Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 cicibebe said: oh olsun kudur. sen de dersini almayanlardansın belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bleda said: O değilde bazı yüzsüzler var ( bkz: raziens ), bir yerdne kednilerine ...tir çekildikten sonra daha balonlarını patlatmadan geri dönebiliyorlar. Yüzsüzlük FTW!!1 Hmm, demekki AKP ondan kazanmış, millettin içindeki tüm yüzsüzler onlara vermiş.Ergenliğin geçtikten sonra tekrar konuşuruz.Hadi sen kafanı yorma böyle şeylere git pokemon falan izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dev said: pwnbot banlandığının 2. günü radyoda a.k.a. dela diye yayın yaptı da ondan. biz ne diyelim artık, yönetim bir şey demezken. kankalar ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sir said: neyse, tartışmak yerine fotoraf falan koyup konu saptıranları ve kısa (aynı zamanda komik zannedilen) cevaplarla asıl meseleyi geçiştirenleri çok gördük buralarda, alışkınız. Evet çok gördünüz sircim sayfalarca anlatsak da hiçbir şey anlamıyorsunuz çünkü.. Her tipik dincinin başvurduğu yolu gösteriyorsunuz: ölümüne inkar.. Herşeyi gözünüze soka soka anlatsam bile inkar edeceksiniz, boş vaktim olmadığı sürece niye kasayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 takiyye FTW bu yuzden DTP lileri cok seviyorum adamalr en azindan delikanli gibi bolucuyuz biz PKK yiz bolucez bu ulkeyi diyebiliyorlar amaclarin iacik acik soyluyorlar yalan dolanla laf cevirmeden ama takunyalilar dansoz olmus motrikz neo dan daha super dodge ediyorlar serefsizim devamli ordan yalan burdan yalan delikanli gibi cikip dertlerini soyleyemiyorlar DTP liler gibi yalanla dolanla sinsi sinsi is cevirip cevirdikelrinin kokusu cikinca karizmatik gorunmeye calisan hesap vermek yerine baska bir yere saldiran seyelr yaziyor islik caliyorlar konuyu degistiriyorlar misal -okulda alevi ogrenci AKP li mudur tarafindan tartaklanmis alicaginiz cevap -burokrasi soyle burokrasi boyle hep elitistler boyle yapiyor anasini satiyim ben bu nazilerin fasizm soyle fasizm boyle sabirla cevap veriyorsunuz -okulda cocugu dovmusler lan cevap -DENIZ BAYKALIN BURNU KOCAMAN KOCAMAN KOCAMAAAAAAAAN ya sabir birdaha belirtirsiniz -abi alevi cocugu dovmusler deniz baykal ne alaka alicaginiz cevap -ya ya seriat geliyor kacin LOL asdfsafdsdafasdfd seklinde devam eder bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu yazdıklarının aynısının "takiyye yapma şeriatçııııı" versiyonunu hergün yaşıyorum bu forumda. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 @slat ne inkari be artık ne inkarı kafayımı yedin sen. tipik dinci ne demek ya.insanların ne kadar dindar oldugu yada olmadıgı sanamı kaldı? konuyu aç oku bana anlat. orda yazan ilk 3 maddenin suç olmamasi için ne gibi bir sebep var? sen sayfalarca anlat o küçücük kendini bilmiş bilgi kapasitenle, hepsi boş laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Viktor said: -abi alevi cocugu dovmusler deniz baykal ne alaka alicaginiz cevap -ya ya seriat geliyor kacin LOL asdfsafdsdafasdfd . seklinde devam eder bu olayi bilmiyorum fakat, bunca sene okulda dayak yiyen ilk alevi çocuk mudur bu ,bunu düşüncek kadar beynin yokmu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 İyice paticik içi hesaplaşmaya dönüşmüş yaw. Şeriat ilk önce patiye mi gelecek nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 patiye türban örtecekler.. Besmelesiz login olamayacağız ne diyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Herkes imzasına beğendiği bir ayet i yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 newdonis said: tipik dinci ne demek ya.insanların ne kadar dindar oldugu yada olmadıgı sanamı kaldı? Dinci ne demek dindar ne demek onları öğren önce babska.. Kavram bilgisi eksikliği -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 newdonis said: olayi bilmiyorum fakat, bunca sene okulda dayak yiyen ilk alevi çocuk mudur bu ,bunu düşüncek kadar beynin yokmu senin? olayı bilmiyorsan yorum yapıp başkasına beyinsiz demek nasıl bir çelişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 newdonis once adam gibi karsindakine hakaret etmeden tartismayi ogren sinir bozmaya basladin difirsin salaksin gerizekalisin malsin diye eklemeler yapinca hakli olmuyorsun aksine hakaret etmeden tartisamadigini gosteriyorsun cumle aleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sallamadim, acikladim. Anlamayinca sen, ben sallamis oldum senin gozunde. Ayricaliklardan bahsetmistim ben. Olay farkli, uygulanis farkli, ayricalik ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Slat said: newdonis said: tipik dinci ne demek ya.insanların ne kadar dindar oldugu yada olmadıgı sanamı kaldı? Dinci ne demek dindar ne demek onları öğren önce babska.. Kavram bilgisi eksikliği -rep hahaha.herkezi kendin gibi zannetme.dinci ne demektir?bunu sen söyle bana . dinci senin gibi dik kafalıların çıkardıgı bir kavramdir. dinci diye bir kavramın olduguna inanmıyorum.öyle bir kavram varsa sen açıkla.dincilik şeriat savunucusu anlamına geldigini sanıyorsan ise,o zaman bırak korkaklıgı şeriatçı de. eger geri kafalılık oldugunu söylüyorsan gene dinci deme geri kafalı yobaz de. @viktor sizin gibi dik kafalı gözünü kan bürümüş militanlar ne yazikki onca laftan onca dil dökmeden anlamıyor.gidin kendinize başka hobi falan bulun nefretinizi de resimden tablodan futbol maçından çıkartın.yettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sparkcaster said: newdonis said: olayi bilmiyorum fakat, bunca sene okulda dayak yiyen ilk alevi çocuk mudur bu ,bunu düşüncek kadar beynin yokmu senin? olayı bilmiyorsan yorum yapıp başkasına beyinsiz demek nasıl bir çelişki? olayın ayrıntısını bilmiyorum bilmemine geregi yok heralde.alevi bir çocugun bir akp li tarafından dövülmesinin şeriatın gelmesiyle alakası olmadıgını ,bundan öncede her dinden bir çok ögrencinin dövüldügünü belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 zırva zırva zırva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 newdonis said: olayın ayrıntısını bilmiyorum bilmemine geregi yok heralde.alevi bir çocugun bir akp li tarafından dövülmesinin şeriatın gelmesiyle alakası olmadıgını ,bundan öncede her dinden bir çok ögrencinin dövüldügünü belirttim. burda konu öğrencilerin dövülmesi değil.belli bir dine /mezhebe mensup bir öğrencinin bu sebepten dövülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konunun ne olduğunu bilmeden sırf politik/dini/her neyse görüşleri destekliyor diye tartışmaya bodoslama dalıp saldırganlıkla bilgisizliğini örtenini de ilk gördüm sanırım, slm. Lafım newdonis'e bu arada, onu da şeyapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Bir forumu bile kutupluyor ve birbirine dusuruyor gordugunuz gibi din denilen sey. 21. yuzyilda artik tek islevi bu zaten, Dunya'daki her turlu ikilik ve catismaya zemin hazirlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Din değilde onu silah olarak kullananlar desek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Herşeyi silah olarak kullanan birileri mutlaka çıkar, sorun kavramın özünde. Semavi dinlerin temeli biz ve onlar anlayışına dayanıyor. Biz cennette sefa sürecez onlar cehennemde yanacak mantığından hareket edildiği için kutuplaşmanın ve yabancılaşmanın kaynağı özünde dindir. Yoksa kişilerin yaptıklarına suç bulmak sadece hastalığın etkileri ile mücadele etmektir. Hastalığın kendisi temizlenirse sonuçları kendiliğinden ortadan kalkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Sam said: "durumu horace'ınki gibi" derken desteksiz benzetme mi yaptın yani? ben de öyle birşey hatırlamıyorum doğrusu. öf Sam tam formunda hehe hiç bişi kaçmıyor gözünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar