Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 neyse ekledim bakalım goty edition borderlandsi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 steam'den indirimsiz oyun alma bir daha sdfdsf, gerçi 25'li de indirimli fiyattı galiba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 iyi de borderlands baya sağlam oyun? en azından midem bulanmadan oynadığım tek fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oynayacak adam çıkmadı buradan, single'ı da cezbetmedi doğrusu. Silphatos said: steam'den indirimsiz oyun alma bir daha sdfdsf, gerçi 25'li de indirimli fiyattı galiba ahah indirimli haliydi, indirim bitince direkt standart fiyatı oldu. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Sam said: of lanet olsun borderlands'e 25$ verdim 5 saat bile oynamadım. bir daha da "şu oyunu oynayacaz hadi al" diyeni dinlersem zürefeyim. Ben yükledim, bone'da yüklemişti oynarız diye kimse açmadı oyunu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 borderlands çok keyifli ya co-op. bitirmiştik biz. aynı tayfa şimdi gene oynıcaz işte. buldum 4.yü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Welcome to the Duke Nukem First Access Club ^__________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 nasıl yapıcaz onu ? aldım ben de goty edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 borderlands'ın keylerine gir orda duke code'u var, onu http://www.dukenukem.com/access/ e girecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 the duke cave'deki kitty fenaymış asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 borderlands 4packe girecek arkadaşlar arıyorum fds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Sam said: of lanet olsun borderlands'e 25$ verdim 5 saat bile oynamadım. bir daha da "şu oyunu oynayacaz hadi al" diyeni dinlersem zürefeyim. l4d'e dalınca oynayamadık ki. oynamak isteyen çağırsın işte oynarız, çağıran da olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 splinter cell pack çıktı, conviction'ı hep co-op olarak oynamak istemişimdir ama çok pahalı 25$. diğer oyunlar da 10$ meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 her oyun alacagım zaten şu sacma sapan errorle karşılaşıyorum ya yok mu bunun çözümü? There seems to have been an error initializing or updating your transaction. of oyun aldırtmıyo steam resmen, tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 max payne'e hiç acımam direkt kaptım max bundle+bully ohş edit: çok ilgisiz post olmuş dur max 1 + 2 = 3.74$ bully = 3.74$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bende aldim Borderlands GOTY olani peki bu ek paketler icin oyunu once bitirmekmi gerekiyor onlari goremedim menude fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 max payne reisin hakkını verelim. korsan oynamıştık zamanında façmsömd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 reyisi hakkaten yüzlerce kez hiç full painkillerla bitirmiştim, gömücü styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi bu dh'da ne ilginç insanlar var ya, adam 15 20 tane depolamış indirimlerden satıyor. steam'e aykırı gift karaborsası dedim diye beyinsiz olduk sdfs. yardımcı oluyormuş... lan kabul etsen bir miktar kara geçip satıyorum, yok illa kendilerini doğru çıkaracaklar. tam türkiye tablosu, niye bizim vatandaşlar böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sen de heryerdesin haa, geçen oyungezerde mi ne görmüştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 max abiye hürmet etmek lazım cidden. aslında artık mmo oynamadığıma sayıp bu klasikleri kapayım bari heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 işsiziz napalım sdfs, ya başka forumlarda belli 3-4 tane konu var sadece onları takip ediyorum arada yoksa dh ogz falan çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gta bundle çıkmış diye atladım klasiklermiş MEH. neyse yarın bi tane daha rockstar kampanyası çıkacak, gta 4 ve ek paketlere bi güzellik yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gta bundle ı kaptım güzel nostalji olacak oynamaya vakit bulabilirsem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sam said: max abiye hürmet etmek lazım cidden. aslında artık mmo oynamadığıma sayıp bu klasikleri kapayım bari heh aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar