Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Big Bang Theory (2007) - CBS

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk bölüm fena değildi, güzel güldüm bir sürü espride. ama bazı espriler de hiç bana hitap etmedi. bööle mal mal baktım ekrana, gülme efektleri çığırırken :D ikinci bölümü de akşam veya yarın falan izlerim
Mesaj tarihi:
arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
bu zekice yorumun için teşekkür ederiz, hepimiz akasya durağı izliyoruz normalde ama işte bi özentilik falan başladık bunu da izlemeye, hemen bırakıyoruz. Aydınlandık sayende.
Mesaj tarihi:
kumathros said:

arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz.

sdfgs bu ne lan
Mesaj tarihi:
kumathros said:

yetememişsin demek ki. yavaştan başla sen. cennet mahallesi season 1 episode 1
Mesaj tarihi:
kumathros said:

alternatif sun bakalım da görelim turnusol kağıdını
Mesaj tarihi:
kumathros said:

ahahahahaha çok iyi lan
real life sheldon
Mesaj tarihi:
kumathros said:

alternatif bol ya, çocuklar duymasın'dan gir two and a half men'den çık hep bu adım başı gülme efektli diziler var piyasada zaten, dizisiz kalmazsınız merak etmeyin.

sit com sevmiyorsan ne diye kaba etini zorluyorsun izlemek için daha da beteri ne diye kasıyorsun sevenlere laf atmak için.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...