisisin ac bir tane sanal kart internet bankaciligindan 3dklik is zaten kafan rahat alisverisini yap. Ek para fln odenmiyor sanal kartlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 YA OF OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF tam new vegas indirimini gördüm. LAN LAN LAN diye buy'a tıklayacaktım ki... Low Violence: German low violence version only available with German language ABV ALMANYA HADİ LOW VIOLENCE TAMAM DA ONLY GERMAN LANGUAGE? WTF WTF http://images.memegenerator.net/instances/280x280/9919272.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 neyse total war megapack alarak tüm totalwar serisine olan borcumu ödemiş gibi hissettim en azından. bi de ne zamandır canım çekiyodu rome totalwar :D gidip bi sürü uraş link bul diye hiç değmez de... ŞU AN STEAM ALMAN KOLUNA O KADAR AYARIM Kİ GİDİP FALLOUT'U ÇEKİCEM KORSAN BUNU DA BURDA BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM. ABV ALMANYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Cystein said: YA OF OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF tam new vegas indirimini gördüm. LAN LAN LAN diye buy'a tıklayacaktım ki... Low Violence: German low violence version only available with German language biri sana giftlese de almancamı cıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 LA Noire nasıl, yeterince özgür müsün, istediğin olayı istediğin gibi çözebiliyo musun, oyunda "ulan iki dakka cebinde dursun para" dediğim bi dönemde bana 25$ verdircek bi kültlük var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 LA Noire da sırayla verdiği davaları çözüyorsun arada sokakta random crimelar oluyor Red Dead Redemptiondaki gibi istersen onlara koşabiliyorsun ama yoksa davalar sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Değmez o zaman ya, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Cystein said: YA OF OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF tam new vegas indirimini gördüm. LAN LAN LAN diye buy'a tıklayacaktım ki... Low Violence: German low violence version only available with German language ABV ALMANYA HADİ LOW VIOLENCE TAMAM DA ONLY GERMAN LANGUAGE? WTF WTF http://images.memegenerator.net/instances/280x280/9919272.jpg Ben de onu okumadan almıştım Almanya'dan. Sonra orjinal oyun almama rağmen çakmasını download etmek zorunda kaldım. Saçma işler. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 almanyada olsam rus veya us store akardım ben, hem euro ile 2-3 kat fazla ver hem de kansız bebe edition al her oyunu :( gamersgatede deyusex indirimi var 1 günlük, steamworks oyun doğal olarak steam'den aktive ediliyor. http://bit.ly/w0wjVR augmented http://bit.ly/t7UWGc normal HR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 DareJedi said: "Tatar Ramazan" said: Offf ya kart problemi çıkarıyor, banka deny etti diyor, paypala tanıtıpta denedim yine olmadı. Kart İş Bankasının Visa ATM kartı, içinde baya para var ve netten falan sorunsuzca alışveriş yapıyorum hep, cebe kod gönderiyorlar ve öyle alıyordum gerçi, oysa steamde böyle bir kod yollama yok kart için. Yani steam yine yaptı gıcıklığını. Supportuna yazdım umarım indirimler coflamadan dönerler bana. Madem is bankasi musterisisin ac bir tane sanal kart internet bankaciligindan 3dklik is zaten kafan rahat alisverisini yap. Ek para fln odenmiyor sanal kartlar icin. sanalkart kredi kartında oluyor, bu ATM kartı. ama Visa özellikli kredi kartı gibi de kullanabiliyorsun yeni bir zımbırtıymış. Ama temelde atm kartı olduğundan sanal kartı yok:( neyse başka bir kartlan aldım 35 dolar tuttu. LA Noire Helldorado sadece 2 dolar!!1! Shogun 2- Rise of Samurai DLC Europa U.- Divine Wind DLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yanlışın var gayet ATM kartı içinde sanal kart oluyor. Ben işbankası kullandım ama artık garanti müşterisiyim aynı şekilde garantide de kullanıyorum. Ve iki bankada da Kredi kartım yok hatta hiç bir bankadan kredi kartım yok zenginim hep peşin çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Cystein said: YA OF OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFF tam new vegas indirimini gördüm. LAN LAN LAN diye buy'a tıklayacaktım ki... Low Violence: German low violence version only available with German language ABV ALMANYA HADİ LOW VIOLENCE TAMAM DA ONLY GERMAN LANGUAGE? WTF WTF http://images.memegenerator.net/instances/280x280/9919272.jpg almanlar böyle moruk. ben de SC2 alırken, türkiye'de 130-140 lira falandı, almanyada 40 oyroydu. ama sadece almancaydı. gerçi sc2 client'ını daha sonra ingilizce indirebiliyodun battle.net'ten. velhasılı kelam, koskoca şehirde filmleri ingilizce orjinalinde almanca altyazıyla veren bir tane sinema salonu olan memlekette ne bekliyorsun? adamların derdi de ingilizce karşısında almancayı güçlendirmek tabii. sonuçta 90 milyon almanya vatandaşı artı diğerleri baya bir konuşulan dil. Rift'i almanya serverlarında oynuyordum ben misal. popülasyon falan gayet güzeldi. her ülkeden insanla karşılabiliyordun aynen ingilizce serverlar gibi. dilimizi koruyalım. cCc Deutschland über Alles cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 eu3 dlclerine tek tek 5kayme baydıydım hemde indirimleri bekleyip, şimdi herifler tamamını 5e satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Almanların dilleri hakkındaki katı kurallarını bilmeyen yoktur herhalde mesela devlet adamları bile ingilizce bilmesine rağmen heryerde yalnızca almanca konuşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar