Baluu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 aga her treni bilmem ama, cogu ank - ist , esk-ist treni izmitten gecer, onlarla kombine yapmaya calis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ank ist esk ist trenlerinde bilet kaça bilmiom ama izmite 4ytl ydi en son gittiğimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 2006 yazında taksimden karaköy vapur iskelesine 6 ytl taksi ücreti vermistim haydarpaşaya geçtim ist-esk tren bileti aldım 5 ytl idi. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 valla ben ank-ist aldim, fatih ekspresi 22,5 - 25 arasi oynuyor, internetle alim indirimli felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Evet, asırlık konumu güncelliyorum. İyi hatırladım bunu açtığımı 8 sene önce. Trenlerde kişi başı 100mb kota getirilmiş, sonra internet gidiyor. Business vagonundan bildiriyorum. Utanın lan! 100mb ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 MB? 100 Megabayt? Saatte falan mı yoksa tüm yolculukta mı? BU ne be? Maliyeti mi yüksek nedir abi bu ne saçma şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Tüm yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Güncel bi konu sanıp ilk mesajlarda okumaya başlamıştım :D Tarihi eser çıktı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 her durakta in bilet al problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 yaşlılardan rica et ya da şifren düzenli bir şeyse onun son rakamlarını değiştir. Çin'de bir fuar'a gitmiştim orada da giriş kartı başına 1 saat veriyordu. giriş kartı numaramın bir sonraki numarasını yazıp aynı şifreyi denedim oldu 1 hafta boyunca hep beleş kullandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 gerge hispterından başka trene binen var mı patide lelz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ben biniyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Fin said: gerge hispterından başka trene binen var mı patide lelz "BASARIM PARAYI UÇAKLA YOLCULUK YAPARIM!" diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 tren guzergahlarinda 3g 4g kapsamasinin olmasi lazim, onu denediniz mi? Tabi hizlanildiginda ozellikle 3g de hiz kaybi vs olacaktir, ama browse ettirir yani rahat rahat. Ettiriyor olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 soyleseniz "emirrates 10mb kota verio, bizim devletimzi 10 katini veriyor 10!" derler ahahaahuahau haremlik selamlik vagon uygulamasina kayan tcdd ile hic isim olmaz, Rayli Tren Ekipmanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ahah harem selammi yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Bone said: Fin said: gerge hispterından başka trene binen var mı patide lelz "BASARIM PARAYI UÇAKLA YOLCULUK YAPARIM!" diyosun yani :) hayır abi leş zaten ülkede toplu taşıma genel olarak bayramda hiç gidemeyicekken bi kere bindim trene +6 saat fazladan sürdü yol içerde tavuk falan vardı bide lel. ama normal uçaktan konforluydu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Tren Ist-Ank 4 saat. Business da epey rahat ve konforlu. Yol boyunca oyun oynadim, geldim. Yemek servisi de kotu degil, makarna, tas kebap, ekmek kadayifi ve salata verdiler. Ama internet eskiden kotasizdi, o kotu olmus iste. 3G yol boyu calisti ama. Ankara Gar'i da sehrin tam ortasinda, rahat. Pendik biraz uzak gibi ama metro gidiyor iste ona da Kadikoy'den. Tehcih edilir pekala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Tren süper bir şey abi. Bence uçaktan daha iyi, 1 - 1.5 saatlik uçak yolculuğundansa 4-6 saat trenle gitmek daha iy geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 pendikten servis felan var mı? yoksa mecidiyeköye otobüsle mi gidiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 türkiyede her an raydan çıkma tehlikesi adrenalin tutkunlarının gözdesi hızlı tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi niye kimse "tren de tren opsun seni mert icgoren" dememis diycem de yasimiz ortaya cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 "roket adam" said: Tren süper bir şey abi. Bence uçaktan daha iyi, 1 - 1.5 saatlik uçak yolculuğundansa 4-6 saat trenle gitmek daha iy geliyor bana zaten ucak saatinden 1-2 saat once havaalaninda olun-ustune rotar ustune bagajlari aldin ettin vs ile hemen hemen ayni hesaba geliyor o 2 saatlik ucus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Mal said: pendikten servis felan var mı? yoksa mecidiyeköye otobüsle mi gidiliyor? Metro var Pendik'te iste. Metrobus'e de aktarmasi var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar