arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Benim gördüğüm sahte parada ışığa tutunca çıkan Atatürk resmi Atatürk ile alakasızdı baya, onun dışında şeridi yoktu. Uzman gözüyle herhalde en aşağı 5-6 tane daha hata bulunur zira günümüzde para basımı baya komplike ve aşamalı bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Yannız şehir efsanesi hakkaten efsaneymiş idam falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bende 50 milyon vardı, bizim bakkala yutturmuşlar adam vermişti. fuar zamanı gidip 2 bilet abi diye uzatmıştım adam bakmadan attı aşağı ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Çokakıllıadam said: Sikenır mı aldın? hahahah son zamanlarda gördüğüm en güzel cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sahte para basanların neden o kadar büyük meblağları kopyaladıklarını bir türlü anlamıyorum... Ne gerek varki 100'lük banknot yapmaya? Git onun yerine 50'lik ya da 20'lik yap ondan sonrada gir bi esnafa "Bozuk var mı abi?" de. Böylece hem eline harcayabileceğin bir para geçer hem de hayvani bi riske girmeden elindeki sahte paradan kurtulmuş olursun. Aslında iyi fikir lan. Ben bunu deniyim bi ara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 e öyle yapıyorlar zaten. çoğu sahte para öyle üretiliyor. bir de taş koyarak felan makinede yıkıyorlar, buruş buruş oluyor, kimse şüphelenmiyor sahte paradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 taş parçalar, chip fln koyuyola:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 peki direk basmak yasakmı? mesela ben cok seiyorum paranın tipini öle materyalistim yanı, grafik olsun die duvarıma bastım, veya kağıda bastım arabanı kapladım! yasakmı bu veya bastım bastım cebimde taşıdım, ama para olara kullanmadım. yasak mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sanırım üstüne örnektir geçersizdir hede hödö yazmadan basarsan suç olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ehe babamın bi tanıdğı arkadaşlarına yapıyodu böyle bi şaka. daha 10 milyon banknot bile yoktu piyasada, ama bu eleman almış sağlam bi scanner ve printer, 1 milyonun aynısına bir sıfır daha ekleyip 10 milyon yapmıştı. Klüpte arkadaşlarına soruyodu abi 10 milyon bozuğun var mı diye, hepsinin suratta bi telaş ifadesi, eller oraya buraya gidiyo para arıyolar, "abi dur bakiim bozuk şurdaydı" falan diyolar. Eleman diyo "bak 10 milyon ama..." falan diye, aramaya devam ediyolar halen:D negzel günlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 para üstü olarak sahte para veren bir esnafa nasıl bir uygulama yapabiliriz peki ? elden ele geçen bir sahte parayı adam çıkartıp size verdi diyelim. sonradan farkettiniz bunu siz de. oturup ağlamamız mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 İtele minibüsçüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kek said: para üstü olarak sahte para veren bir esnafa nasıl bir uygulama yapabiliriz peki ? elden ele geçen bir sahte parayı adam çıkartıp size verdi diyelim. sonradan farkettiniz bunu siz de. oturup ağlamamız mı gerekiyor? ispat etme şansın olmadığı için evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben bugüne kadar 1 kere gördüm sahte para 5-6 sene önce falan. ama komikti yani. hani paranın belli bir yapısı, sertliği, structure'ı falan olur ya. yok bildiğin selpak kağıt gibi bir şeydi. arkadaşa çakmışlar bir yerde. 50 kere falan denedi başkasına çakmayı, herkes farkına vardı tabii ki :D :D bi de 50 tl'ydi, içine oturmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 banka değiştirmiyor dimi sahte parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 degistirir degistirmez mi hic... sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aoaksfoask tabi ya banka değiştiriyo abi evde basıp götürüyosun adamlar sana,100bin lira bastın diyelim 50 bin lira veriyolar 100bini iteliyolar millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 o 50 tl olayı bana da oldu ya. bankamatiğe gittim üçyüz beşyüz bişey atıcam. lan bi baktım hep aynı 50liği geri veriyor. üç ayrı atm denemiştim belki alır diye sdf. sonra ekmek aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 para üstünüzü sahte alırsınız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kredi kartı yüzünden artık para kullanmıyor çoğu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kek said: para üstü olarak sahte para veren bir esnafa nasıl bir uygulama yapabiliriz peki ? elden ele geçen bir sahte parayı adam çıkartıp size verdi diyelim. sonradan farkettiniz bunu siz de. oturup ağlamamız mı gerekiyor? Polise şikayet etmen gerekiyor. Nereden aldığını, ne zaman aldığını biliyorsan ve kasıtlı olduğuna inanıyorsan direkt git polise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kanıt şahit olmadan bi halta yaramayacak ki? bir ihtimal adamın kasasından sahte çıkarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 fenn said: Kredi kartı yüzünden artık para kullanmıyor çoğu kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Be de nasıl basılır diye soruluyor sandım... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 zipzip said: banka değiştirmiyor dimi sahte parayı? bankadan kasiyerden aldığın parayı o an farkedersen evet. şubeden çıkmışsan veya bankamatikten çektiysen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar