khala Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oynar aslanlar gibi referans veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kaleler dolu kender'in de bir maruzatı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 lifim atıyor son 1 aydır 2. ye, 3. ye atarsa gg olurum. hatta oynamıyım izliyim ben. ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 haftaya cumartesi bi maç güzel olur. adam yetmezliği durumunda kaleye başka talep varsa oyuna geçebilirim. tabi gönül holyle karşı karşıya oynamaktan yana. profesyonelim, hocam nerde görev verirse oynarım. ama takımda gruplaşma yaratırım, tatsızlık çıkarır ara transferde giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 maç yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bu c.tesi değilde bi sonraki c.tesi yaparsak ben varım maçta hatta haftasonu başlık açmayı düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hafta sonuysa yer varsa ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 aç başlığı şimdiden yalan oluyo sonra güvenç efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben gene diyorum hafta sonu her saat uyar bana kaleci olarak gelirim. referans isterseniz khala ya sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 30 Ocak-15 Şubat arası düzenleyelim bir tane, İzmir'den transfer geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Finaller bitti. Maç olur da kadroda bana da yer verilirse seve seve oynarım (:D Futbol damarlarım kabardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yaparız kanka ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pyro'nun gelişine ayarlarım ben o zaman güzel bi kadro maç yaparız 2 şubat diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yer varsa bende oynarım.yoksa keserim topunuzu basarım halı sahayı ahefuahufahe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 2 şubat civarı olursa bende oynarım yalnız dağıtırım söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cavanagh said: pyro'nun gelişine ayarlarım ben o zaman güzel bi kadro maç yaparız 2 şubat diye düşünüyorum Eyvallah, tarihte pek güzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 gelebilirm belki bende tarih bi kesinlessin. gollerimi çalmayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hehe tharkas senin ortadan ortadan sert şutları da özledik abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben calarim bunun sutlarini kafa falan uzatip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Sonuçta bu adamları denettirenler,önerenler falan managerları değil mi oyuncularn?Sırf bizde değil Sparta Prag'da ya da Armenia Bielefeld'de de denenmiş tonla yıldız vardır belki.Ayrıca Baros bizde gelişse Necati'den daha iyi olamazdı max. necati ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yanlış başlığa yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 pro oyuncularız abi biz de belki bize yazmıştır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Şahsen ben necati ile kıyaslanmak istemem, daha iyiyim. Sizi kıyaslamasınada içim el vermedi, o yüzden belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 beni zaten baros'la kıyasladı diye üstüme alınıyom=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar