karalis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Pfff peder arabayı alıp metresiyle rakkasa gitme planları yapıyordu.Bende evde annemle yalnız girerim kıskanıyorum lan sizi ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahha bne gidiyorum eskişehire son anda değişiklikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 eskişehirde dinanla biyerde girecez. iletişim kuralım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gecen sene redroom dayiz iki cift gittik :) neyse zaten kol kolaydi mekan :) kiz arkadaslarimiz lavaboya gitti onlar gittigi gibi iki kiz gelip ickilerini masaya koyup dans etmeye basladi :) eheh bir yanda kiz arklar geliyor bir yanda yeni kizlar dans etmeye calisiyor kalakaldik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dc motorda hız kontrolu ödevimi bitirip bir evde toplanıcaz , içicez sanırım . trt-de tarkan cnbc e viktorya sonra deniz seki hüsnü falan netten de müzik , tombala .çerez . daha ne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 KillJoy said: eee kırmızı don aldınız mı? :D ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben tombala oynamak istiyorum, ama yok işte.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 netten bul oynayalim ben nasilsa evdeyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ankarada sap gibi kalabilirim. ya da yarın sınavdan sonra çat diye antalyaya gidebilirim. napsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dorileü gel seni bizim plana alalım gece boyu ankara dolaşcaz arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 netten tombalanın zevki olmaz, netten yapılan çinkolar tad vermez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben de bayilmiyodum zaten hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pardon takmış valla direk nereye istersek gidicez gezicez hmm ama sen çalış sıkılınca da ara seni de alalım tıp tıs tıp tıs gezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ivy said: dorileü gel seni bizim plana alalım gece boyu ankara dolaşcaz arabayla hmms bilemiyorum kendimi finallere adamayı planlamistim oyle noliferim cekici geliyo gibi ama engel olmaliyim edit! takmadı mı?! hayıııır sadece gormedi :) gelmek isterim bi calişayim yarin falan gidisata gore msnden konusalim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sayın dory, nazik teklifiniz için teşekükr ederim ancak sizinle yüz yüze tombala oynamanin hayalini bozmak istemiyorum, özür dilerm. ok? ok. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu daha kibar oldu tesekkur ederim efendim iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dynun ile olacağız sanırsam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 rock house de rachael starr geliyomuş yeni duydum ya yuh bitmiştir orasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 vazgeçildi, eve 12 den önce değil de 5 6 gibi gidicez. keyifteyiz 343432 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 YILBAŞINDA ANTİBİYOTİK KEYFİ. ELLER HAVAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yeni yıl tum dunyaya ve paticik camiasına kutlu olsun mutlu olsun efenim... şerefe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 söz verdiğim gibi, yeni yıla evde ve tek başıma giriyorum. mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tek basina degilsin ki paticik var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 The meanings of a word Gloria Naylor Novelist and essayist Gloria Naylor was born blablabla Language is the subject.It's the written form with which I've managed to keep the wolf away from the door and,in diaries,to keep my sanity.In spite of this,I consider ay baydım,iyi seneler bunnarla uraşmak baydı vallahi.bende victoriası izleyem bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 evde gayet güzel ve dinlendirici bir yılbaşı geçirdim, ohh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar