eregorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ne diim hosuma gitti bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de youtube'un ana sayfasında gördüydüm. bağırmaya başladığı yere kadar iyi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gaza gelmiş. said: most muslims are terrorists and the greatest book ever is FHM .greatest god is the car god he loves every car dir bi yorum var kopardı beni bide adamın o cekingen triplerinden sora birden baırmaya başlaması cidden kıl etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Gaza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bende Muslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bir malla karsi karsiyayiz, public sinkte ayagi yikamayi guzel birseymis gibi anlatiyor adam. Ulan deveye binmiyorum diyip public sinkte ayak yikiyorum hehe diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben de katılmıyorum o kısma da ilke, public sink'de ayak yıkamak hanzoluk da olsa dini görüşü mesela adamın. ona bakarsan noel gibi bir olay var her yerin santalarla donatıldığı. olabiliyor böyle dini vicdan rahatlatma durumları belki de bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 haha santa santa, noel agacı süsler falan gayet gay bir olay. müslümanlık delikanlı dini olm, öle bayramlarda yumurta boyamıyoz direk kurban veriyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İyi hazırlamışlar ama işe yarayacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lol boğaboku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 m2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Adam iyi girdi konuşmaya sonunda saçmaladı, tamamen piskopat bitirdi konuşmayı. İzleyen "bu piskopat benden uzak dursun" demiştir, şayet ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Penthesilea said: Bir malla karsi karsiyayiz, public sinkte ayagi yikamayi guzel birseymis gibi anlatiyor adam. Belki cami avlusundaki olaydan bahsediyo? Abdest alırken yıkadıgın olaydan bahsediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 saçma = bullshit = boğaboku = bovinecrap boğaboku tamam, hadi şimdi bovinecrap'e geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Restorandaki olaydan bahsediyor veya restroom. Ama restroom diyo ya evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ilk yarısı iyi, sonra kaliteyi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben buyuk bi ihtimalle paticikdeki en dinsiz adamimdir.ama yaptiginiz yorumlardan hicbir sey anlamadiginiz o kadar belliki, yazik sizlere. amerikada muslumanlara davranilis seklinden haberi olmayan insanlarin yorumu bunlar.biraz fikriniz olsa, sokakta ayagini yikamaktan bahsettigi icin hak verirdiniz. ozgur ulke amerika, kimsenin size karismadigi sokakta kokain cektiginiz ulke, adam oldurseniz laf edilmez sokakta, sex yapsaniz laf edilmez.. gidip ayagini yikayinca laf ediliyor. ve isin ilginc yani size de garip geliyor. bu adamin elestirilcek yanini bulmaniz bile komedi.sizin kafa kagidinizda yazan , dini, savunuyor adam.istemedende olsa bi parcasisiniz.gercekten yorumlarinizi anlayamadim, eger anladigim kadari yanlis ve size "koyan" bi yorum yaptiysam ozur dilerim. Cons said: boynundaki damara koyim muhammed yazik arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şeriatçı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 I'M A CHRISTIAN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi ilk yarısı cidden güzel videonun, ikinci yarıda abartmış kopmuş gitmiş ama gaz baya hoşuma gitti yani tuttum muhammedi. quibble'a da +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bunun yerine maz jobrani falan seyredin. ne biliim antipatik buldum ben. ahmed ahmed, maz jobrani falan hoş, ama bu değil. hatta i am not iranian i am persian. like the cat.. miaow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 dasaaa said: i am not iranian i am persian. like the cat.. miaow! süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar