byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sam said: değil, önceden söylemişim: başkasının yaptığı ırkçılık bizim yapmamızı haklı çıkarmaz. iki yanlış bir doğru etmez. daha net nasıl söylenebilir ki bu?tamam senin dedğin gibi olsun çiçekler yeşersin böcekler büyüsün mutlu mesut yaşayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dozajina bakar mesru mudafa olmasi icin sana tokat atmis adami vuramassin veya oldurelim diye milelti gaza getiremessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gerçekçilikten dem vurup ırkçılığı haklı gösteremezsin. boşuna uğraş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 pkkdan ne alıyoruz anlamadım ben keleş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Pati'ye faşist gelmiş. Vaktim olsa eylenirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sam said: gerçekçilikten dem vurup ırkçılığı haklı gösteremezsin. boşuna uğraş.. yaa sam istanbulda mı yaşıyorsun merak ettim bende istanbula okumaya gelmeden önce gerçekten senin gibi düşünüyordum.. haketen ama , şimdi kafatascı olmadım ama aynı ben değilim.. yani taksimde kürt olmayan kim çoook zengin değilse mekan açabilir yada işletebilir, kim dolmuş minübüs hattına girebilir, kim köşeye simitçi tezgaıhı koyabilir yada beşiktaştaki küçük çaybahçelerini işletebilir, yada ermeni bir kuyumcu senle iş yaparmı, yahudi bir fabrika mal alacağı saman bir türkten mi alır , yapma allah aşkına.. yani bunlar olmuyormu, kimse bu durumda kaka ilan edilmiyor herhangi bir eyleme katılmak cesaret ister, çünkü beş dakika sonra öle sloganlar duymaya başlarsın ki ben bu değilim diyene ve oradan uzaklaşana kadar polkisle karşı karşıya gelirrin, işin en acısı sen aslında bu yaşanalarrı yaşamk için gelmedin oraya, adam kendi sovanistliğini öle alakasız şeylerin arasına sıkıştırıyorki aklın almaz, sana fazla şık kalmıyor sonrasında, yok arkadaş ben aartık yokum dediğinde hemen saf tutman gerekiyor.. sen mesela azcık yok arkadaşım öle değil desem hemen kafatascı ilan edecen,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 türk,kürt kardeştir pkk kaleştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 byzasz said: yani taksimde kürt olmayan kim çoook zengin değilse mekan açabilir yada işletebilir, kim dolmuş minübüs hattına girebilir, kim köşeye simitçi tezgaıhı koyabilir yada beşiktaştaki küçük çaybahçelerini işletebilir, yada ermeni bir kuyumcu senle iş yaparmı, yahudi bir fabrika mal alacağı saman bir türkten mi alır , yapma allah aşkına. $unu okuduktan sora gerisini getirmedim.OHA Diyorum sadece OHA.Yani sen istanbulda ya$iyo olamazsin gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 aynı şeyi kaç kere daha yazmam lazım? ırkçılığın çözümü ırkçılık değil. bu yazdıklarına benzer şeyleri mein kampf'ta da bulabilirsin bolca. ille ki gerçekçilik istiyorsun madem, hoşuna gitmese de yapılan şey ırkçılık. bana "süslü konuşuyorsun, gerçekler böyle değil" diyenlerin ırkçılığın bu ve benzeri eylemlerin ta kendisi olduğu gerçeğini kabul edememesi son derece ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Valeron said: byzasz said: yani taksimde kürt olmayan kim çoook zengin değilse mekan açabilir yada işletebilir, kim dolmuş minübüs hattına girebilir, kim köşeye simitçi tezgaıhı koyabilir yada beşiktaştaki küçük çaybahçelerini işletebilir, yada ermeni bir kuyumcu senle iş yaparmı, yahudi bir fabrika mal alacağı saman bir türkten mi alır , yapma allah aşkına. $unu okuduktan sora gerisini getirmedim.OHA Diyorum sadece OHA.Yani sen istanbulda ya$iyo olamazsin gercekten.6 yıldır istanbulda yaşıyorum, sen ttaksime gitmiyorsun heraldebi on yıldır.. taksimde mekanına çökmemişlerse ( ki bunun adı seni koruyalım) ya sende pis işlerden geliyorsundur yada kürtsübdür yada para yediriyorsundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sam said: aynı şeyi kaç kere daha yazmam lazım? ırkçılığın çözümü ırkçılık değil. bu yazdıklarına benzer şeyleri mein kampf'ta da bulabilirsin bolca. ille ki gerçekçilik istiyorsun madem, hoşuna gitmese de yapılan şey ırkçılık. bana "süslü konuşuyorsun, gerçekler böyle değil" diyenlerin ırkçılığın bu ve benzeri eylemlerin ta kendisi olduğu gerçeğini kabul edememesi son derece ironik.nese ben ırkıçıyım galiba, kavgamı okudum haketen öle :D ırkıçıyım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şaçmalıyorsun kardeşim, karşında şaçmalama hakkımı elime alıyorum ve ben de şaçmalıyorum şimdi(ama belki de o kadar şaçmalamıyorum, fazla Derrida'ya gömülmüş de olabilirim bu günlerde): Şehirler, şehirlerimiz ve sistemleri; vaat edilen rahatlığa kapılıp kendi ördüğümüz çinko kaplama kafeslerimizde yaşıyoruz. Çıkış var ama her ne kadar özgürlüğün peşinde koşsak da sınıra ulaştığımızda terör hükmediyor akıllarımıza, özgürlük halinin farkındalığı en büyük terördür belki de. Kalbimiz çarpmaya başlıyor, damardaki alkol beyne buharlaşıyor ve duman olup dağılıyor. Bir imge beliriyor aklımda: [yaşlı ağaçlardan oluşma çimlerle kaplı dümdüz bir parkın ortasında ki bankta oturan, bedenleri birbirlerine dokunmayan ama kafalarına zıt bakan göz bebekleri ile birbirlerini şehvet ile süzen bir kadın ve erkek ve onların gökyüzünde - vücutlarının biraz üzerinde sevişen bedenleri] dona kalıyorum; soruyorum kendime: Sen kimsin etrafında kimse yokken? Etrafında yüzlerce insan varken bile yalnız iken, tek yoldaşların taşlar, dikenler, dönülen sırtlar; kentlerin sessizliği ve nefreti iken sen kimsin? İbrahim! Off! Büyük İbrahim! Kurban mitinin yaratıcısı! Vaatler eden! Daima sözler, daima vaatler olacaktır ama nerede ya da ne zaman olursa olsun eğer İbrahim hançerini kaldırmışsa her şey biter ve geriye sadece esaret kalır. (İbrahim'in elindeki hançeri bir çiçekle ve İbrahim'in etrafındaki çiçeklerin taç yapraklarını hançerlerle değiştirelim ve köklerinden zehir akıtalım; çocuklarımıza bu zehiri içirelim ve onlar hüznümüzle sarhoş olsunlar; Cehennem'de bir kadın ve erkek olarak ele el dolaşalım ve bir birimize takma isimler takalım; Cehennem'e donarak sevişelim ve bizi izleyen iblisler Lilith'e sığınsın.) Dilime gül yaprakları serpeceğim ve korkularıma zincirleyeceğim kendimi. Vücudumda umursamazlık için ve çekiliş için dolaştıracağım ellerimi. Her şeyi bitirirken düşündüğüm her kelimeyi bir parşömene yazacağım ve kıyılarından başlayarak balmumu ve ateşle yakacağım. Alevi alacağım ve yutacağım; yanma bir ağrıya ve sonra da unutkanlığa dönüşene kadar. Hatırlamamayı öğrenene kadar tekrar ve tekrar yutacağım onu. [hr] Şaçmalamak da stilli yapılabilir. Faşizm stilsiz bir şaçmalama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Beethoven, 7. senfoni, bülüm iki Allegretto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 byzasz said: Valeron said: byzasz said: yani taksimde kürt olmayan kim çoook zengin değilse mekan açabilir yada işletebilir, kim dolmuş minübüs hattına girebilir, kim köşeye simitçi tezgaıhı koyabilir yada beşiktaştaki küçük çaybahçelerini işletebilir, yada ermeni bir kuyumcu senle iş yaparmı, yahudi bir fabrika mal alacağı saman bir türkten mi alır , yapma allah aşkına. $unu okuduktan sora gerisini getirmedim.OHA Diyorum sadece OHA.Yani sen istanbulda ya$iyo olamazsin gercekten.6 yıldır istanbulda yaşıyorum, sen ttaksime gitmiyorsun heraldebi on yıldır.. taksimde mekanına çökmemişlerse ( ki bunun adı seni koruyalım) ya sende pis işlerden geliyorsundur yada kürtsübdür yada para yediriyorsundur.. okulum taksime metroyla 5 dk uzaklikta gidiyorum merak etme.Ama kimse kimsenin mekanina cuk diye cokemez guzel karde$im bu bahsettegimiz piyasa icerisinden yakinen tanidiklarim var ondan bu muhabbetleri biliyorum,oyle cokucem dedin mi cokulmuo mafya filmlerindeki gibi.Yalan yani o i$ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Faşistler sürrealist bir dünyada yaşar zaten. İşin acı olanı sürrealizmlerini benim gibi kelimelerle sınırlamayıp gerçekleştirmeye çalışmalırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Valeron said: byzasz said: Valeron said: byzasz said: yani taksimde kürt olmayan kim çoook zengin değilse mekan açabilir yada işletebilir, kim dolmuş minübüs hattına girebilir, kim köşeye simitçi tezgaıhı koyabilir yada beşiktaştaki küçük çaybahçelerini işletebilir, yada ermeni bir kuyumcu senle iş yaparmı, yahudi bir fabrika mal alacağı saman bir türkten mi alır , yapma allah aşkına. $unu okuduktan sora gerisini getirmedim.OHA Diyorum sadece OHA.Yani sen istanbulda ya$iyo olamazsin gercekten.6 yıldır istanbulda yaşıyorum, sen ttaksime gitmiyorsun heraldebi on yıldır.. taksimde mekanına çökmemişlerse ( ki bunun adı seni koruyalım) ya sende pis işlerden geliyorsundur yada kürtsübdür yada para yediriyorsundur.. okulum taksime metroyla 5 dk uzaklikta gidiyorum merak etme.Ama kimse kimsenin mekanina cuk diye cokemez guzel karde$im bu bahsettegimiz piyasa icerisinden yakinen tanidiklarim var ondan bu muhabbetleri biliyorum,oyle cokucem dedin mi cokulmuo mafya filmlerindeki gibi.Yalan yani o i$lerhee öle mi diyorsun sen bu konuda bir otorite sayılırsın zaten.. bi ara she va diye bir yer vardı deli gbi para kaznıyodu böle 4 5 katlı biyerdi ne oldu sonra biliyormusun, çok yakınen tanıdıkların varmışya sor bakalım ne olmuş sonra.. bunların dışında ben ırkçıyım falan yazdım arkasından da kocammman güldüm yeterli olmamış heralde böle bir faişst muhabeti dönemeye başladı heralde algılayamadınız masjlarımı, bana faşiist falan denmesini istemiyorum hatta hiç istemiyorum, o bir geyeikti illa peşine asdf mi yapmam lazım yok yani öle bişey der.... vatan millet sakarya diye bağırırmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 allaha havale ediyorum seni kolay gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Valeron said: allaha havale ediyorum seni kolay gelsin .davan yüzünden kafan hala karışık anlaşılan :D kurbanda yaklaşıyor bizim ineği de yere yatırsana bu işlerden iyi anlıyormuşsun :D nese geyik bir yana bend sıkıldım bişey yazmassan bende yazmayacam artık.. son mesajıda ^ faşistmisin leeeeyn^ muhabeti oldu ondan yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Valeron yok sen ne zamandır tınlamıyorsunda yok eski arkadaşımsın senin yerine ben kıl oluyorum. bysazs bu valeron denilen arkadaşımız secere bakımından kürt, kalben ve aklen olarakta büyük ihtimalle sana 273049572039 basan TÜRK bi arkadaşımızdır(bunu neden söylüyorum senin iddiana göre bu adamında senin dedigin pis işler içinde olması lazım ki gayet namuslu biridir, eğer gerçek hayattaki davranışlarında bu forumdaki gibiyse sen bu arkadaştan çok daha namussuzsun). Adam gayet güzel açıklıyor ediyor sen nispeten ciddi sayılabilecek bir konuda bilke inatla 0-6 yaş çocukları gibi argüman sunup yok acaba karşımdaki de haklı olabilir düşüncesinden yoksun bir biçimde ya bak su söyle olmuş (ki olmuş diyorsun herhang bir delil kullandıgın yok ırkçı ki bana kalırsa faşist söylemlerden başla) dışında bir şey söylemeden millete bok atıyorsun. Kısacası ya adam gibi tartış şöyle ciddi bir konuyu yada çek git suyu bulandırma. ps: faşistmisin leayn demesine gerek yok, öylesin. Yok öyle değilim iddiasında bulunuyorsanda öyle davran. Ya göründügün gibi ol, yada oldugun gibi görün nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tamam sende haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bir kere tartışılan konu karışık biraz. Ben burda Sam'e ve diğerlerine katılıyorum. Şunlar şunlardan alış veriş yapsın demek ırkçılıktır, yanlışlıktır. Ama byzasz'ın dediği mekanlara çöken tipler olayıda gerçek. Gönül isterdi ki bir ülke olsun, bütün dünya vatandaşlarını barındırsın. Siyah'ı beyazı, kürtü türkü, filistinlisi israillisi... Ve o ülkede yaşayan bu farklı insanlar eğer zeka sahibi, okumuş, kültürlü insanlarsa zaten kavga çıkmaz, ayrımcılık olmaz, mutlu mesut geçinirler. Ama insanlar akıllı değil, kültürlü değil... Cahili, eğitimsizi dolu. Elini sallasan ellisi derler ya, elini sallamaya bile gerek yok yürüyemiyorsun. Şimdi sen, ben ne kadar çok "yanlış, yapılmamalı" desekte bu insanlar yapıyorlar, yapacaklar. Bu işin çözümünü getirecek insanlarında kendine hayrı yok zaten. Karşında ki, çevrende ki insan senin yaşam alanını dar ederken "onlar yapıyor diye ben yapmamalıyım" dersen olmuyor ne yazık ki. Çünkü yapanlar yavaşça seni eziyor, sana alanı dar ediyor. Yani demokratik, hümanist yaklaşım o bahsettiğim olmayan ülkede işe yararken bu gibi yerlerde diğerlerine sana zulüm etmeleri için haklar tanıyor. Sen ise sessiz kalmaya devam ediyorsun. Aynen AKP'nin yaptığı gibi, aynen DTP'nin yaptığı gibi, aynen o acaip solcuların yaptığı gibi. O yüzden size yeni öneri getiriyorum. Alın kazma-kürekleri, toprak kazıp gemilerle okyanusa bir ada-mada yapalım, orda ülke kuralım. O zaman rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim daha gerçekçi bi önerim var, şu cahil dediğiniz güruhu bi el atın da eğitelim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Lathspeel, byzasz haklı o mekanlara çökenler konusunda, ama gerekçeleri yanlış. Bir yahudi (ki açıkçası türkiyede yahudi yogunlugu fazla olan yerlerden çanakkalede yaşıyorum) sırf türklere inat atıyorum ermeni ile alışveriş yapıyorsa veya eger güneydogudan gelmiş biri (hadi size uyduk kürt) mekan basıyorsa bunun onun kürtlügüyle, yahudiligiyle, beyazlıgı siyahlıgı ermeniligiyle ilgisi yoktur. Cahilligiyle alakası vardır. Biz ise yok yok bu kürt oldugu için yok bu yahudi oldugu için deyip onları daha çok ihmal ediyoruz bunun sonucunda onların gelecek nesilleri dahada cahil oluyor yani bu olay kendini kötüye dogru besledikce besliyor. Tartışırken bile yanlış düşünüyoruz. Kürtler ermeniler şunu yaptıda bilmemnede bilmemne. Çekiştiriyoruz sonra da olay yapıyorlar mı, yapmıyorlar mı? oluyor. Onun yerine konuşsak ya neden yapıyorlar, nasıl durdurulabilirler, bizim türk malı kullanıyorum malım pkk ya gitmiyor cinsinden (bence) ırkçılık yapmanın buna zararı/faydası nedir? (ki faydası olamaz o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gelen bir sürü şikayet doğrultusunda ya birileri banlanacak ya topik kilitlenecek. Ben fikrimi topikten yana kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar