Accolade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 company of heroes gooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Sırf zamanında bana verdiği zevk için seganın iki paketinide alıcam. Güzel günlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Sam said: ShadowFax said: avp alınır mı? 4 dolarmış alınır, birkaç kişi alırsa oynarız multi. Bende var AVP alan olursa haber edin yükleyim hmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu steam ne ayak ya durduk yere şifre sordu girerken ne yazsam yanlış diyor ticket atmak için mail'i yazıyorum böyle bi maille ilgili account yok diyor ama kendisi secret question'ı bu maile yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 avp multi ağır tırtmış ya single nası bakalım.4 dolarıma yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Red said: 4 dolarıma yazık $4.99 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hamsilipilav said: bu steam ne ayak ya durduk yere şifre sordu girerken ne yazsam yanlış diyor ticket atmak için mail'i yazıyorum böyle bi maille ilgili account yok diyor ama kendisi secret question'ı bu maile yolluyor. oluyor arada oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 medieval total warıda beğenmedim.sildim hemen ama avp multide marine olarak oynaması idare ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Sinemadaki zevksizliğinizin oyunlara sıçraması çok hoş sevgili Red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 adam konsol elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ahaha valla nasıl iş bu tam bir ergen black ops fanboyu gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 shogun 2 ye değer mi 25 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 değmez bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 shogun 2 yi aldım ben her dolarına değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ya güzel oyun da ne bileyim, turn sayısı çok kısa bir de diğer medieval'lerin tadını vermiyor. eventler çok sınırlı fln, zevke göre değişir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://store.steampowered.com/sub/11657/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ben aldım Total War pack'i, Empire olanı yükledim, gayet hoş. Amerika'yı sömürgem yapacam, hiç bir zaman bağımsız olamıyacaklar nihohaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mighty_THoR said: shogun 2 ye değer mi 25 dolar. Sonuna kadar değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 coh ve opposing fronts alsam diyorum da, tales of valor değer mi? bayağı eleştirilmiş kısa filan diye. panzerkrieg iyi mi multide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cthulhu saves the world güzel oyun bu arada, eglenceli bayaa kendim sordum kendim cevaplıyorum lan, alacagınız olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ben eyepdir oynuyorum o oyunu. Güzel oyun ama o tarz jrpg'lere alışıksan zayıf olduğunu anlıyorsun hemen. PC oyuncusu için iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 final fantasy tactics ve pokemon oynamıştım, skill derinligi falan zayıf biraz onlara kıyasla evet fakat oyundaki mizah o açıgı kapatıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sam said: coh ve opposing fronts alsam diyorum da, tales of valor değer mi? bayağı eleştirilmiş kısa filan diye. panzerkrieg iyi mi multide? Campaign kisa ama zevklidir. Panzerkrieg'i degil de Stonewall'u daha cok seviyorum ama tabii zevk meselesi. Ama neticede benim icin COH'un en guzel yani standart multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ff tactics jrpg değil ama srpg. Şununla kıyasla: http://forum.paticik.com/read.php?35,493041,page=2#msg-5894948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar