Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trenler görmeyeli çok değişmiş.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

tren gibisi var mı ya.. taş gibi oldu trenler.. hızlıları da 2006'dan beri getircekler de bakalım ne zaman gelcek, her koltukta lcd fln var bi de onlarda. gerçi tren zevkinden uzaklaştırcaklar. kısa sürcek yolculuk fln..

istanbul-eskişehir arasında cumhuriyet veya boğaziçi exp. ile bence en güzeli. manzarasından geçilmiyo zaten yolun.. süper bi doğanın içinden gidiyo. ayrıca yemekli vagon + elektrik + wireless süper vakit geçirmenize imkan sunuyo. tek başıma o kadar kez yolculuk yaptım, hiç bi seferinde sıkılmadım. arkadaşınız varsa daha da eğlenceli hale geliyor tabi bu yolculuk...
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 Sene öncesinde trenle bi erzuruma gitme hatasında bulundumda.tam 23 saat sürmüştü,çıldırıyodum tıkıttıkıt sesinden.Eski trenlerdi bide rezaletti.Geçenlerde eskişehire gittim geldim baya bi trenle,çok keyifliydi valla.Yenilenmiş,cillop gibi,hızlısıda gelince süper olcak daha bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben otobus yolculugu yaptigimi hatirlamiyorum. ( Tren gitmeyen yerler hariç, o konu da da tercih hep araba olmustur. )

Yani tren guvende hissettiriyor bana kendimi, restoran'i var, yol boyunca sigara içebiliyorum istedigimde, yemek problemi yok.. Valla memnunum, ama restoran'i ozellikle gece trenlerinde hele hele fatih ekspresinde 2 vagon yapsalar guzel olacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

kırıkkalede kaldığım yerin karşısından sürekli trenler geçiyo ama yük trenleri
petrol felan var heralde içlerinde
burdaki tüpraşa gidip geliyolar böyle garip.
öküz felan göremedim heralde kurban bayramı diye topladılar bi yerde hepsini.
ama tren rahattır
ben ankara kırıkkale arası trenle gidip gelirim otobüsten rahat yani bence
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul-Eskişehir gibi yollarda tren seçilmeli zaten kesinlikle. Bi kere 10 milyon gibi komik bi fiyatı var yani o konfora rahata göre. Otobüs iki katından fazla ve aynı konforun zerrresi yok. Hadi İstanbul-Ankara felan epey uzun sürer trenle Eskişehir'den aktarmalı gittiği için ama yani bi İstanbul-Eskişehir yapıldığında otobüsü seçen insanları anlayamıyorum. Hiç bi eğlence aracınız olmasa gider yemekli vagonda oturursunuz elbet sohbet etcek biri de çıkar gelir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

eeet. dun tren yolculugumuzu yaptik. istanbul'a geldik. . hatta normalden erken geldik.. efenim yolculuk gayet rahatti. Memnun da kaldik.
Şaraba gelince abiler ablalar o kadar da kotu bir sarap degil, karakteri farkli diyebilirim. Sarabin tadi o yuzden garip gelmiş olabilir. Bence basarili ve kaliteli bir şarap.
Yani sonucta her mekanda oldugu gibi dandik portekiz mali iğrenç ev şaraplarindan koyabilirlerdi, buna da sukur.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...