Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Regedit ayarı ile Latency düşürme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arti freedom kullaniyorum (tabi sapitmadigi zamanlar) pingi gene dusuruyor ciddi oranlarda. Korkacak bisey yok, zaten ekleyeceginiz iki dword'un ne yaptigini yazmislar acikca, herhangi bir backdoor olusturma riski yok, tek problem download ederken olusabilir *(bende bir problem olmadi birkac deneme yaptim, hatta daha bile basarili gozuktu gozume, limitlere daha yakin download hizlari aldim) onunda olusacagini pek sanmiyorum acikcasi.
Mesaj tarihi:
ucanadam said:
masaüstünde yarattığımız reg dosyasını çalıştıracak mıyız?

eger senin regedit te
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftMSMQParameters
dizini görünmüyorsa, masaüstünde oluşturduğun regedit dosyası bu dizini oluşturmak için gerekli.
Mesaj tarihi:
Gerekenleri ben de yaptım, 3 saattir falan 200ms'i geçmedi. Yapmadan önce de 350 400 civarındaydı. Gece normalde 150 200ms'le oynadığım saatlerde kaç ms olacak çok merak ediyorum xD
Mesaj tarihi:
Tırsma yap ayarı, zaten latency düşmesi çok normal bu ayar ile.

Download edilen paket boyutunu ufaltıp daha seri veri transferi sağlıyor bu ayar.

Download hızını yavaşlatmadıgı ve hatta Wow da yeni patch ilebirlikte bu seçeneği kullanma şansımız olucak. Şimdiden ayarı değiştirip, patch e kadar yüksek ping ile oynamanın alemi yok.
Mesaj tarihi:
bende de latency 100 lere düstü şaka gibi

ama anlamadığım nokta Quartz hala 200-300 ms arası gosterio bunun sebebini bilen war mı, sadece görülen mi 100 ms nedir dfgh

gerci yakınmıorm keisnlikle bundan, 300 ms olsn lag olmasın baska bi isteğim yok :P
  • Yeni Oluştur...