Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'de geriye dönüş diye bir şey yok, laiklik elden gitmiyor, şeriat tehlikesi yok, AKP Türkiye'yi islamlaştırmıyor diyenlere kapak olsun efendim

diyerek bir konu açmıştım ama sağolun konu iyice saparak oksijen alıp rahatlama molasına girdi. Bence yeterince mola verdik ve kapaklara devam. Devam edelim, devam edelim ki elimizde bir kapak veri tabanı olsun. "Efendiler, silkinin ve kendinize gelin" dediğimizde elimizde bir sürü argüman hazırda bulunsun.

Kapak No 1

"Hain Vahdettin" soruşturması

TC sınırları içerisinde bir öğretmen öğrencisi Vahdettin için hain dedi diye yargılanıyor.

Kapak No 2

4 klasör fişlemeyi sobada yaktım

Kendileri hakkında tutulan ne kadar rapor varsa hepsini yok edip kadrolarını rahatça istedikleri yerlere yerleştirdiklerini bir de utanmadan böbürlene böbürlene anlatıyorlar.

Kapak No 3

Öğretmene 'Atatürk tişörtü giydirdin' cezası

Bu ülkede ön yüzünde Atatürk resmi, arkasında "Cumhuriyetine Sahip Çık" yazılı T-Shirtleri öğrencilerine giydirmek soruşturma ve ceza almak için yeterli sebep.

Kapak No 4

Tartışmalı hakim-savcı yasası yürürlükte

Bundan böyle hakim veya savcı olmak istiyorsanız AKP'lilerin mülakatı ile işe alınacaksınız. Bilin bakalım dünya görüşü ne yönde kişiler adalet mekanizmasını kuşatacak.

ve

Kapak No 5

"Kültür tektir ve İslam'dır"

AKP'liler güçlendikçe gerçek yüzlerini tekrar sergilemeye başladılar. Bu da takiye yapmıyorlar, değiştik derlerken samimiler diyenlere kapak olsun efendim.
Sosyal ağlarda paylaş

şeriat tehlikesi yok diyenlere nası kafa atılacak?

şeriat tehlikesi yok diyenlere nasıl topluca gülünecek?(buna takım olarak çalışacağız)

şeriat tehlikesi yok diyenlere takılacak lakaplar?

şeriat tehlikesi yok diyenler forumda nasıl dışlanıcak?(bu da grup olarak)

bunlarında tutoriallarını istiyoruz fedaykin. belli boş zamanın var. lol
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin, zaten günümüzde "Atatürk'ü eleştirmek" adı altında Atatürk'le dalga geçip küfretmek moda oldu, trend oldu.
Demokrasiye "tramvay, bir amaç değil araçtır" diyen kişiler çıkıp karşımıza utanmadan Demokrasi hakkında ahkam kesiyor.
Bir de açık açık 2. Cumhuriyet'i savunan kişiler çıktı, hatta gazetesi bile var.

Bütün bunlar bölücülük olmuyor da, bunlara karşı çıkmak bölücülük oluyor.

Ee, sonuçta yargı da, yürütme de, yasama da bunların eline geçti :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
fedaykin, zaten günümüzde "Atatürk'ü eleştirmek" adı altında Atatürk'le dalga geçip küfretmek moda oldu, trend oldu.
Demokrasiye "tramvay, bir amaç değil araçtır" diyen kişiler çıkıp karşımıza utanmadan Demokrasi hakkında ahkam kesiyor.
Bir de açık açık 2. Cumhuriyet'i savunan kişiler çıktı, hatta gazetesi bile var.

Bütün bunlar bölücülük olmuyor da, bunlara karşı çıkmak bölücülük oluyor.

Ee, sonuçta yargı da, yürütme de, yasama da bunların eline geçti :)

tramvay degil

RTE

rayli tren ekipmanlari (yersen)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzel de benim anlamadığım nokta şu. Buradaki pek çok insan AKP'yi eleştiriyor ama gidip de oy verdikleri partiler CHP veya MHP. İkisi de ABD'yle stratejik ortaklığı savunuyor, ikisi de AB'ye şerefli-şerefsiz gireceğiz diyor.

Yani bu 70 yıllık karşıdevrim sürecini artık noktalayacak ve tekrar Kemalist Devrim rotasına sokacak bir iktidar oluşturmadıktan sonra saf AKP düşmanlığı ve şeriat korkusu lafazanlıktan başka bir şey değil bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
İyi güzel de benim anlamadığım nokta şu. Buradaki pek çok insan AKP'yi eleştiriyor ama gidip de oy verdikleri partiler CHP veya MHP. İkisi de ABD'yle stratejik ortaklığı savunuyor, ikisi de AB'ye şerefli-şerefsiz gireceğiz diyor.

Yani bu 70 yıllık karşıdevrim sürecini artık noktalayacak ve tekrar Kemalist Devrim rotasına sokacak bir iktidar oluşturmadıktan sonra saf AKP düşmanlığı ve şeriat korkusu lafazanlıktan başka bir şey değil bana göre.

oyle bir parti kurulamiyor iste

kemalist aydin birakmadilar memlekette oldure oldure
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
(simdi sam gelir sana nazi der)

nazi almanyası'na ait kms bismarck tayfası için "tarihin en kahraman mürettabatı" diyen kişi kimdir sen hatırlarsın viktor. (:P)

şeriat tehlikesi var evet. şu anda oturduğum odaya meteor düşme tehlikesi de var.

:(
Sosyal ağlarda paylaş

"Burası kuzey avrupa ülkesi değil!!!" nidalarıyla faşizan tutumları meşrulaştırma çabaları pek sık görülmeye başladı artık.
Türkiye'de şeriat tehlikesi yok.
Türkiye'de neoliberalizm tehlikesi var.
Giden laiklik değil, giden sosyal güvenceler, haklar.
Giden demokrasi değil, giden emekliliğiniz.
Denetimsiz ekonomik büyüme + küreselleşme + sovyetlerin çöküşüyle beraber hortlamış olan liberalizm akımı + statükocu CHP ve ordu tutumundan doğan toplumsal tepki = AKP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...