Promenader Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 konuda müthiş bi hoşgörü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 razzRaziel said: ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba. aa ben bile daha iyisini yazdım. neyse yukarıdaki postta diyor ki, bu eleman atarlı cevap yazmış, bir de üstüne hobit figürleri kovalıyor, bu kesin fanboy yani tartışmaya girilmez yazıyor. of anlayabilesin diye açıklama yaptım bi de, hiç sevmem. fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 e masal zaten bu.. fantazi kurgu.. kardeş sen filmden ne bekliyordun onu anlayamadık? ejderhalı, cüceli hobitli film yani nedir? kaldı ki filme girmeden içinden ne olduğunu biliyordun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 razzRaziel said: ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba. aa ben bile daha iyisini yazdım. neyse yukarıdaki postta diyor ki, bu eleman atarlı cevap yazmış, bir de üstüne hobit figürleri kovalıyor, bu kesin fanboy yani tartışmaya girilmez yazıyor. of anlayabilesin diye açıklama yaptım bi de, hiç sevmem. nubian brother thou just went full plebian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Şimdi official olarak 48 fps versiyonu yok mu ? Blu-ray falan varsa alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 razzRaziel said: ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba. aa ben bile daha iyisini yazdım. neyse yukarıdaki postta diyor ki, bu eleman atarlı cevap yazmış, bir de üstüne hobit figürleri kovalıyor, bu kesin fanboy yani tartışmaya girilmez yazıyor. of anlayabilesin diye açıklama yaptım bi de, hiç sevmem. http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 razzRaziel said: ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba. aa ben bile daha iyisini yazdım. neyse yukarıdaki postta diyor ki, bu eleman atarlı cevap yazmış, bir de üstüne hobit figürleri kovalıyor, bu kesin fanboy yani tartışmaya girilmez yazıyor. of anlayabilesin diye açıklama yaptım bi de, hiç sevmem. http://i208.photobucket.com/albums/bb114/shiznit45/bill-murray-you-suck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 genç hobbitler rahatsız http://www.youtube.com/watch?v=Iz-8CSa9xj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 48fps 3d izlenir sanki ya. baktım da 2d olarak garip görünüyor vazgeçtim izlemekten. remux 1080p edindim 2. turu dönücem şimdi, dürümleri bekliyorum yolda geliyor sdfg. extended ne zaman çıkar acaba bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 48 fps destekleyen tv monitör neyse çıkarsa o versiyon anca cıkar. beklemeyin boşuna öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 razzRaziel said: ilköğretim sona başladım bu sene, sınavlara çalıştığım için fazla film izleyemiyorum. bi yandan da köyümüze dadanan troll kabilesine karşı savaşan demirci babama yardım ediyorum. neyse ki zamanında topraklarımızı altında yatan ancient steel ile dövülmüş +16 kılıcımız var, çok yaşa büyükbaba. aa ben bile daha iyisini yazdım.senın su cumleleri kurabiliyor olman bu filmin kitabı sayesinde oluyor p.s. lütfen ben kitabı okumadım bile gibi sacma cumleler kurma once kafanı calıstır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MNH-C6dQ81Q 24 Mart'ta ikinci filmi tanıtacaklarmış live olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.dailymotion.com/video/xyg4ym_first-scene-from-the-hobbit-the-desolation-of-smaug_shortfilms#.UU913RyeNyU Desolation of Smaug'dan clip çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Dün worldwide event vardı baya footage gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 progamer said: http://www.dailymotion.com/video/xyg4ym_first-scene-from-the-hobbit-the-desolation-of-smaug_shortfilms#.UU913RyeNyU Desolation of Smaug'dan clip çıkmış. Link gg btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 En zekasız troll denemesine 2 sayfa post atıp alakasız her yerde troll diye ağlıyorsunuz ya sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ekmek lütfen trollemez misin yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 güzelmiş. yüzüklerin efendisinin eksikliği içinde yeterince cüce olmamasıymış :P yalnız normal bluray 50 lira 3D bluray 90 lira neyin kafasıdır ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 serefsizler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 arcane said: güzelmiş. yüzüklerin efendisinin eksikliği içinde yeterince cüce olmamasıymış :P yalnız normal bluray 50 lira 3D bluray 90 lira neyin kafasıdır ayıp be. biri 2d biri 3d işte hoş 50/2 x 3 = 75. evet fazla istemişler 15 tl :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MvF8bpowywI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 4:51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yine kilomu almılş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 para geldikçe yiyor ayı, şişmesi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 şşşşşş ayıp oluyor bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar