nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kermit bana oyun ısmarlasana, rift al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 rift dışında bi oyun istesen alırdım ama rift dedin 1 dolarlık oyun bile almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hatta beleş oyun keyini bile vermem sana crack falan bile göndermem link bile vermem indir diye rift ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 the witcher 2 al o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 oeh steam kredi kartını kaydetmiş. bi anda cekti parayi. almicaktim lan Chaos theory'İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahahah ben de yaptıydım bı kere o hatayı :) babamin karttan gecirdiydim yanlislikla aksam kac yasina geldin hala oyun mu oynuyorsun telefonu geldiydi sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bana da diyo aynı seyi arada sırada. gerci oyun falan oynayamıyorum uzun suredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ruse ile Sam&Max arasinda gittim geldim Sam&Max son saniyede daha agir basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu gün ki Ubisoft oyunu: http://store.steampowered.com/app/7200/ Aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 güzel mi hacı? düzgün & eglenceli yarış oyununa hasretim yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bunun bi versiyonu beleşti onu dene al, hiç sevmiyorum ben böyle fütüristik saçma sapan yarış oyunlarını ama genel olarak yarış oyunlarını sevmemzaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Tek severek oynadığım yarış oyunu bu, o beleş olanı sadece online bu arada sanırım. Tek sevdiğimin bu olduğundan yola çıkarak yarış oyunu seven birinin sevmeyeceği mantığı kurulabilir belki, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Trackmania hastasıyımdır ben. Direk çömdüm bunada. Az oynamadım eski oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yav'in sitesi var bununla ilgili, senelerdir ugrasiyor adam. =) gelsin cevaplasin sorulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 farcry'ları aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 far cry 2 stalker gibi sanırım öyleyse alacam, side quest falan bol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben ps3 e aldıydım 20 liraya.biraz oynamıstım zaman geçirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 trackmanianın beleş olanını ne oynardım çok güzeldi bence.milletten önce bitirmek için kasıodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu indirim hiç bitmiyor mu lan, paso güncelde en üstte konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 her gün var artık indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ha tamam o zaman, hayırlı alışverişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 far cry 2 aldım. (tu) steam'in her yerinden öpüyorum. allah Games For Windows Live'a düşürmesin bizi. tütütüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 complete pack mi alsam fortune pack mialsam kararsız kaldım ya 2.50€ için çemkirmeye değmez gerçi güzeldi far cry 1 ama oynadım bitirdim. deger mi ya? degmez bence di mi? fortune alıyım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 degmez ya. ben bi ara almıstım pack, farcry da vardı. yukledim gecenlerde 10dk oynadım sildim eahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aynısını yaşadım ben de. yarım saat falan oynayıp sildim far cry'ı asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar