huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben filmi pek beğenmemiştim sonra kitabın sonunu öğrendim filmden nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mr_Hand said: ahahah alakası yok, ben çoktan izlemiştim zaten neyse ki... baya da bi spoiler var, mod nerde ya :) heh daha önce de bu konuda demiştim sanırım,spoiler yapmayana cezayı biz değil,üyeler verecek.(toplumsal mesaj oldu bu da) Ha ciddi anlamda spoilerdan rahatsız olunuyorsa,olanlar bana PM atsın gerekirse silerim.Kişi zaten sürekli spoiler yapıp miletin zevkine koyuyorsa 1-2 hafta bölüme girişini engelleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çok kötü film yahu,hayret ettim patileri kafama uygun sanırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bekleneni kesinlikle veremiyor. Will Smith severler gidebilir onun dışında vakit/para kaybı diye düşünüyorum. Ben Will Smith hayranı olduğum için acımadım paraya ve vakite =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hiçde kötü değil, ekşiden sonra burdada çıktı herhalde bişeyleri yermekten zevk almak... Dünyanın sonu geldi tarzı filmleri sevenler mutlaka gitsin kaçırmasınlar. Bu aralar gidilebilcek en iyi film zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 EFSANEYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Dünyanın sonu,kaosa sürüklenmesi soy kırım vs. gibi olaylarda bence imba bir düşünce ama senaryoyu ne kadar uygulamışlar bilemem kitabı okumadığım için. Benim için bir Water World değil ama gelecekle ilgili enteresan bir kurgusu var.Ama dünyayı su basması daha mantıklı,hastalıktan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya nesi enteresan Allah askina konusunun? bence filmin en iyi yaptigi sey cok siradanmis gibi gozukup ileride degisecekmis gibi yapmak ve sonradan hic degismeyip vasat vasat surmek, hatta bitmek. kitabini okumadim, yorum yapamayacagim ama film uber sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 THY dava ediomuş Warner Bross'u, filmin başında "THY uçağı pistten çıktı." dendiği için. ROFL ya, sen git apronda DEVE kes, üstüne filmde senin reklamını yapıolar die dava et, salak işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 BulletRide said: ...Ama dünyayı su basması daha mantıklı,hastalıktan hehe. tersini sölicektin heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bütün dünyaya virüs bulaşmasından daha mantıklı geldi bana su basması,doğru söyledim. Küresel ısınma ovnaj yapacak,bence daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yalnız adamlar kansere çareyi bulmuş cidden. kanserden ölmüyor insanlar artık. bi de şunu merak ettim filmin başında kadın spiker kanserin çaresini bulduk demişti ama pek bi hüzünlü gözüktü bana. acaba kendisi böyle bu kuduz virusunun yayılacagını biliyor muydu? yani kanserden kurtulmanın çaresi olarak buldugu şey bu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Erkek arkadaşı terk etmiştir ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o değilde son sahnede kurtulanların yerini gösteriyor hani, ben orda direk tristramı hatırladım, hani diablodaki köy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 2012 doomsday diye bi film gördüm nette.oda böyle dünyanın sonu tarzı bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 rofl There is no God tercümesinde "( haşa de ulan )" alt yazısı bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Suark said: eheh Filmde izlerken, will smith there is no god dediği sırada altta "Haşa de ulan :)" yazıyor ya. Geberdim ve yaratıcı arkadaşları kutladım =) aynı kopyadan izlemişiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 en çok o mankene bi çakamadı ya o koydu bana film boyu nasıl merhaba desem diye kastı alt tarafı manken işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 fena degildi ya..bazen kendi yalnizligimi hissetim. zombie Bu zombi kadini yakaliyor sonra pesine bir zombi takiliyor bu herif disinin kocasi falan mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Açıklama Gurur meselesi olsa gerek ayrıca khalad,sende son yıllarını sadece bir itle dünyanın en büyük şehirlerinden birinde yalnız geçir,belki seviş,sende mankenlerle fantazi yaparsın.Bizim vatandaş gibi de değil eleman mankenlerle sevişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamınbiri said: Suark said: eheh Filmde izlerken, will smith there is no god dediği sırada altta "Haşa de ulan :)" yazıyor ya. Geberdim ve yaratıcı arkadaşları kutladım =) aynı kopyadan izlemişiz:D +1 sanırım divxplanetteki çevirmen yazmış öyle, bende arkadaştan aldım altyazı indirmedim cddeki altyazıyla izledim işte oyüzden kaynağını bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 filmden benim gibi nefret etmek isteyenler için kitabın sonunu yazıyorum. bu zombivari elemanlar aslında filmde görüldüğü üzere tam olarak beyinsiz falan değil, aralarından bazıları zeka belirtileri gösteriyor. filmin sonunda eve gelen o kadınla, çocuk aslında bu zeka belirtisi gösteren zombivarilerin zeka gelişimini tamamlamış olanları. kitapta bizim elemanın evine girip kendisini öldürüyorlarmış. film zaten yavandı, bari kitaptaki gibi süpriz ve kötü biten son yapsalarmış daha iyi olurmuş. kitabın sonunu anlatan arkadaş biraz kolpacı birisi, kitap böyle bitmiştir umarım ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla ne kadar kolpa bilmiyorum ama yukarıdaki sonlardan birini çok beğenmiştim baya kaliteli bir sondu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 filmde inanılmaz saçma şeyler varya.. Açıkcası beklediğim kadar beğenmedim. insanlık biteli 3 yıl olmuş ama hala elektrik var.. Santraller maşallah insansız işlio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 elektrik yok, herşeyi kendi halletmiş, jeneratör doluydu evinde her yer görmedin mi? Köpeği yıkarken bile suyu açıyo sıcak su geliyo diye bi anda arkada çalışan makinaların sesi falan geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar