SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 trenlerin varlığını eskişehire gelince farkettim hele bide yurdum tren yoluna cepheli olunca daha iyi anladım güzel aletler özellikle ank-ist ank-izmir hattında gerçekten kullanışlı oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tren gibisi var mı ya.. taş gibi oldu trenler.. hızlıları da 2006'dan beri getircekler de bakalım ne zaman gelcek, her koltukta lcd fln var bi de onlarda. gerçi tren zevkinden uzaklaştırcaklar. kısa sürcek yolculuk fln.. istanbul-eskişehir arasında cumhuriyet veya boğaziçi exp. ile bence en güzeli. manzarasından geçilmiyo zaten yolun.. süper bi doğanın içinden gidiyo. ayrıca yemekli vagon + elektrik + wireless süper vakit geçirmenize imkan sunuyo. tek başıma o kadar kez yolculuk yaptım, hiç bi seferinde sıkılmadım. arkadaşınız varsa daha da eğlenceli hale geliyor tabi bu yolculuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Fistan said: izmir-ankara 9 eylül ekspresine bindim, tren güzel konfor yerinde ama git git bitmiyor be yol.otobüsten baya geç varıyor o hatta baya sıkıcı. 14 saate yakın sürüyor ben de gittim geçen sene. ekspres olcak iki dakkada bir duruyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 6-7 Sene öncesinde trenle bi erzuruma gitme hatasında bulundumda.tam 23 saat sürmüştü,çıldırıyodum tıkıttıkıt sesinden.Eski trenlerdi bide rezaletti.Geçenlerde eskişehire gittim geldim baya bi trenle,çok keyifliydi valla.Yenilenmiş,cillop gibi,hızlısıda gelince süper olcak daha bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Bir yıl önce bindim trene en son. O da ankaraya giderkendi. Çok eğlenmiştim. Yan bölümde de bir gitarist abim vardı jazzcı sololar atıyordu çok huzurluydum be. Ama benimki de şanstı yani. Ama internet falan yoktu. Belkide vardı da ben bilmiyordum. =) Zaten laptopum da falan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Valla ben otobus yolculugu yaptigimi hatirlamiyorum. ( Tren gitmeyen yerler hariç, o konu da da tercih hep araba olmustur. ) Yani tren guvende hissettiriyor bana kendimi, restoran'i var, yol boyunca sigara içebiliyorum istedigimde, yemek problemi yok.. Valla memnunum, ama restoran'i ozellikle gece trenlerinde hele hele fatih ekspresinde 2 vagon yapsalar guzel olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Şarapları çok kötü ama. Kendi şarabını kendin getir oluyorsun. Tren'de düz Doluca veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 trende bira icilir. bir de sabah kalkilir kahvalti edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 büyük hatalardan biriydi zaten demiryolunun ihmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Abi tren gibisi varmı ya. Her basmaneye gidişimde atlayasım geliyor en uzağa gidenine. Acaip çok seviyorum trenleri. (Öküz müyüm acep ? :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 he he :D Dogrusun sarap konusunda, ama bira zaten tercihim oldugu için, acikcasi pek onemsemedim. Benim problemim yer sikintisi, restoran kucuk, buyutseler azcik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Haftaya erzuruma trenle gidicez ~24 saat :) Memnun kalırsak dönüşüde aynı şekilde yapıcaz. İzlenimlerimi anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kırıkkalede kaldığım yerin karşısından sürekli trenler geçiyo ama yük trenleri petrol felan var heralde içlerinde burdaki tüpraşa gidip geliyolar böyle garip. öküz felan göremedim heralde kurban bayramı diye topladılar bi yerde hepsini. ama tren rahattır ben ankara kırıkkale arası trenle gidip gelirim otobüsten rahat yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Absolut said: Haftaya erzuruma trenle gidicez ~24 saat :) Memnun kalırsak dönüşüde aynı şekilde yapıcaz. İzlenimlerimi anlatırım. Allah sabır versin :D umarım yataklı vagonla falan gidiyosunuzdur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ben de yrn gece istanbul'a gidiyorm. Bir tren yolculugu daha, hastasiyim fatih ekspresinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu tren isini ozel tesebbus yapabiliyor muyuz? Ozellesmesin ama ozel halk otobusu gibi olsun mesela kisacasi tren alabiliyor muyuz? ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İstanbul-Eskişehir gibi yollarda tren seçilmeli zaten kesinlikle. Bi kere 10 milyon gibi komik bi fiyatı var yani o konfora rahata göre. Otobüs iki katından fazla ve aynı konforun zerrresi yok. Hadi İstanbul-Ankara felan epey uzun sürer trenle Eskişehir'den aktarmalı gittiği için ama yani bi İstanbul-Eskişehir yapıldığında otobüsü seçen insanları anlayamıyorum. Hiç bi eğlence aracınız olmasa gider yemekli vagonda oturursunuz elbet sohbet etcek biri de çıkar gelir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sanırım yük treni alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hepimiz vagonuz hepimiz treniz.tren yolcuğulu yapmam lazım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Trenler hepimizin,temiz tutup koruyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eeet. dun tren yolculugumuzu yaptik. istanbul'a geldik. . hatta normalden erken geldik.. efenim yolculuk gayet rahatti. Memnun da kaldik. Şaraba gelince abiler ablalar o kadar da kotu bir sarap degil, karakteri farkli diyebilirim. Sarabin tadi o yuzden garip gelmiş olabilir. Bence basarili ve kaliteli bir şarap. Yani sonucta her mekanda oldugu gibi dandik portekiz mali iğrenç ev şaraplarindan koyabilirlerdi, buna da sukur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Düz Doluca verdiler bana abi, Pinot Noir'le Chianti'le, Kalecek Karası ile kısaylanamaz bile. Kötü derken kastettiğim oydu, çok şey istiyorum sanırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sana bi chile mali chardonay acmadigina da sukur :D gerci o da idare eder. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 wireless falan geçtim izmit - istanbul trenleri sidik kokusundan kurtulsun o da sevindirici bi gelişme olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 24 saat nedir abi :D geberir insan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar