Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni MMORPG Türü "Afrika"

Empo

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=0CLcLIXsvj4

Videoyu izledikten sonra gercekten daha gercek ne demek anlaşılıor

Zannedersem herkez istedigi haywan olup en doğal misyonunu gerceklestırmeye calısıcak "Survive"

Aslan kaplan varken kim ceylan hipopotam olucak o da bi soru işareti.

Bunları görüp 5-10 sene sonrasını hayal edince herhalde su anki oyunlar oyun degil.
Prince of Persialardan buralara geldiyse nereye gidicek merak ediorum.
Bu işin kaymağını su an 10 11 yaşındakiler yiyecek..

Biz Ultima Lag Speed falan ugrastık onlar muradına erer
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce bir videosunu daha izledim bunun dışında, insan ırkı mevcut. Kabileler arası savaş gibi birşeyler olabilir sanırım. Görüntüler çok hoş, insanlar değil de, hayvanlar olsaydı sandığın gibi çok güzel olabilirdi. Ama sadece grafikler, o doğal ortam için bile oynanılabilirmiş gibi görünüyor.

ps3 e çıkıyor olmasıda değişik bir ayrıntı, niye bilgisayara yapmamışlar acaba?

Yada bilgisayara çıkması planlanmıyor mu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

taa ilk trailer'larından beri takip ediyordum biraz da, benim de bildigim gayet gercekci, normal bir oyun, safari'desin, oyle fotograf falan cekiyosun, ne hayvan olma var ne de mmo ama ortam mukemmel tabi, eskiden discovery'nin bir oyunu vardı, oyun da denmez de boyle egitici bisey gibi, ilk cd'li oyunumdu, ormanda dolasıp dinazor resimleri cekiyodun, o tip birseydir belki...
Sosyal ağlarda paylaş

gametrailers mmo/roleplaying diyo, gamespot adventure diyo, ign daha oyunun turuyle ilgili bir acıklama gelmedi diyo, herkes farklı birsey diyo, ben en cok ign'e guveniyorum walla =)... bu arada son trailer'da iki tane insan var, jipin ustunde, sonra onlardan biri bi gergedanın fotografını cekmeye calısıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...