Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Griswold said:
newdonis said:
Viktor said:
sonunu dusunen kahraman olamaz

noldu.diyecek birşeyin kalmadımı tekrar?hakaretimi göstericektin?

Sana ne kadar anlatmaya çalışırsa çalışsın anlamayacağını gördü bence.
Tartışırken karşı argümanını provake edici bir şekilde sürüyorsun öne, hakaret ediyorsun demeyeyim hadi ben. Ve sana ne kadar detaylı anlatırsam anlatayım beni de anlamayacaksın (bak anlayamayacaksın demiyorum), kaldı ki üşeniyorum açıkçası, kasamam.
Al, ben daha hafifçe açıkladım viktor'un demek istediğini. Sir'le veya Sam'le nasıl tartışıyor olduğuna bak, seninle nasıl tartıştığına bak. Onlardan daha az ciddiye alacağım kesin seni, yukardaki sebep yüzünden.
Ayrıca bir mesajın belirli bir kısmını alıp orası üzerinden cevap döşenmek gibi bir eğilimdesin, bu da birikiminin az olduğunu gösteriyor. Bu da viktor'un bir önceki seninle ilgili yorumlarına nacizane ekim olsun.
Kendi adıma okumayı tercih ediyorum, çünkü kişisel bilgi dağarcığım yetmiyor açık ve net. Karşıt görüşleri okuyup kendime pay çıkarmaya çalışıyorum. Sen de aynısını yaparsan biraz yarar görebilirsin bence.

seni çok iyi anladım ve kendine göre haklı nedenlerin var.ama benimde geçerli açıklamalarım var.ben insanlari her türlü anlarım.asıl benim dediklerimi anlamayan.anlamış olsa bile bunu kabullenemez.

bende sam ve sir gibi insanlarla tartışırım fakatt herkezin tarzı farklıdır.
demişsin ki hakaret etmiyorsun fakat provoke edici konuşuyorsun.
ben kesin ve net konuşmayı severim.hayatımda kaypaklıga yer yoktur.ve evet bu dışarıdan provoke edici gözükebilir.Fakat ben net şekilde söylüyorum söyleyecegimi.

ve eger birisi buna hakaret ediyorsun diyorsa yalancıdır.senin gibi provoke edici diyorsa ona hiçbirşey demem.ama provoke olup olmamak da karşı tarafın elindedir.
sonuçta internetten konuşuyoruz ve fikir tartışıyoruz,burda tartıştıgım çogu adamla bir munasebetim olmuyacak arkadaşım degil birşey degil kişileri tartışmak çok saçma bu yüzden.

mesajın belirli bir kısmını almak ise, kesin ve net konuşmak için daha açıklayıcı bir şekilde yazmamdan kaynaklanıyor.
benimde bilgi dagarıcıgım çok yükseklerde degildir fakat belli konuları biliyorum.

ve zaten burda tartışmak çok da bilgi gerektirmiyor,genel ideolijileri iyi bilmek yeter.
faşizm,demokrasi,liberalizm,şeriat,laiklik
bu kavramları iyi biliyorum ayrıntılarına kadar evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
sir said:
Benim gibi düşünen "ok" gerisi "sie". mantalitesinden önce bizim kurtulmamız gerek ki bu ortamı yakalayalım. bu ortamı akp tek başına yaratamaz zaten, karşı tarafın da adım atması gerek.

Hani başka ülkede yaşasam, AKP bu ülkeyi çoksesli hale getirmek için ve herkesin istediğini söyleyebilmesi için canla başla çalıştıklarını sanıcam bu yazdıklarınla..

Sanatçı konuşuyor dava açılıyor..
Muhalif yazar iktidarı 12den vuran yazılar yazıyor, eşi/ailesi işinden oluyor..
Çeşitli kesimlerden insanlar görüşlerini bildiriyor, kendi işlerine bakmaları söyleniyor.
Kitap yazılıyor, yazarı hapse giriyor.
Muhalif köşe yazarı kovuluyor.
Muhalefet gazete iktidarın eksenine geçince kapatılıyor
.
.
.
.

LIVE LONG FREEDOM OF SPEECH!

bekir coşkun hürriyetten atılmadıysa birak baskıyı,bu ülkede aşırı özgürlük var demektir ki adam hakaret ediyor.

bu yüzden bu yazdıkların yalan haber.kovulan kişi yasalara uygun hareket etmemiştir hakaret etmiştir.kim girmiş kitap yazarı hapse?
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim Ramazan bu ülkede hassasdır. Ramazanda içmiyorlar yemiyorlar die diğer 11 ay da aynı şeyi yapmıyor bu millet.
Ha niye Konya dedim. Çünkü genelde Dincilerin yobazların çok olduğu bir yer olarak bilinir. Ben şunu söyleyeyim, Konya gibi bir yerde bile kara çarşaflı görme olasılığın İstanbulun bazı semtlerinden çok çok daha düşüktür.

Ramazanda Konyaya gelip bakabilirsin duruma. Sokakta sigarada içen olur yemek yiyende.
Bunları AKP taraftarı olduğum için söylemiyorum elbette. Tiksinirim, nefret ederim akp den. Ama ortada; olması ihtimal dahilinde olmayan bir şey için de halkı kutuplaştırmaya, darbe öncesi gibi sağ sol şeritlerine benzer durumlara ayımaya gerek yok. Ama ne yazık ki giderek o duruma gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:

bekir coşkun hürriyetten atılmadıysa birak baskıyı,bu ülkede aşırı özgürlük var demektir ki adam hakaret ediyor.

bu yüzden bu yazdıkların yalan haber.kovulan kişi yasalara uygun hareket etmemiştir hakaret etmiştir.kim girmiş kitap yazarı hapse?

Herkesi faşistlikle suçlayıp, Bekir Coşkun'un sert muhalefet yaptığı için kovulmamamısını "aşırı özgürlük" olarak görmen ne kadar da ironik..

Sir, tamam insanımız çabuk unutuyor da bu kadar da çabuk olmazki..

Musa'nın Çocukları: Tayyip ve Emine kitabının yazarı Ergün Poyraz, önce RTE'nin kitapları toplatmak için açtığı davayı kazanmıştır.. İstediğini alamayan RTE, bilmemne örgütüne üye diye Poyraz'ı tutuklatmıştır..

İktidara muhalefet diye aylarca haksız yere tutuklanan, hatta böyle haksız suçlamaları kendine yediremeyip hapiste intihar eden doğudaki bir üniversitenin genel sekreter yardımcısını ne çabuk unuttun..

Herhalde kitaplar raflarda yerini alacak.. Daha onları kökten yasaklayacak güce erişemediler.. Şimdi davalarla, haksız suçlamalarla, "bana bak hesaplarını incelerim" diyen bir ekonomi bakanıyla bastırmaya çalışıyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha ne gücüne erişicekler, zaten 4 senedir tek başlarına iktidardalar, kendiniz diyosunuz heryerde kardolaştı bunlar ülkeyi ele geçirdi diye, eee toplatsınlar hadi kitapları?

van yüzüncü yıl üniverstesinin genel sekreteri yolsuzluktan yargılanıyordu, hapiste bunalıma girdi ve intihar etti. yücel aşkın da evinde bulunan tarihi eserler yüzünden tutuklu yargılandı ve beraat etti. hakkında iddianame hazırlayan (hatta büyükanıt hakkında da hazırlamıştı) savcı ferhat sarıkaya da noldu? meslekten men edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Abicim Ramazan bu ülkede hassasdır. Ramazanda içmiyorlar yemiyorlar die diğer 11 ay da aynı şeyi yapmıyor bu millet.
Ha niye Konya dedim. Çünkü genelde Dincilerin yobazların çok olduğu bir yer olarak bilinir. Ben şunu söyleyeyim, Konya gibi bir yerde bile kara çarşaflı görme olasılığın İstanbulun bazı semtlerinden çok çok daha düşüktür.

Ramazanda Konyaya gelip bakabilirsin duruma. Sokakta sigarada içen olur yemek yiyende.
Bunları AKP taraftarı olduğum için söylemiyorum elbette. Tiksinirim, nefret ederim akp den. Ama ortada; olması ihtimal dahilinde olmayan bir şey için de halkı kutuplaştırmaya, darbe öncesi gibi sağ sol şeritlerine benzer durumlara ayımaya gerek yok. Ama ne yazık ki giderek o duruma gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.
Türkiye de içkinin en çok tüketinlen ve fuhuşun da en çok görülen bi yer Konya biliyorsun değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

evet ergun poyraz da yazdıklarından yargılanmıyo, örgüt bağlantısından yargılanıyo, masumsa beraat eder, değilse hapse girer.

ama yazdıklarından dolayı yargılananlar da var malesef. 301. madde falan hani. bunu da başımıza saran tabi ki 80 darbesi ve de ülkücü zihniyet =((
Sosyal ağlarda paylaş

said:
van yüzüncü yıl üniverstesinin genel sekreteri yolsuzluktan yargılanıyordu, hapiste bunalıma girdi ve intihar etti. yücel aşkın da evinde bulunan tarihi eserler yüzünden tutuklu yargılandı ve beraat etti. hakkında iddianame hazırlayan (hatta büyükanıt hakkında da hazırlamıştı) savcı ferhat sarıkaya da noldu? meslekten men edildi

E yuh yani baskı daha nasıl yapılsın, idam mı etselerdi adamları yok yere. Normalde tutuklama yapılmayacak suçlara çete kurma yaftası yapıştırılarak 2 masum insan ki biri rektör hapse atıldı. Bazı insanlarda şeref diye bir şey mevcut olduğundan kaldıramadı intihar etti adam.
Sosyal ağlarda paylaş

intiharla şerefin ne ilgisi var? her haksız yere, yolsuzlukla suçlanan şerefine yediremeyip intihar etse alkışlıcaz mı? nası bi mantık ben anlamadım yani, üstüne üstlük davada bi usulsüzlük olmuşsa da savcı meslekten men edilmiş, markette çalışıyomuş şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
intiharla şerefin ne ilgisi var? her haksız yere, yolsuzlukla suçlanan şerefine yediremeyip intihar etse alkışlıcaz mı? nası bi mantık ben anlamadım yani, üstüne üstlük davada bi usulsüzlük olmuşsa da savcı meslekten men edilmiş, markette çalışıyomuş şimdi

Alkışla mı dedik sana, laf ebeliği de bir yere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Flameoffear said:

Türkiye de içkinin en çok tüketinlen ve fuhuşun da en çok görülen bi yer Konya biliyorsun değil mi?

Bende demekteyim ki, Anadolunun çoğu yeri İstanbula göre daha açık görüşlü ve modern yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
LucifeL said:
Flameoffear said:

Bende demekteyim ki, Anadolunun çoğu yeri İstanbula göre daha açık görüşlü ve modern yani.

böyle yapacağına şöyle yapsana. sadece cevap vermek istediğin kısmı quotela...

Flameoffear said:
LucifeL said:

basit bir işlem. nasıl yapılacağını anlamadıysan onu da anlatalım ama çok kolay birşey.

ne dedik? 3 şey. bunlardan birisi ne? halka hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
newdonis said:

Herkesi faşistlikle suçlayıp, Bekir Coşkun'un sert muhalefet yaptığı için kovulmamamısını "aşırı özgürlük" olarak görmen ne kadar da ironik..

ironik mi?bu bence senin dedigimden hiçbirşey anlamamam.
faşist birinin faşist düşüncesine itiraz eden kişi faşist olmaz.
"göbegini kaşıyan adam" yazısını okudunmu?ve daha birçok yazılarını?

bekir coşkun sert muhalifligi birak rte nin anasına küfretsin istedigi kadar hiç şeimde degil,
ama faşistçe söylemlere dur orda derler adama.zaten adamın insanlık namına hiçbirşeyi yok köpegi pakodan başka.sahtekar herif
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...