Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am Muslim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gaza gelmiş.

said:
most muslims are terrorists and the greatest book ever is FHM .greatest god is the car god he loves every car

dir bi yorum var kopardı beni

bide adamın o cekingen triplerinden sora birden baırmaya başlaması cidden kıl etti beni.
Mesaj tarihi:
ben de katılmıyorum o kısma da ilke, public sink'de ayak yıkamak hanzoluk da olsa dini görüşü mesela adamın. ona bakarsan noel gibi bir olay var her yerin santalarla donatıldığı. olabiliyor böyle dini vicdan rahatlatma durumları belki de bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
haha santa
santa, noel agacı süsler falan
gayet gay bir olay.

müslümanlık delikanlı dini olm, öle bayramlarda yumurta boyamıyoz direk kurban veriyoruz :P
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Bir malla karsi karsiyayiz, public sinkte ayagi yikamayi guzel birseymis gibi anlatiyor adam.

Belki cami avlusundaki olaydan bahsediyo? Abdest alırken yıkadıgın olaydan bahsediyo?
Mesaj tarihi:
ben buyuk bi ihtimalle paticikdeki en dinsiz adamimdir.ama yaptiginiz yorumlardan hicbir sey anlamadiginiz o kadar belliki, yazik sizlere.

amerikada muslumanlara davranilis seklinden haberi olmayan insanlarin yorumu bunlar.biraz fikriniz olsa, sokakta ayagini yikamaktan bahsettigi icin hak verirdiniz.

ozgur ulke amerika, kimsenin size karismadigi sokakta kokain cektiginiz ulke, adam oldurseniz laf edilmez sokakta, sex yapsaniz laf edilmez.. gidip ayagini yikayinca laf ediliyor. ve isin ilginc yani size de garip geliyor.

bu adamin elestirilcek yanini bulmaniz bile komedi.sizin kafa kagidinizda yazan , dini, savunuyor adam.istemedende olsa bi parcasisiniz.gercekten yorumlarinizi anlayamadim, eger anladigim kadari yanlis ve size "koyan" bi yorum yaptiysam ozur dilerim.

Cons said:
boynundaki damara koyim muhammed

yazik arkadaslar..
Mesaj tarihi:
bunun yerine maz jobrani falan seyredin. ne biliim antipatik buldum ben.

ahmed ahmed, maz jobrani falan hoş, ama bu değil.

hatta
i am not iranian i am persian. like the cat.. miaow!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...