Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am Legend

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:
ahahah alakası yok, ben çoktan izlemiştim zaten neyse ki...

baya da bi spoiler var, mod nerde ya :)

heh daha önce de bu konuda demiştim sanırım,spoiler yapmayana cezayı biz değil,üyeler verecek.(toplumsal mesaj oldu bu da)

Ha ciddi anlamda spoilerdan rahatsız olunuyorsa,olanlar bana PM atsın gerekirse silerim.Kişi zaten sürekli spoiler yapıp miletin zevkine koyuyorsa 1-2 hafta bölüme girişini engelleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adamlar kansere çareyi bulmuş cidden. kanserden ölmüyor insanlar artık.

bi de şunu merak ettim filmin başında kadın spiker kanserin çaresini bulduk demişti ama pek bi hüzünlü gözüktü bana. acaba kendisi böyle bu kuduz virusunun yayılacagını biliyor muydu? yani kanserden kurtulmanın çaresi olarak buldugu şey bu muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Suark said:

eheh

Filmde izlerken,
will smith there is no god dediği sırada
altta "Haşa de ulan :)" yazıyor ya. Geberdim ve yaratıcı arkadaşları kutladım =)

aynı kopyadan izlemişiz:D

+1

sanırım divxplanetteki çevirmen yazmış öyle, bende arkadaştan aldım altyazı indirmedim cddeki altyazıyla izledim işte oyüzden kaynağını bilmiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

filmden benim gibi nefret etmek isteyenler için kitabın sonunu yazıyorum.

bu zombivari elemanlar aslında filmde görüldüğü üzere tam olarak beyinsiz falan değil, aralarından bazıları zeka belirtileri gösteriyor. filmin sonunda eve gelen o kadınla, çocuk aslında bu zeka belirtisi gösteren zombivarilerin zeka gelişimini tamamlamış olanları. kitapta bizim elemanın evine girip kendisini öldürüyorlarmış. film zaten yavandı, bari kitaptaki gibi süpriz ve kötü biten son yapsalarmış daha iyi olurmuş.

kitabın sonunu anlatan arkadaş biraz kolpacı birisi, kitap böyle bitmiştir umarım ^^ .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...