fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Türkiye'de geriye dönüş diye bir şey yok, laiklik elden gitmiyor, şeriat tehlikesi yok, AKP Türkiye'yi islamlaştırmıyor diyenlere kapak olsun efendim diyerek bir konu açmıştım ama sağolun konu iyice saparak oksijen alıp rahatlama molasına girdi. Bence yeterince mola verdik ve kapaklara devam. Devam edelim, devam edelim ki elimizde bir kapak veri tabanı olsun. "Efendiler, silkinin ve kendinize gelin" dediğimizde elimizde bir sürü argüman hazırda bulunsun. Kapak No 1 "Hain Vahdettin" soruşturması TC sınırları içerisinde bir öğretmen öğrencisi Vahdettin için hain dedi diye yargılanıyor. Kapak No 2 4 klasör fişlemeyi sobada yaktım Kendileri hakkında tutulan ne kadar rapor varsa hepsini yok edip kadrolarını rahatça istedikleri yerlere yerleştirdiklerini bir de utanmadan böbürlene böbürlene anlatıyorlar. Kapak No 3 Öğretmene 'Atatürk tişörtü giydirdin' cezası Bu ülkede ön yüzünde Atatürk resmi, arkasında "Cumhuriyetine Sahip Çık" yazılı T-Shirtleri öğrencilerine giydirmek soruşturma ve ceza almak için yeterli sebep. Kapak No 4 Tartışmalı hakim-savcı yasası yürürlükte Bundan böyle hakim veya savcı olmak istiyorsanız AKP'lilerin mülakatı ile işe alınacaksınız. Bilin bakalım dünya görüşü ne yönde kişiler adalet mekanizmasını kuşatacak. ve Kapak No 5 "Kültür tektir ve İslam'dır" AKP'liler güçlendikçe gerçek yüzlerini tekrar sergilemeye başladılar. Bu da takiye yapmıyorlar, değiştik derlerken samimiler diyenlere kapak olsun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 fedaykin ne kadar geri kafalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 saçmalayanlardan mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 o değilde kültür bakanı geçen dönemin hermes heykeli bulununca bu kim bi araştırın demişti googledan. neye göre seçiyorlar acaba bakanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Fedaykin,durmak yok yola devam diyeceğim ama aslında kapak listesi uzadıkça durum daha da batıyor demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 fedaykin halk bunu istiyor demek. Razien'i buraya summonlamak istiyorum, senide dine davet etsin. Astraldan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakicaksin (simdi sam gelir sana nazi der) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şeriat tehlikesi yok diyenlere nası kafa atılacak? şeriat tehlikesi yok diyenlere nasıl topluca gülünecek?(buna takım olarak çalışacağız) şeriat tehlikesi yok diyenlere takılacak lakaplar? şeriat tehlikesi yok diyenler forumda nasıl dışlanıcak?(bu da grup olarak) bunlarında tutoriallarını istiyoruz fedaykin. belli boş zamanın var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 fedaykin, zaten günümüzde "Atatürk'ü eleştirmek" adı altında Atatürk'le dalga geçip küfretmek moda oldu, trend oldu. Demokrasiye "tramvay, bir amaç değil araçtır" diyen kişiler çıkıp karşımıza utanmadan Demokrasi hakkında ahkam kesiyor. Bir de açık açık 2. Cumhuriyet'i savunan kişiler çıktı, hatta gazetesi bile var. Bütün bunlar bölücülük olmuyor da, bunlara karşı çıkmak bölücülük oluyor. Ee, sonuçta yargı da, yürütme de, yasama da bunların eline geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Hoca efendiler spawn olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bone said: fedaykin, zaten günümüzde "Atatürk'ü eleştirmek" adı altında Atatürk'le dalga geçip küfretmek moda oldu, trend oldu. Demokrasiye "tramvay, bir amaç değil araçtır" diyen kişiler çıkıp karşımıza utanmadan Demokrasi hakkında ahkam kesiyor. Bir de açık açık 2. Cumhuriyet'i savunan kişiler çıktı, hatta gazetesi bile var. Bütün bunlar bölücülük olmuyor da, bunlara karşı çıkmak bölücülük oluyor. Ee, sonuçta yargı da, yürütme de, yasama da bunların eline geçti :) tramvay degil RTE rayli tren ekipmanlari (yersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Efendim, gidgide çoğalıyorlar, durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bırakın bu işleri yorulmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hpsnntaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ahhah, harbiden burada da spawn point varmış sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 locked and loaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 İyi güzel de benim anlamadığım nokta şu. Buradaki pek çok insan AKP'yi eleştiriyor ama gidip de oy verdikleri partiler CHP veya MHP. İkisi de ABD'yle stratejik ortaklığı savunuyor, ikisi de AB'ye şerefli-şerefsiz gireceğiz diyor. Yani bu 70 yıllık karşıdevrim sürecini artık noktalayacak ve tekrar Kemalist Devrim rotasına sokacak bir iktidar oluşturmadıktan sonra saf AKP düşmanlığı ve şeriat korkusu lafazanlıktan başka bir şey değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 razienz said: Bırakın bu işleri yorulmadınız mı Aaa bakın biraz daha çalışıp, level atlarsam tam kapasite çağırabilecem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Oba razien geri gelmiş abi niye zahmet ettin biz hak yolunu bulmuştuk sen yokken... Arada kızlar düşünsün nasıl olsa hiçbiri bana pas vermiyordu şimdi havalaro söner şeriat gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aa razienzss :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pekaziz said: İyi güzel de benim anlamadığım nokta şu. Buradaki pek çok insan AKP'yi eleştiriyor ama gidip de oy verdikleri partiler CHP veya MHP. İkisi de ABD'yle stratejik ortaklığı savunuyor, ikisi de AB'ye şerefli-şerefsiz gireceğiz diyor. Yani bu 70 yıllık karşıdevrim sürecini artık noktalayacak ve tekrar Kemalist Devrim rotasına sokacak bir iktidar oluşturmadıktan sonra saf AKP düşmanlığı ve şeriat korkusu lafazanlıktan başka bir şey değil bana göre. oyle bir parti kurulamiyor iste kemalist aydin birakmadilar memlekette oldure oldure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Viktor said: (simdi sam gelir sana nazi der) nazi almanyası'na ait kms bismarck tayfası için "tarihin en kahraman mürettabatı" diyen kişi kimdir sen hatırlarsın viktor. (:P) şeriat tehlikesi var evet. şu anda oturduğum odaya meteor düşme tehlikesi de var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yuh-pes-çüş-oha dörtlüsü kemalist aydın kalmadı memlekette?! o yüzden öyle parti kurulamıyor?! ya valla bi bırakın gidin bu işleri, son "demokratik" günlerinizin tadını çıkarın, şeriat gelince konuşalım plz thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Persepolis okumanızı veya izlemenizi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 "Burası kuzey avrupa ülkesi değil!!!" nidalarıyla faşizan tutumları meşrulaştırma çabaları pek sık görülmeye başladı artık. Türkiye'de şeriat tehlikesi yok. Türkiye'de neoliberalizm tehlikesi var. Giden laiklik değil, giden sosyal güvenceler, haklar. Giden demokrasi değil, giden emekliliğiniz. Denetimsiz ekonomik büyüme + küreselleşme + sovyetlerin çöküşüyle beraber hortlamış olan liberalizm akımı + statükocu CHP ve ordu tutumundan doğan toplumsal tepki = AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar