Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trenler görmeyeli çok değişmiş.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 8 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Evet, asırlık konumu güncelliyorum. İyi hatırladım bunu açtığımı 8 sene önce.

Trenlerde kişi başı 100mb kota getirilmiş, sonra internet gidiyor. Business vagonundan bildiriyorum. Utanın lan! 100mb ne?
Sosyal ağlarda paylaş

yaşlılardan rica et ya da şifren düzenli bir şeyse onun son rakamlarını değiştir. Çin'de bir fuar'a gitmiştim orada da giriş kartı başına 1 saat veriyordu. giriş kartı numaramın bir sonraki numarasını yazıp aynı şifreyi denedim oldu 1 hafta boyunca hep beleş kullandım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Fin said:

gerge hispterından başka trene binen var mı patide lelz

"BASARIM PARAYI UÇAKLA YOLCULUK YAPARIM!" diyosun yani :)

hayır abi leş zaten ülkede toplu taşıma genel olarak bayramda hiç gidemeyicekken bi kere bindim trene +6 saat fazladan sürdü yol içerde tavuk falan vardı bide lel. ama normal uçaktan konforluydu baya
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tren Ist-Ank 4 saat. Business da epey rahat ve konforlu. Yol boyunca oyun oynadim, geldim. Yemek servisi de kotu degil, makarna, tas kebap, ekmek kadayifi ve salata verdiler. Ama internet eskiden kotasizdi, o kotu olmus iste. 3G yol boyu calisti ama. Ankara Gar'i da sehrin tam ortasinda, rahat. Pendik biraz uzak gibi ama metro gidiyor iste ona da Kadikoy'den.

Tehcih edilir pekala.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Tren süper bir şey abi. Bence uçaktan daha iyi, 1 - 1.5 saatlik uçak yolculuğundansa 4-6 saat trenle gitmek daha iy geliyor bana

zaten ucak saatinden 1-2 saat once havaalaninda olun-ustune rotar ustune bagajlari aldin ettin vs ile hemen hemen ayni hesaba geliyor o 2 saatlik ucus..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...