smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aslında olsaalr iyi komedi olur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 final Penny'nin Raj'a hadi canım hala mı çekişi çok iyiydi yatakta raj konuşamayınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cuma günü başlıyor bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bekliyoree, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bugün değilmiydi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gece 3'te çift bölüm bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ilk bölüm fena değildi, güzel güldüm bir sürü espride. ama bazı espriler de hiç bana hitap etmedi. bööle mal mal baktım ekrana, gülme efektleri çığırırken :D ikinci bölümü de akşam veya yarın falan izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu zekice yorumun için teşekkür ederiz, hepimiz akasya durağı izliyoruz normalde ama işte bi özentilik falan başladık bunu da izlemeye, hemen bırakıyoruz. Aydınlandık sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ben guldum iki bolumde de. Ilk bolum asiri komik olsa kotu olurdu zaten iyi olmus boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Öpücük sahnesi kopardı aahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. sdfgs bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. yetememişsin demek ki. yavaştan başla sen. cennet mahallesi season 1 episode 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ahahah -hep alıntıya güldüm... hem maninin cevabına,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. alternatif sun bakalım da görelim turnusol kağıdını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kumathros said: arkadaş ısrarı sonucu ilk bölümünü izlemiştim, gerçekten çok faydalı bir dizi. şöyle ki, komedi dizilerinin turnusol kağıdı görevini görüyor, bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. ahahahahaha çok iyi lan real life sheldon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 adam ağır troll'ledi ne cevap veriyonuz :D çok ciddi yazdıysa da cevap vermeye bile değmez. her şekilde hata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 alternatif bol ya, çocuklar duymasın'dan gir two and a half men'den çık hep bu adım başı gülme efektli diziler var piyasada zaten, dizisiz kalmazsınız merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kumathros said: alternatif bol ya, çocuklar duymasın'dan gir two and a half men'den çık hep bu adım başı gülme efektli diziler var piyasada zaten, dizisiz kalmazsınız merak etmeyin. sit com sevmiyorsan ne diye kaba etini zorluyorsun izlemek için daha da beteri ne diye kasıyorsun sevenlere laf atmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kumathros said: bu diziye gülen insandan bir daha dizi tavsiyesi almıyorsunuz. U$huYoruZ EpisOd3 ReiS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 siber öpüşme makinasııııııııııııııııııı !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bence bu 2. bölüm dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Harika bir dizi tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 baya baya güzeldi bu bölüm. 1 espri hariç hepsine sağlam koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar