DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Burning Legion da freedom la 86ms le oynuyorum şuanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hem bunu hem de your freedom'ı aynı anda kullananlar pingde bir gelişme yaşadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bu arti freedom kullaniyorum (tabi sapitmadigi zamanlar) pingi gene dusuruyor ciddi oranlarda. Korkacak bisey yok, zaten ekleyeceginiz iki dword'un ne yaptigini yazmislar acikca, herhangi bir backdoor olusturma riski yok, tek problem download ederken olusabilir *(bende bir problem olmadi birkac deneme yaptim, hatta daha bile basarili gozuktu gozume, limitlere daha yakin download hizlari aldim) onunda olusacagini pek sanmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 masaüstünde yarattığımız reg dosyasını çalıştıracak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bende yaptim 100-200 olan ms suan 30-50 ms arasinda gezinmekte gercekten hos bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Hadi hayırlısı denedim bakalım ne olcak pingler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 800ms civarlarinda dolasiyordum kablonet ile bu ayarlari yaptim ve suan 80-100ms arasi geziniorum. TY TURHAN AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bozcanız ateriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Adaptör daha çabuk ısınıyomuş öyle yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ucanadam said: masaüstünde yarattığımız reg dosyasını çalıştıracak mıyız? eger senin regedit te HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParameters dizini görünmüyorsa, masaüstünde oluşturduğun regedit dosyası bu dizini oluşturmak için gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Gerekenleri ben de yaptım, 3 saattir falan 200ms'i geçmedi. Yapmadan önce de 350 400 civarındaydı. Gece normalde 150 200ms'le oynadığım saatlerde kaç ms olacak çok merak ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 100 msi geçmiyor yahu süpoer!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 vista da yapan var mı şu hotfixi yaptım da tırsıyorum regedite dokunmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Tırsma yap ayarı, zaten latency düşmesi çok normal bu ayar ile. Download edilen paket boyutunu ufaltıp daha seri veri transferi sağlıyor bu ayar. Download hızını yavaşlatmadıgı ve hatta Wow da yeni patch ilebirlikte bu seçeneği kullanma şansımız olucak. Şimdiden ayarı değiştirip, patch e kadar yüksek ping ile oynamanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Hmm bende normal ms (nedir normal ms hani şu main barda olan arkadaş) de 100 ila 200ms arasında düşme sağladı. Ama quartz a göre casting ms halen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bende de latency 100 lere düstü şaka gibi ama anlamadığım nokta Quartz hala 200-300 ms arası gosterio bunun sebebini bilen war mı, sadece görülen mi 100 ms nedir dfgh gerci yakınmıorm keisnlikle bundan, 300 ms olsn lag olmasın baska bi isteğim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Quartz anlık ölçüyor,Blizz'in ms olayı belirli bir sürenin ortalamasını alıyordu sanırım.Kullandıkları sistem aptal bi logaritma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiokanýmA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bişeye yaramadı bende hep 300 gibi ms bunun yüzünden. önceden 100 150 arasıydı ben mi yanlıs yaptım bilmiyorum ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 eğer adsl kullanıyorsanız dns ayarlarını değiştirin 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapın önceden 5k ping ile oynuyordum şimdi 500'ün üzerine çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiokanýmA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sharebusa girmek için deiştiriyorum ben tek 4.2.2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 knox said: Kullandıkları sistem aptal bi logaritma zaten. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yok permütasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Algoritma demek istemiştir herhalde ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 150 pingle alteraca gidiorm 100 150 ama acaip lag oluyo ub ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 o bazen blizzardın AV serverlarından kaynaklanıyo. bu hafta AV haftasından dolayı herkes yüklenince AV lere pinti blizzardın yetersiz serverları kasıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar