Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 diablo wannabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 diablo 3 gui modu yapmışlar bide torchlighta sdasd http://www.runicgamesfansite.com/downloads/ofrpal_qqv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Hmm tamam bana göre değilmiş, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Dark_Soul said: simcity tarzi oyunlardan hoşlanan tropico yu kacırmasın cok saglam oyundur. Ben ilaclısını oynadım bitirdim sadad,sırf adamlara saygımdan(indirim yüzünden :p) aldım bügün tropico packi. +dayanamadım torchlightida aldım simcity 4'ü deli gibi kasıyordum simcity society ile ıçtılar. şimdi tropico 3'ü alsam mı yoksa bekleyip tropico 4'ü mü alsam? 2 ay sonra çıkıyormuş çünkü tropico 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ya 4 cıkıcak ama olucak 30-40 dolar o yuzden 3 ü aldım ben kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico 4ü bekliyim diye birşey yok,tropico 3 kesin oynanmali,heleki 5 dolarken kacırılmaması lazım. Bence tropico 3 ile 4 arasında oyle ahım şahım bir değişiklik olmayacak,hersekilde tropico 3+ek paketi, 5 dolar iken herkes almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tropico'nun gideri var baya. Gerçi bi kere oynadım da vakit yok o kadar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico 3 ve kane and lynch 2+dlcler aldım. Bir ara atalım Kane and lynch asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 steam hesabına giremeyen var mı? hem tarayıcıdan hem de steamin kendisinden denedim, içerde gibi görünüyorum, detaylara girince login ekranı geliyor, bilgileri girince "Please verify your humanity by re-entering the characters below." gibi saçma bir mesaj beliriyor ve öyle bir verify ekranı da yok :) heklendik mi nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aynen ben de giremiyorum şu an bi problem var tf oynayayım dedim o da açılmıyo hatta preparing to launchda kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hah eyvallah, dedim gitti oyuncuklarım ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bende aynı şekilde giremiyorum neyse sorun benden kaynaklı değilmiş sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gidip gelip duruyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bfbc2 girdim az önce ben, steam serverı kullanan oyunlar için geçerli olabilir mi tf2 falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 demin tf2'deydim de silah server'ına bağlanamıyordu server'da anam babam silahlarla oynadık çıktınm kapadım steam'i açılmıyo gavur şimdi de steam noluyo oran buran oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 h4x4t4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bot önleyici konulmuş kanımca sisteme ama ben kutudaki harfleri girmeme rağmen birşey değişmiyor sanki yanlış girmişim gibi tekrar kutucuk değişiyor habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico aldim walla 5 dolara deger oynayip bitirmistim ama guze oyun bu arada abi reddit gaming felan hep ayni seyi diyo priacyi bitiricek sey kanunlar deil steam olucak 5 dolar aoynu almak varken ne diye urasiyim abi crackle bilmemneyle alirim durur accemde canim cektikcede kurar oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bi siparişimdeki bi sorundan dolayı (uzun hikaye) 3 hafta falan hesabımı kapalı tutsalar da, o arada 3.5 dolara Monday Night Combat'i kaçırıp dün 7.5 dolara alsam da seviyorum adamları. Aynen, kanunlar falan hikaye korsan karşısında, olay Steam'de bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Login sorunuda ödeme yapamama sorunuda düzeldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 BonePART said: tropico aldim walla 5 dolara deger oynayip bitirmistim ama guze oyun bu arada abi reddit gaming felan hep ayni seyi diyo priacyi bitiricek sey kanunlar deil steam olucak 5 dolar aoynu almak varken ne diye urasiyim abi crackle bilmemneyle alirim durur accemde canim cektikcede kurar oynarim abi o zamanı geçmiş oyunlar için öyle, yenilerde maşallah retailden daha fazla sokuyorlar. hele avrupa ve avustralyada adamlar bizim ve amerikanın ödediğinin 2 3 katı ödüyor bazen. ulaşım masrafı yok, kutulama yok, sadece bi download/server parası var o da artık çok ucuzladı sanırım büyük firmalar için, çok beleşten para kazanıyorlar yani yeni oyunların baya ucuz çıkması lazım ama popüler ve digitalde tekel oldukları için sallamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 her şey büyüdükçe evillaşıyo zaten ya googleda eski microsoft gibi oldu, tekel davası yerler yakında ms gibi milyar dolarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ödeme oluyormu diye denerken Transformers almış oldum keyiflimidir peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 biletlerle alien breed 2: assault'u alsam mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Silphatos said: BonePART said: tropico aldim walla 5 dolara deger oynayip bitirmistim ama guze oyun bu arada abi reddit gaming felan hep ayni seyi diyo priacyi bitiricek sey kanunlar deil steam olucak 5 dolar aoynu almak varken ne diye urasiyim abi crackle bilmemneyle alirim durur accemde canim cektikcede kurar oynarim abi o zamanı geçmiş oyunlar için öyle, yenilerde maşallah retailden daha fazla sokuyorlar. hele avrupa ve avustralyada adamlar bizim ve amerikanın ödediğinin 2 3 katı ödüyor bazen. ulaşım masrafı yok, kutulama yok, sadece bi download/server parası var o da artık çok ucuzladı sanırım büyük firmalar için, çok beleşten para kazanıyorlar yani yeni oyunların baya ucuz çıkması lazım ama popüler ve digitalde tekel oldukları için sallamıyorlar. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar