NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 olm ne istiyonuz benden gelin size vereyim bırakın peşimi aaaa 2012de kıyamet kopacak diye dolaşan tipler gibi abiii sen o gofreti yiyon ama boğazına kaçacak diyen tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bir de hacklendigini dusunucekler kara listeye alinicaksin bankanın. Gözlerindeki kredin düşecek. Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 barbu said: Bir de hacklendigini dusunucekler kara listeye alinicaksin bankanın. Gözlerindeki kredin düşecek. Gg bu super olur (tu) tamamdır hacklendim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 baktım gitmemiş para (tu) giveaway yalanmış yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya arkadaş 150 tane giveaway girdim bi tane kazandım sen nasıl onları kazandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 steam patladı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 inatla steamgiftse üye olmuyorum bakalım daha ne kadar pişman olacağım ^^ EDIT: INVAYT ME PLZ LORDUM Edit2: kod lazım hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben giremiyorum korku-utanctan steamgiftse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cgd43md8jlaxkv9uun6wfe8licpovt8mztrqyex3 - Not Activated ze561j4gifobogtswpf0al8vhjtynieyhij7yvx9 - Not Activated rj0n4ng7pxbs0i46sb1o88mbsk3p9szw3uu2af5i - Not Activated bunları da ben ninjaladım. bi yere konulmuş ama daha kullanıldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bir cümleyle özetleseniz su kod olayını çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 facepunchdan calmıs ben de aynısını calacaktım sdfsa ShadowFax said: bir cümleyle özetleseniz su kod olayını çok güzel olurdu. steamgifts.com sitesi invite-only, onun için kaydolurken kod istiyor. site de işte steama oyunları için giveaway sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 www.steamgifts.com sitesine girip kayıt oluyorsun, bu kodlardan birini girip aktive ediyorsun kullanıcı adını. özetledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Silphatos said: facepunchdan calmıs ben de aynısını calacaktım sdfsasenin yüzünden stalker oldum private giveaway kovalarken abuk subuk forumlar buluyorum zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 en derini işte 4chan ya bir şey olmaz (: ben şunu bookmarkladım, son 24 saat için steamgifts.com/giveaway, gizli olmayanlar hariç güzel çıkıyor. http://www.google.com/search?q=%22steamgifts+com+giveaway%22&hl=en&biw=1600&bih=787&num=10&lr=&ft=i&cr=&safe=images&tbs=,qdr:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi şu steamgifts olayını anneye anlatır gibi anlatsa ya birisi 10 sayfa boyunca yarım yamalak anlatılmış, yetemedim sanki. anladığım şu sanırım; şimdi insanlar kendi ellerindeki gift olarak aldıkları oyunları falan giveaway yaparak dağıtıyor, ona göre de puan kazanıyor. kazandığı puanla da istedikleri oyunları alıyorlar. böyle mi? böyle değilse nasıl işliyor, ne yapmak lazım bişeyler kazanabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ekstradan bir soruda elde olmuyan şeyi giveaway yaparsan nolur herhangi bir yazı bulamadım buna dair sanırım manuel işliyor giveaway olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 NolaxThensbane sen orada mısın abi halen :) ben dalga geçiyosun sanıyordum (ya da halen geçiyorsun? sdf). senin hesaba bir şey olmayacak korkma, anca steamgifts'den banlarlar onun da steam/valve ile ilgili yok zaten. manual oluyor evet gift yollama. Anneye anlatır gibi anlatayım siteyi de. Şimdi gavuristanda insanlar sürekli bir şeyler dağıtmak istiyor (neden bilmiyorum valla), Steam forumlarından böyle giveaway falan düzenlerlerken steamgamesales.com'un admininin aklına böyle bir şey gelmiş. SteamID api ile doğrulatarak hem fake hesapların açılması, hem de hesabınızda olan şey için çekilişlere katılmanız engelleniyor. Çekiliş yapanların hiçbir kazancı yok ki her çekiliş açıldığında oyun fiyatının %5 veya %10'u tüm steamgifts hesaplarına eklenirken çekilişi açana bu bile eklenmiyor. Her halde millet pahalı oyunları fake olarak açıp puan kasmasın diye yapmışlar. Çekilişe girenler de çıkarsa ve veren gerçekten veriyorsa alıyor işte oyunu oynuyor. 300 puan limiti var, insanlar yeni çekiliş açtıkça puan artıyor ve bu puanlara ve oyunun fiyatına göre çekişlere girebiliyorsunuz, 50 dolarlık oyun için 50 puan istiyor mesela. Yalnız profili sağlam olmayan elemanların çekilişlerine de girmeyin yoksa gifti yolladıktan sonra chargeback falan yaparsa kredi kartına sizin hesap da yanar, sitenin de Valve ile alakası olmadığından zorluk çekersiniz açtırana kadar hesabı. Onun dışında serial da almayın bence, çünkü mesela oyunun kutusundaki serialı size verdiyse ve sonra steam supporta bunun fotosunu çekip yollarsa hesabı elde edebilir, bu benim oyunumun keyini kullanmış falan diye. Gerçi fazla oyunununz varsa zor biraz bu ve support yine çözer ama uğraşmaya değmez, özellikle ruslar bunu yapıyorlar sanırım scam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Silphatos said: NolaxThensbane sen orada mısın abi halen :) ben dalga geçiyosun sanıyordum (ya da halen geçiyorsun? sdf). senin hesaba bir şey olmayacak korkma, anca steamgifts'den banlarlar onun da steam/valve ile ilgili yok zaten. manual oluyor evet gift yollama. ordayım tabi yemekten içmekten kesildim sigaraya başladım korkudan ashasha yapmayın şöyle kötü şakalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 manuel işliyor tabi, elinde olmadan giveaway yaparsan kazanan adamın sana sövmesine sebep olursun, üstüne bütün katılanlar da söver. umut tacirliği bir nevi. yaptırımı da şöyle olur, kötü feedback alırsın ve banlanırsın veya hediye kazandığında yollamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 verify etsin 2 tane bioshock vardı bende onları koyarım asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Baaa vir lan 1 tanesini, baaa vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 private giveaway yap! ben yapmadım, pişmanım. benim de verilecek bi sanctum var yarın koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 silp kıllandırdı beni bende öyle hosuma giden şeye bastım kazanırsam vazgeçicem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hakkaten elaleme vereceğime fazla oyunları pıtırcık ailesine bağışlarım gençler iki tane sanctrum var elimde fazladan gift başka gifti olanla takas ederimy ada gerçekten oynucam diyene göndereyim yatıp duruyolar aylardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 vallahi elimde giftlik oyun yok, gerçekten "oha hayranım o oyuna, deli gibi oynarım" demiyorum, oynayabilirim ilginç geldi fps tower defense'miş. talip olabilirim başka gönüllü bulamazsan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar