nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 senelerce oynadım diablo ama şu torclighta ısınamadım bi türlü. tabanca gördüğüm çoğu oyunu silmek istiyorum :/
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Cokmu harcama yaptim ne oyun hediye edicem "An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed. Please contact Steam Support." uyarisi veriyor gunlerdir aliyorum birsey yoktu simdi oldu hani kredi karti olsa ok ama sanal kart bankadan bloke gelme gibi bir durumda olamaz kanimca. Nasil cozerim bu olayi?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tropico afilli, böle rüşvetli, şikeli, aziz yıldırımlı :P bir simcity gibin bir şey yanılmıyorsam. 1-2-3'ü 3 dolara almıştım ben daha oynamadım :D
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tower Defense seviyosanız Defense Grid'i kaçırmayın çok çok çok zevkli o da.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tropico baya guzel oyun 3 iyi mi bilmem ama ben en sonuncusunu oynadim iste 3 se o
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dayanamadım Transformers aldım ya, öf. Nasıl oyun bari ?.
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 daha bu sabah diyodum torchlight'ı alayım artık orjinal orjinal oynarım diye, akşama indirime girdi. vay arkadaş..
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tropico 'yu bu fiyata almazsanız enayisiniz öyle diyeyim. Bence çok zevkli oyun ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor tabi. 5 dolara expansion la beraber hayli hayli değer.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 4 daha çıkmadı, 2 ay sonra mı ne çıkacak. ona alışmak için şimdi 3 dolar verilir ama yani. simcity seviyorsanız bunu da seversiniz heralde. her yerden de süper puan alan bir oyundur yani. kalypso sonuçta...
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şu torchlighta basit bi 2 kişilik co-op vs yapsalarmış alıcaktım oyunu.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 torçlayt ben aldıydım cok once fakat salak gibi en zor seviyede açınca sıkılmıstım baştanda başlamadım sdfs
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya sicicam bu flight controle, stunt airfield nere lan.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 magickaya gelen var mi achievementi alak.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bc2 play dedim, 40 dakkadır falan şöyle: performing first time setup/// installing pbsvc_bc2.exe (step 3 of 3) normal mi bu? patch mi yapıyor? download falan görmüyorum da steam'de.
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Defense Grid alsanıza bana, bu hızda giderse camp bitene kadar bütçedeki delik koskocaman olcak..
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Darksun said: Tropico 'yu bu fiyata almazsanız enayisiniz öyle diyeyim. Bence çok zevkli oyun ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor tabi. 5 dolara expansion la beraber hayli hayli değer. viva la El presidenteeeeee. Bayılıyorum şu oyuna :D. Sırf soundtrack için bile alınır yani.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sabonis said: bc2 play dedim, 40 dakkadır falan şöyle: performing first time setup/// installing pbsvc_bc2.exe (step 3 of 3) normal mi bu? patch mi yapıyor? download falan görmüyorum da steam'de. normal değil bende bugün kurdum 2-3 dakka sürdü
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ahaha hala devam ediyor. hay sokiciim ya. bi steam kapayıp açiim. hah oldu. ben de patch download ediyodur diye normal karşılamıştım anasını satiim. şimdi de login olamıyoruz iyi mi, ea account'umu unuttum
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 simcity tarzi oyunlardan hoşlanan tropico yu kacırmasın cok saglam oyundur. Ben ilaclısını oynadım bitirdim sadad,sırf adamlara saygımdan(indirim yüzünden :p) aldım bügün tropico packi. +dayanamadım torchlightida aldım
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 torchlight nasıl birşey herkes alıyor.
Öne çıkan mesajlar