NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oyşşşşşşşşşş beleş dirt3 isteyene anahtar veririm öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 NolaxThensbane said: oyşşşşşşşşşş beleş dirt3 isteyene anahtar veririm öm atsın bende de yaklasık 3 milyon key var fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ashash alınıya öm göndermişim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 panjurlu kanye west gözlükleri istiyorum demoma, nasıl bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 poker night at the inventoryde strong badi yenince geliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bana invite yollayanı FPS oyunlarında yanımda sidekick olmasına izin veririm.. Vazgeçtim ben olurum sidekicki geçtim siper olurum, altın pls lordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 steam gifts Invite Code olan varsa yollayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 moriQ said: steam gifts Invite Code olan varsa yollayabilir mi neyin gifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 su an bi sitede beleş dirt 3 key i dagıtıyorlar ama hack,alsam sakata gelir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben ana hesaba ekledim of nasıl düşünemedim bunu bir gazla..hesap giderse çocuğumu keserim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 direk ticket at. ben bunu ekledim ama yasal mı bilmiyorum. Kontrol eder misiniz gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ne demek yasal mi bilmiyorum asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 steamden çıkarma gibi birşey yok mu oyunu en fazla indirilen dosyalar silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ShadowFax said: direk ticket at. ben bunu ekledim ama yasal mı bilmiyorum. Kontrol eder misiniz gibisinden nasıl yapacam bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben açtım ticket, "teşekkürler mesajınız için, olayın farkındayız, araştırıyoruz" diye geri döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aynen. Steam Support'dan ask question de sor. Ben yazdım "key geldi yakın arkadaşımdan ekledim am haberleri yeni gördüm" diye. Oyunu silerlerse silsinler bide güzelim hesabımızı kaybetmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bişey olmazsa hesaba ea olsaydı kurum olurdu ama valve cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ban falan olsaydı çoktan yapmışlardı şimdiye kadar. bu olay haftasonundan beri varmış. ayrıca cd key girişi bloklamışlar duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu haftaki indirime ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kane&lynch leş dlcler aşırı gereksiz, multisi çok sorunlu hitmanlere lafım yok sdf he kane&lynch in ilk oyunu da varmış ikinci için demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Peki simdi bu dirt3 icin gelen keyleri girebiliyor muyuz ve girersek patlamiyor muyuz sonuc nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 girersen banlanabilirsin veya oyunun silinebilir. şu an hiç bir şey belli değil. ha dersen ki beleş oyun olsun da isterse banlasınlar hatta evime gelip dövsünler ben yine de oynarım, o da senin tercihin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yok almim ozaman.Zaten oyunun okadar meraklisi bile degilim bedava ya hallendim durduk yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Darqainu said: Peki simdi bu dirt3 icin gelen keyleri girebiliyor muyuz ve girersek patlamiyor muyuz sonuc nedir :) keyler bloklandı girilmiyor artık. en fazla oyun silerler, banlama olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar