arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konu Broken Sword'da dizayncı olarak çalışmış bir elemandan. Birşey ifade etmiyor sanki ama neyse eheh zaten grafikler Broken Sword gibi çizgifilm (bu terimi sadece bizim kullandığımızı farkettim lol) havasında, önemli olan da o. 17 yaşımda MTV şovlarından çıkma bir sarışın (üstü kapalı olarak aptal sarışın olduğu yazıyor) bir gemi kazası sonucu kendini bir korsan adasında buluyor. 2007 Kasım'da çıkacaktı ama yalan oldu, 2008 Q1 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hangi delikanlıya cizdirmişler o kadar 2dyi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Çizimler harikaymış. Heycanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Birçok delikanlıya çizdirmişlerdir. Buradan belli olmuyor, sığsın diye ufak ssler çaldım da ana karakter 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ekranalr süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 2d oyun yapınca korsan temalı olma zorunluluğu mu var, yoksa bu adamlar fena halde kısır bir yaratıcılığa mı sahip? Bir Monkey Island varken niye gidip "korsan" konulu oyun yaparsın ki arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Resmi sitesi (publisher) http://www.anaconda-game.com/gamesinfo.php?sprache=2&id=68 çıkış tarihi için 15.02.2008 demiş. Ama yine de güvenmemek lazım. arcane'in dediği gibi 2008 Q1 diyelim. :) Bu arada trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6JMhyvpoXZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 hmm, korsanlar, voodoo, volcano... ehehe biraz tanıdık geldi sanki ya =)... ama atmosfer guzel ya hosuma gitti oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 O daha bir şey değil. http://www.soblonde-game.com/ sitesindeki müziği dinleyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 valla görünce feci nostalji oldum oynarım çizimler güzelmiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Çok beğendim, teşekkürler paylaştığınız için. Grafikler ortam müthiş görünüyor. Eminim bir dolu güzel müzik de vardır bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Alt yazıları açar kızı mutelarım diye tahmin ediyorum, o ne öyle ya ehue :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 auhauh hakkaten ha. bu arada videoda bi foto var. aynı MI3'te volkanlı bi ada vardı. ordaki bi sahneye çok benziyor. neyse şimdilerde MI4 oynuyorum zaten bu da gelsin güzele benzio tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Tamamdır işte oynanası adventure geliyor. Eski günlerimi yaad edeyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arcane said: grafikler Broken Sword gibi çizgifilm (bu terimi sadece bizim kullandığımızı farkettim lol) cartoonish diyolar aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu oyun çıkmış ama sırf almancası. zaten release date te almanca konuşan ülkelerde 14 mart olarak açıklanmış.. ee kalanı dedim, cevap vermediler sarışın sarışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 o zaman das ist alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yok forumlarında ingilizcesi de çıkacak deniyor, ama tarih yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Hastası olduğum Runaway'e (2.sini bi türlü oynayamadım hala) benziyor. Umarım aynıdır. Çok sevdim heyecan yaptım valla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 öf ispanyolca olaydı bari. neyse bekleyecez artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 So Blonde diye oyun ismi mi olurmuş be. Magazin programı sandım. Aptal sarışın oynadığımız adventure mu? İlk defa böyle birşeye cesaret ediyorlar, ilginçmiş. Hep "wit" dolu karakterler oynarız, aptal oynatıcaklar bu sefer. Ama çok da güzel olcakmış gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Eh be abi Guybrush'ın neresi "wit" dolu. Allah'ın salağı herif. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 über alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 nileppezdel said: Eh be abi Guybrush'ın neresi "wit" dolu. Allah'ın salağı herif. :D tövbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Öyle abi tam saf vede salak bi karakter. Hem "wit" dolu olanlar bizleriz, biz olmasak kendi kendilerine bişey çözemezler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar