Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokmu harcama yaptim ne oyun hediye edicem "An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support." uyarisi veriyor gunlerdir aliyorum birsey yoktu simdi oldu hani kredi karti olsa ok ama sanal kart bankadan bloke gelme gibi bir durumda olamaz kanimca. Nasil cozerim bu olayi?
Mesaj tarihi:
Tropico 'yu bu fiyata almazsanız enayisiniz öyle diyeyim. Bence çok zevkli oyun ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor tabi. 5 dolara expansion la beraber hayli hayli değer.
Mesaj tarihi:
4 daha çıkmadı, 2 ay sonra mı ne çıkacak. ona alışmak için şimdi 3 dolar verilir ama yani. simcity seviyorsanız bunu da seversiniz heralde. her yerden de süper puan alan bir oyundur yani. kalypso sonuçta...
Mesaj tarihi:
bc2 play dedim, 40 dakkadır falan şöyle:

performing first time setup///
installing pbsvc_bc2.exe (step 3 of 3)

normal mi bu? patch mi yapıyor? download falan görmüyorum da steam'de.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Tropico 'yu bu fiyata almazsanız enayisiniz öyle diyeyim. Bence çok zevkli oyun ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor tabi. 5 dolara expansion la beraber hayli hayli değer.

viva la El presidenteeeeee. Bayılıyorum şu oyuna :D. Sırf soundtrack için bile alınır yani.

Mesaj tarihi:
sabonis said:

bc2 play dedim, 40 dakkadır falan şöyle:

performing first time setup///
installing pbsvc_bc2.exe (step 3 of 3)

normal mi bu? patch mi yapıyor? download falan görmüyorum da steam'de.

normal değil bende bugün kurdum 2-3 dakka sürdü
Mesaj tarihi:
ahaha hala devam ediyor. hay sokiciim ya. bi steam kapayıp açiim.

hah oldu. ben de patch download ediyodur diye normal karşılamıştım anasını satiim. şimdi de login olamıyoruz iyi mi, ea account'umu unuttum
Mesaj tarihi:
simcity tarzi oyunlardan hoşlanan tropico yu kacırmasın cok saglam oyundur.

Ben ilaclısını oynadım bitirdim sadad,sırf adamlara saygımdan(indirim yüzünden :p) aldım bügün tropico packi.

+dayanamadım torchlightida aldım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...